Olimpija - Maribor (superpokal)

Zaklenjeno
kevo1414
Prispevkov: 154
Pridružen: 17. Jan 2012 17:39

Olimpija - Maribor (superpokal)

#1

Odgovor Napisal/-a kevo1414 » 02. Jul 2012 13:47

Slika

VSTOPNICE

Vstopnice za tekmo v Ljudskem vrtu, kjer je žreb kot domačina določil Ljubljančane, so že v prodaji.
Vstopnice so v predprodaji že na voljo in sicer po ceni 6€ in pol manj za otroke do štirinajstega leta starosti.

Cenovne kategorije:

CENA V PREDPRODAJI:

* 6 € - odrasli
* 3 € - otroci do 14. leta
* 3 € - navijaške skupine


PRODAJA NA DAN TEKME:

* 10 € - odrasli
* 5 € - otroci do 14. leta
* 5 € - navijaške skupine


Prodajna mesta:

www.nzs.si, www.eventim.si, ostala prodajna mesta Eventim, bencinski servisi Petrol, poslovalnice Kompas in trafike 3dva.

Na dan tekme se bodo vstopnice prodajale tudi na blagajni stadiona (blagajna A)

Prodaja pri klubu:

NK Olimpija – prodajno mesto v klubu - prodaja navijaški skupini Green Dragons in prodaja za sektor NK Olimpija

Personalizacija:

Na podlagi zahteve Policijske uprave Maribor je za tekmo Superpokala 2012 uvedeno obvezno zbiranje osebnih podatkov o udeležencih prireditve, zato bo moral vsak obiskovalec na kupon vstopnice napisati svoje osebne podatke. NZS se zavezuje, da bo pridobljene podatke varovala v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Pravna podlaga za zbiranje osebnih podatkov je 10.člen zakona o javnih zbiranjih, namen pa je identifikacija morebitnih kršiteljev na tekmi v primeru kršitve javnega reda in miru. Osebne podatke bo NZS hranila v skladu z zakonsko določenim rokom. Vstop na stadion brez pravilno izpolnjenih osebnih podatkov in predložitvijo osebnega dokumenta ne bo mogoč. Zaradi personalizacije je priporočljivo na stadion vstopiti eno uro pred pričetkom dvoboja!

Olimpija - Maribor

Ljubitelji slovenskega klubskega nogometa in pristaši Olimpije bosta lahko priča prvem večnemu derbiju že pred uradnim pričetkom ligaškega dela tekmovanja za sezono 2012/2013. Kljub vladavini na začetku devedesetih let, ko je Olimpija osvojila štiri državna prvenstva, kasneje pa še štiri pokalne lovorike je Olimpija osvojila le uvodni superpokal Slovenije leta 1996, ko so naši zmaji slavili v finalu proti Muri.
Zgodovina superpokala v Sloveniji je daleč krajša od zgodovine večnega derbija med Mariborom in Olimpijo saj se je takšen pokal dalo osvojiti zgolj sedemkrat in sicer leta 1996 in 97, nato je sledil daljši premor do leta 2008. Od tega leta naprej je Superpokal Slovenije, ki se igra pred začetkom prve lige stalno prisoten. Poleg Olimpije so ta pokal osvojili Goričani leta 1997, ko so igrali finale prav proti Olimpiji, Domžale (2x), Interblock, Koper in Maribor (1x). Zadnja zmaga Olimpije proti Mariboru je bila dosežena v prejšnji sezoni, ko je Olimpija v Stožicah ponižala kasnejše prvake s rezultatom 4-1. Takrat so za zmago poskrbeli Lovrečič, nekdanji član zeleno-belih Čadikovski, nekdanji kapetan Radujko in nekdanja zvezda Olimpije Dare Vršič.



Fantje v zelenem so pripravljeni na ta dvoboj a še prej jih čaka prva evropsko preizkušnja in sicer v četrtek 5.7 ob 20h, kjer bo v Stožice prišla ekipa Jeunesse Esch (Luksenburg). Vstopnico za to tekmo so že v prodaji in sicer v predprodaji po ceni 8€ in na dan tekme 10€. Vstop do 14. leta starosti je prost.

Olimpija v prihajajočo sezono vstopa s polno mero samozavesti in s nekaj novimi okrepitvami. Na zadnji tekmi, ko je Olimpija brez večjih težav premagala nekdanjega velikana bivše skupne države Crveno Zvezdo (3:0) so se že predstavili nekateri novinci in sicer Rok Baskera, Aris Zarifović, Damjan Trifković, Iñigo Sarasola in Andraž Šporar, ki je veliki up Olimpije in tako zablestel že na svoji prvi tekmi, ko je zadel svoj prvi gol za zeleno-bele. Že v četrtek pa bomo, če bo šlo brez problemov videli Franklina Vicenteja, ki je prav tako novinec Olimpije. Poleg Vicenteja pa se na zelenico vrača zmajevo srce Boban Jović in Nik Omladić. Že zaradi teh razlog se splača iti pogledati novo Olimpijo. Ne pozabite tudi na prvo tekmo prve slovenske lige, ko se bo Olimpija pomerila proti Domžalam v Stožicah!
Pravtako ne pozabite kupiti novega dresa Olimpije za sezono 2012/2013 ali pa hotelske trenirke, Jopo z zadrgo ali pa majice (različne barve in motivi).

Slika

Kapetan Sretenović z novim dresom, ki je že v prodaji!

Slika

Olimpija Ljubljana : Jeunesse Esch; 05.07.2012 ob 20h (Stožice) - Evropska liga
Olimpija Ljubljana : Maribor; 08.07.2012 ob 20h (Ljudski vrt - Maribor) - Superpokal
Jeunesse Esch : Olimpija Ljubljana; 12.07.2012 ob (še neznano) - Evropska liga
Olimpija Ljubljana : Domžale; 14.07.2012 ob (še neznano) - 1. krog 1SNL



Skupaj smo močnejši! Podpri svoj klub in pridi na tekmo!

Slika

Vabilo na tekmo 5.7.2012

Slika

Povzeto iz nkolimpija.eu/forum

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov