Domžalski prvoligaš je do konca sezone sklenil sodelovanje z vratarjem Kerševanom Santinijem, ki je posojen s strani hrvaškega prvoligaša Osijeka. 

Visokorasli vratar je z nogometnimi koraki začel pri Segesti iz Siska, kasneje pa se je mudil še pri drugih hrvaških nižjeligaših. Prestop v Hrvatski Dragovoljac in zaprešički Inter sta pomenila preboj na višji nivo tekmovanja. Z dobrimi predstavami je prepričal vodstvo Zoryje iz Luganska, kjer je branil tri leta.

“Ekipa me je odlično sprejela, prav tako tudi trenerski štab, čigar način dela sem v teh dneh že lahko dodobra spoznal. Vem, da so cilji v Domžalah vedno visoki, želja je vsakoletno nastopanje v Evropi, kamor se želimo uvrstiti tudi letos. To me zelo motivira, s svojimi izkušnjami pa želim moštvu pomagati do čim večjega števila zmag. Pred prihodom v Domžale mi je o klubu veliko povedal Dario Melnjak, ki je o tukajšnjem delu in ljudeh govoril samo v presežkih. Skratka, komaj že čakam prve tekme in začetek prvenstva,” je po sklenitvi sodelovanja zadovoljno za klubsko spletno stran izjavil Santini.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani iščejo tri točke proti Bravu

Nedeljski spored 7. kroga državnega prvenstva bosta v Ljudskem vrtu zaključila Maribor in …