NK Tabor Sežana

Debatirajte o Prvi slovenski ligi in o pokalu
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Prispevkov: 5295
Pridružen: 21. Dec 2011 14:58
Klub: Železničar

Re: NK Tabor Sežana

#41

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 23. Feb 2020 10:27

Tabor danes začenja pri Bravu in tu pike štejejo dvojno. Oba kluba sta glede na pripravljalno obdobje v povprečni formi, tako da je nemogoče karkoli napovedovati. Glede okrepitev tudi nič posebnega, slonokoščenci so baje zelo dvomljive kvalitete, tega Laukžemisa pa tudi ne vem kje so našli, jeseni je bil kolikor sem gledal med najslabšimi igralci Istre... no ja, mogoče se mu pa odpre. Zanimivo bo spremljati tudi dogajanje glede glavnega investitorja, ki je baje vpleten v razne sumljive posle, ampak to ni več tema za naš forum in se bodo s tem ukvarjale nenogometne institucije. Na igrišču bodo češnjice verjetno želele biti vsaj osme, saj devetega čaka težka naloga proti močnemu nasprotniku v kvalifikacijah.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Prispevkov: 5295
Pridružen: 21. Dec 2011 14:58
Klub: Železničar

Re: NK Tabor Sežana

#42

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 02. Avg 2020 11:36

Čez deset dni se začne prvenstvo. Tabor je v prejšnji sezoni dobro zaprl usta kritikom in skeptikom, saj je si je brez vsakih težav priigral obstanek. Pri tem je imel pomoje izjemno pomembno vlogo Camoranesi, ki mi je, kljub neizmernemu spoštovanju Kosiča, osebno celo najboljši trener lige in upam, da ostane čim dlje. Odhoda Bongonguija in Stevanovića se bosta sigurno poznala, a če so z vsaj enim od novih širši javnosti neznanih igralcev zadeli vsaj približno tako kot z lanskimi okrepitvami, potem znajo biti zopet zelo solidni.

Po drugi strani pa ostaja problem stadiona, ki objektivno ne izpolnjuje licenčnih kriterijev in po tej plati ne bi imel nič proti, če bi Tabor izpadel iz lige, v kolikor ne mislijo nič posodabljati.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov