Fazlič iz Zagorja v Rudar Trbovlje.
Glede sistema ne vem, ampak to o spremembi se itak govori vsako leto. Bolj me zanima, kaj bo z Izolo.
Zakaj. A je v zadnjih dnevih spet kdo izstopil iz lige? Saj je NZS že objavila sestavo obeh tretjih lige (in si na vzhodu nakopala jezo Korotana)Viator&Vektor napisal/-a:Ja, Škou in Svoboda bi po mojih informacijah oba šla gor, je pa vprašanje, kdo bi v tem primeru dobil prednost.
Ne bo glih držalo, NZS nima nič z jezo Korotana. Dravograd je iz 3. SNL izstopil prostovoljno. NZS pa nima nič s Štajersko ligo, ker Korotan je upal na napredovanje iz 1. MNZ Maribor v Štajersko ligo...savinja napisal/-a:Zakaj. A je v zadnjih dnevih spet kdo izstopil iz lige? Saj je NZS že objavila sestavo obeh tretjih lige (in si na vzhodu nakopala jezo Korotana)Viator&Vektor napisal/-a:Ja, Škou in Svoboda bi po mojih informacijah oba šla gor, je pa vprašanje, kdo bi v tem primeru dobil prednost.
Ha, brihtno, vidim zdaj po registracijah... Škou je že letos v EPNL nastopal formalno kot DNŠ Ajdovščina, pred sezono so namreč preregistrirali celotno ekipo. Za moštvo sta sicer med drugim igrala tudi Bistričana Berginc in Lazarević.Klub napisal/-a:Moštvo bo v prihajajoči sezoni nastopalo pod novim imenom AJDOVŠČINA ŠKOU.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost