Po veliki zmagi Krškega v prvem krogu jubilejne 25. sezone so svoje mnenje podali tudi glavni akterji nedeljske tekme. Vročina je bila neznosna, a slavje po zadnjem sodnikovem žvižgu na stadionu Matije Gubca je bilo toliko slajše. Najboljši igralec tekme je bil vsekakor Enes Rujović, ki je novincem iz Krškega prinesel pomembno zmago: “Bila je izredno težka tekma ter težki pogoji, saj je bilo v Krškem kar 37 stopinj. Vedeli smo, da če se bomo borili bo priložnost prišla in tako je tudi bilo. To smo izkoristili in menim,da je zmaga zasluženo ostala doma.


Vse polno pohval na račun svojih varovancev je imel tudi Tomaž Petrovič, trener Krškega: “Naše fante sem opozarjal, da je vse v njihovih glavah in da smo zadržali vse nalete, pokazali ekipno in požrtvovalno igro. Celjani pa so po mojem mnenju, kljub porazu pokazali veliko kvaliteto in odlično igro. Menim pa, da se bodo Celjani po tej tekmi pobrali in pokazali,da so odlično moštvo in opravičili svoje lanske rezultate. Mi pa poskušamo uživati v tem kar se je zgodilo v lanski sezoni in iti v pozitivnem, moštvenem duhu v tej sezoni tako naprej od tekme do tekme in uživati v tem ambientu.

Veseli ga tudi dejstvo, da se na stadionu zbere veliko gledalcev, tokrat jih je bilo blizu dva tisoč. “Saj je zadnje čase štadion poln, ljudje uživajo in mi z njimi za Posavje in Krško pa so to pravljični dnevi.  Počutil sem se odlično, vedel sem, da bomo trpeli proti Celjanom zaradi njihove kvalitete in načina igre. Poskusili smo igrati tako, da bi čim manj trpeli in očitno nam je to tudi uspelo. Pohvalil bi vse v klubu od igralcev, vzdrževalcev do upravnega odbora. V zadnjih dveh mesecih so opravili zelo veliko dela, da smo sedaj kljub naslovu prvaka 2. lige prvoligaši“, je svoje videnje v nekaj stavkov strnil Krški strateg.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Djuranović: Tekma je dosegla svoj namen

Rumena družina je na včerajšnji pripravljalni tekmi s hrvaško Rijeko premoč priznala južni…