Jutri bo v domžalske športnem parku na sporedu zaostalo srečanje 14. kroga Prve Lige Telekom Slovenije v katerem bodo Domžale lovile tri točke proti Gorici. Srečanje v Domžalah se bo pričelo ob 15.10 uri, pravico na srečanju pa bo delil Bojan Mertik.

Domžalčani, ki se trenutno nahajajo na skromnem sedmem mestu prvenstvene lestvice, so trenutno v seriji kar treh zaporednih remijev. Nazadnje so v Stožicah v derbiju kroga proti ljubljanski Olimpiji zapravili dva zadetka prednosti, ter na koncu remizirali s 4:4. Domžalskega stratega Simona Rožmana lahko sicer veseli predvsem učinkovitost njegovih varovancev, a ob tem mu na drugi strani sive lase povzroča obramba, Domžalčani so v zadnjih štirih krogih prejeli kar osem zadetkov. Domžalčani bi se z morebitno zmago proti Gorici ponovno lahko zavihteli v prvo polovico prvenstvene lestvice.

Goričani prihajajo v Domžale po osvojeni točki doma proti velenjskemu Triglavu, ki pa je terjala tudi precej visok davek, saj pravice nastopa nimata Andrija Filipović in Jaka Kolenc. Že zato bo veliko breme v goriškem napadu padlo na Osujija, ki je trenutno tako kot Filipović pri petih prvenstvenih zadetkih. Goričani bodo morali odigrati tudi bistveno boljše v obrambi, kot na zadnjih tekmah, če se želijo veseliti novih prvenstvenih točk. Gorica sicer trenutno zaseda tretje mesto na prvenstveni lestvici in ima pred Domžalami pet točk naskoka, z morebitno zmago pa bi se drugouvrščeni Olimpiji lahko približali na štiri točke zaostanka.

Uvodni obračun sezone so v goriškem športnem parku dobili nogometaši Gorice, ki so slavili z 1:0, takrat je tri točke s strelom iz bele točke Primorcem zagotovil Osuji. Se bodo Domžalčani oddolžili Goričanom za poraz? Ali bodo Goričani še drugič v prvenstvu premagali Domžale?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Denis Šme po 501 dneh ponovno oblekel vijoličasti dres

Zares dolgo je že odkar je Denis Šme nazadnje igral v vijoličastem dresu. Štiriindvajsetle…