ND Gorica
Re: ND Gorica
Kot kaže so se v klubu začeli bolj posvečati javni podobi kluba, saj so postali aktivni na socialnih omrežjih in odprli celo youtube kanal. Upam, da bo kaj postorjenega tudi na področju marketinga, saj je bilo trženje kluba v zadnjih letih porazno. Predvsem tu mislim na to, da bi bilo bodisi na tekmi bodisi v mestu (nakupovalna središča, razne prireditve itd) bilo moč kupiti klubski material (majice, dresi, šali,..). To bi bil velik korak naprej v smeri približevanja kluba lokalnemu okolju.
NA PRIMORSKEM SAMO GORICA!!
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Ampak zanimivo, da so prej imeli klubsko spletno trgovino, po prihodu Parme pa je ni več.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Ja, ampak je pa tud vprašanje kak je kaj funkcionirala ta spletna trgovina. Drugač pa pozdravljam, da so se zganli, pohvalno...
Me pa vseeno mal razpizdijo, na twitterju nam recimo še kar ne sledijo, pa čeprav sem jih že nekajkrat označil v objavah, zgleda, da smo jim stopli mal na žulj, ko smo pisali o finančnih težav kluba in opozarjali na nepravilnosti...

Me pa vseeno mal razpizdijo, na twitterju nam recimo še kar ne sledijo, pa čeprav sem jih že nekajkrat označil v objavah, zgleda, da smo jim stopli mal na žulj, ko smo pisali o finančnih težav kluba in opozarjali na nepravilnosti...
Kar se marketinga tiče morajo najprej kaj ponuditi, da lahko imajo spletno trgovino. Na tem področju čaka klub še veliko dela, če se želi približati navijačem.
Kaj reči o tekmi? Podobno kot lanskoletno prvo kolo spomladanskega dela. Izključitev na začetku tekme, ter potem točka. Z igro sem kar zadovoljen, glede na to da smo igrali z igralcem manj. Lahko bi zmagali, če bi zadel Lapadula, lahko pa bi tudi izgubili Parker prečka v prvem polčasu, ter Cordaz branil penal. Je pa imel Vinčić spet nekaj posebnih odločitev. Recimo, Domžalski branilec poda žogo Vidmarju, proti Vidmarju teče Bazzoffia, kateremu se nastavi Domžalski branilec na pot, ter Bazzoffia se zaleti v njega, nakar boa padeta na tla. Vsaj da nebi nič šisakl, ampak on sodi faul v napadu. Potem pa v sodnikovem podalšku, imamo žogo v posestvi, že enih 10-15 sekund, ker so Domžalčani zbili žogo, nakar on prekine tekmo, ter da rumena kartono enemu našemu ter enemu Domžalčanemu, spolh ne vem zakaj, ter žogo da kar Domžalam. Potem je prišlo do penal, katerega je na srečo ubrnil Cordaz.
Še nekaj o ekipi, ni mi jasno kaj dela v njej Danielevičius, počasen kot en penzionist, nemore niti dobit enega skok duela, še tisto priložnost ki jo je imel pred vrati je z glavo streljal čez gol.
LP
Še nekaj o ekipi, ni mi jasno kaj dela v njej Danielevičius, počasen kot en penzionist, nemore niti dobit enega skok duela, še tisto priložnost ki jo je imel pred vrati je z glavo streljal čez gol.
LP
GREMO PLAVI, PROTI NOVI ZMAGI!!!
Tim Matavz> Po srcu sem 'plav'. Gorica je tista opcija!
Danilevičiusa je dal Apolloni noter ker je, ob igri z igralcem manj, rabil igralca, ki je sposoben zadržati žogo v napadu in ki je dober v igri po zraku. Sicer pa tam ni mogel bolje zadeti, ker je bila žoga malenkost previsoka. O tekmi pa kaj reči, definitivno je bila Gorica boljša, premoč ki so jo imele Domžale na momente zaradi igralca več je bila jalova, lepše priložnosti je imela Gorica, posebej tista Lapadule je bila za si odgrizniti roko, kajti vrata so bila prazna a je žal slabo zadel žogo. Sicer pa kar se igre in pripravljenosti tiče, mislim da smo videli dobro Gorico, ki pa še vedno realizira premalo tistega, kar si na tekmi ustvari. Upajmo, da bo na naslednjih tekmah tudi realizacija stekla.
Zelo zelo pomembna tekma danes, nekaj časa sem gledal 2. polčas, kolikor se je dela gledat, ni bila prav ne vem kaj od igre, ampak važne so 3 pike, očitno nam Zavrč leži. Sicer pa se je z današnjo tekmo začele zelo pomembne tekme, danes Zavrč, drugi teden doma Rudar, pa še 2x v pokalu z Velenjčani, potem primorski derbi z Koprom, moram reči da to tekmo posebej nestrpno pričakujem po dolgem času. Oboji smo pr vrhu, že jeseni se je iskrilo na igrišču, upam, da bo tokrat manj živčnosti na igrišču, ampak da bo igra pa na primerni ravni. Potem, doma z Olimpijo, res, da sedaj zgledajo kot razbita vojska, ampak zame je Olimpija le Olimpija, ter se jo ne sme vzeti z levo roko, kajti lahko se nam takoj maščuje, za konec pa gostovanje v Mariboru.
No jst pa sem z videnim bil zelo zadovoljen. Predstava ekipa je bila na zelo solidnem nivoju, posebej zbranost v obrambi, kjer smo uspeli onemogočiti Zavrč (izjema je tista 3.minuta, ko je Jogan slabo posredoval, a je Kelenc slabo zadel žogo in sedmih metrov). Sicer pa menjava trenerja gor ali dol, nogometaši Zavrča res niso bili posebej lucidni vendar vzeti tri pike v zavrču ni kar tako in to je nam doslej uspelo kot edinim - dvakrat! Pohvalil bi celotno ekipo, od Široka, Johnsona ki se je izkazal za želo čvrstega in hvaležnega igralca pa vse do Bonipertija, ki ima izjemen potencial, saj je tehnično zelo dobro podkovan, zna ustvariti višek,ima prodore,...skratka zna biti prava okrepitev. Že sam zadetek Lapadule je bil vreden poti sicer pa zdaj gre zares in na naslednjih tekmah si želim videti enak pristop in enako željo na nivoju celotne ekipe. Na uvodnih dveh tekmah je bila ta več kot očitna, ter tudi nadgrajena z dobro igro in prepričan sem, da so fantje sposobni odigrati enako ali pa še bolje na že na naslednji tekmi.
Koliko je dejansko vredna in močna ekipa Gorice bo vidno v naslednjem mesecu dni. Nasprotniki: Zavrč (1:3), Rudar, Koper, Maribor, Olimpija.
V kolikor bodo po teh tekmah še vedno na 2. oz. 3. mestu na lestvici, bodo tam najverjetneje tudi ostali ob koncu sezone... In osebno nebi imel nič proti, saj sodeč po videnem bi nas lahko lepo predstavljali v Evropskih tekmovanjih.
V kolikor bodo po teh tekmah še vedno na 2. oz. 3. mestu na lestvici, bodo tam najverjetneje tudi ostali ob koncu sezone... In osebno nebi imel nič proti, saj sodeč po videnem bi nas lahko lepo predstavljali v Evropskih tekmovanjih.
Danes bo imel naš predsednik intervju na radiu Val 202 ob 21:00, če bo kdo želel poslušat.
Lp
Lp
Eko, če kdo želi poslušat intervju:
http://4d.rtvslo.si/arhiv/v-sredo/174266674
http://4d.rtvslo.si/arhiv/v-sredo/174266674
Zanimiv pogovor, priporočam vsem. Marsikdo kritizira odločitev Gorice, da gre v skupno zgodbo s Parmo, a je vseeno treba vedeti, da se danes v Gorici ne bi več igral prvoligaški nogomet, če ne bi prišlo do sodelovanja.
Gorica je na mizi imela dve ponudbi. Ena je bila od Parme, druga pa še od večjega kluba, ampak so raje izbrali Parmo.
Se strinjam, zanimiv pogovor, tako da tistih slabih 50 minut kolko traja pogovor, ne bo predolgih, bodo hitro minile...
Daleč najslabša tekma v letošji sezoni, včeraj. Brez ene same lepe akcije na eni ali drugi strani. Gostje so prišli po točko in jo dobili, za nas pa ostajajo neugodni. Bomo videli sedaj v pokalu kako vo šlo.
No no, ne vem če si ti gledal tekmo Koper - Gorica letos poleti. Tisto je bila daleč najslabša tekma tako kar se tiče igre (obeh) kot splošnega vtisa. Včeraj je bilo težko pričakovati kombinatorno igro, pa tudi dež pred tekmo je naredil svoje. Rudar je od vseh ekip, ki so prišle v športni park dokazal, da je najbolj kompaktna in fizično močna ekipa predvsem na sredini igrišča. Bilo je preveč zgrešenih podaj, zato je bilo malo čistih priložnosti. Potem ti ne pomaga, če si v polju boljši od nasprotnika. Tudi sodnik je preveč sekal igro z neumnim piskanjem prekrškov in puščanjem prednosti tudi ko je bil prekršek na robu kazenskega v obetavni akciji. Škoda teh dveh izgubljenih točk, videlo se je da je v glavah obeh ekip pokalno tekmovanje, pa tudi strah pred porazom. Zdaj ni več šale, saj je vsak poraz lahko usoden, bo pa treba na naslednjih tekmah odigrati bolje, to vsekakor.
Sem se slabo izrazil, najslabša tekma na domačem igrišču letos. Tudi tisti, ki so gledali prek Tv-ja niso videli skoraj nič od lepe igre. Ja druače sem bil v Kopru ja in tisto je bila naša najslabša tekma v prvenstvo, potem pa če gledamo slabe tekme sledita najprej tekma v Velenju, ko smo na hitro povedli in potem zelo slabo nadaljevali in včerajšnja tekma.
Vse čestitke ekipi in trenerju za današnjo predstavo. Zmagati v Velenju po skoraj treh letih in to na eni ključnih tekem sezone s tako suvereno igro je vsekakor vredno pohvale. Upam, da bo ta rezultat dal ekipi dodatnega zagona in motiva pred sobotnim derbijem.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost