Morda celo največji zvezdnik slovenske lige Mauro Camoranesi se je po vseh zapletih končno vrnil v Slovenijo in prevzel vodenje treningov Tabor Sežane. Sežančanom zaenkrat dobro kaže v boju za obstanek med prvoligaško elito, saj po 25. odigranih krogih zasedajo šesto mesto.


Moštvo iz Krasa si seveda želi tudi v naslednji sezoni ostati v Prvi ligi, po naših zanesljivih informacijah pa že imajo nagledano morebitno okrepitev. Mauro Camoranesi si namreč močno želi 21-letnega napadalca novomeške Krke, Luko Kambiča. Hitronogi nogometaš je sicer že dlje časa na radarju številnih prvoligašev, a težavo predstavlja pogodba, ki ga s Krko veže do poletja 2021, prvoligaši pa pri takšnih prestopih praviloma ne želijo plačevati odškodnin.

Že v preteklosti si ga je namreč v Triglav dlje časa želel zvabiti zdaj že nekdanji trener kranjskih orlov Dejan Dončič, zanimanje pa so pozimi izkazali tudi pri Domžalah, a so na koncu iz Krke pripeljali Dohyuna Kima. Prav tako pozimi so bili zanj zainteresirani tudi pri Aluminiju, a je tudi v tem primeru problem predstavljala odškodnina.

Pregled najboljših mladinskih sezon

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bezjak: Ne smemo se sprostiti

Nadvse zanimiv dvoboj je bil odigran v Kranju, kjer je bilo doseženih kar 10 zadetkov. Na …