Liverpool

Torressinjo
Prispevkov: 186
Pridružen: 18. Dec 2011 12:15
Klub: Liverpool

Re: Liverpool

#21

Odgovor Napisal/-a Torressinjo » 09. Jan 2012 13:47

RyanGiggs#11 napisal/-a:Bent bi bil od teh pomoje še najboljša izbira.. Bi pa bil pomoje tudi najdržaji že zato, ker je anglež.. Z Carrollom so se pomoje kar dosti nategnili ampak jih razumem po eni strani.. Torres je tik pred zdajci zahteval transfer v Chelsea in Liverpool ni imel kaj dosti časa, da bi kalkuriral katerega napadalca pripeljati in so pograbili Carrolla.. Zdaj je pri Redsih že eno leto pa pač svojega denarja za moje pojme še ni upravičil..
Zdaj sem par dni, preden sem zaspal gledal lanske newcastlove tekme kjer je blestel naš Andy.
Dejstvo je, da je pri njih igral popolnoma drugačno vlogo kot pri nas. V napadu nikoli ni bil sam, vedno je bil zraven nekdo izmed trojice Lovernkrands, Smith, Ameobi, občasno tudi Best. In naj se še tako smešno sliši, je bil Andy velikokrat pozicioniran za napadalcem. Namesto da je čakal tako kot čaka pri nas, v centru kazenskega, je čakal na robu. In tako je lahko bodisi streljal ali pa uletaval na predložke. Zelo redko se mu je podajalo 'na glavo' kot se mu pri nas, kjer ga mora žoga direkt zadet, da jo lahko dobi. Tam je ponavadi čakal na robu, ko se je predložek izvedel pa je v naletu priletel proti žogi. Tako je bolj on lovil žogo, kot ona njega. In mislim da je to največja razlika. Hkrati pa ob predložkih po tleh ni bil med 3,4 branilci in je lahko večkrat streljal s svojo izjemno močno levico (da povem po resnici, dolgo nisem vedel da tip dejansko zna udarit po žogi, se mi je zdel bolj lesen. Ampak dejstvo je, da je njegov strel izjemno močen in velikokrat golmanom ne dopušča nobene možnosti). In mogoče bi ga bilo dobro preizkusiti tudi v taki vlogi, z Bellamyem ali Kuytem pred njim (dokler se Suarez ne vrne).
Golman napisal/-a:Liverpool naj bi ponudil 13,5 milijona evra za Lazarja Markovica, napadalca Partizana? Je to res Torressinjo? Ker če je to res, potem ste dobili super okrepitev.
Na uradni strani nič ne piše, tako da nevem. Prav tako ne bo prišel nihče drug. Ta prestopni rok za nas ne pomeni nič, denar je šel ves poleti, občutki glede nakupov so sicer pri navijačih mešani, ampak Kenny več kot očitno zaupa svojim igralcem in ve, da ne potrebuje okrepitev. Zatorej bo sam na koncu odgovoren za to, kje na lestvici bomo pristali. Sem pa 100% prepričan, da ne bomo kupili nikogar. In tudi sam ne vidim zakaj bi koga potrebovali, zato ker naš napad vseskozi cilja vratnice še ne pomeni, da so igralci nesposobni.

Uporabniški avatar
RyanGiggs#11
Prispevkov: 325
Pridružen: 09. Jan 2012 10:10
Klub: Manchester United FC
Kraj: Ljubljana

Re: Liverpool

#22

Odgovor Napisal/-a RyanGiggs#11 » 09. Jan 2012 14:25

Sicer tekem Liverpoola letos nisem veliko gledal ampak ob skos igri je bilo bolj slabo vse skupaj, ko so pa žogo spustili na tla je pa malce bolje steklo.. Bi pa bilo pametno, da bi morda Carrolla postavil Kenny za Kuyta oz Bellamyja dokler Suarez ne odsluži kazen.. Tudi, če ste največji rivali Unitedu še zmeraj raje vas vidim na vrhu kot pa City..

YourTeamIsShit
Prispevkov: 74
Pridružen: 10. Jan 2012 01:12
Klub: FC Bayern Munich
Kraj: Šmartno pri Slovenj Gradcu

Re: Liverpool

#23

Odgovor Napisal/-a YourTeamIsShit » 10. Jan 2012 02:02

Mislim, da si nihče ne želi na vrhu arogantnega Citya, s trenerjem, ki je imel vedno veliko sreče, da so mu v klubu dali denar (v Italiji pa oslabili konkurenco).

Drugač pa mi je zanimivo spremljat, koliko slabe publicitete je zdaj okol Liverpoola. Težave s Suarezom, rasistični izpadi navijačev ( malo razumljivi glede na kazen Suareza), zdaj pa še Downing.

Torressinjo
Prispevkov: 186
Pridružen: 18. Dec 2011 12:15
Klub: Liverpool

Re: Liverpool

#24

Odgovor Napisal/-a Torressinjo » 10. Jan 2012 21:46

Sam pa si na vrhu raje želim City kot pa Man United, zakaj? Čist enostavno, ker bi potem še povišali rekord na dvajset (20) naslovov angleškega prvaka.

Kar se tiče Suareza z "dokazanimi" rasističnimi opazkami zoper Patrica Evraja, rasističnih izpadi navijačev na tekmi z Oldhamom, ter izbruh Downinga v nočnem lokalu .... to je vse plod angleške nogometne zveze (FA). Suarez je bil obtožen po pričanju Evraja, drugih prič ni bilo, pričali so tudi sodniki, vendar niso povedali nič konkretnega, tako da so verjeli Evraju in Suarezu naložili osem, prav ste slišali, osem (!) tekem prepovedi. Sedaj bodo vsi govorili da je Suarez največji rasist v tem obdobju, vendar delajo/te mu krivico in to veliko! Novinarji so spet bili na delu, saj so kre*eni iz The S*na, Goala in podobnih športnih straneh na veliko pisali o rastističnih izpadih na tribunah, saj bi naj Liveproolovi navijači žaljivo zbadali temnopoltega igralca Oldhama! Spet proti Liverpoolu teče preiskava od neodvisne angleške komisije, lahko pričakujemo kazen, nekateri pravijo nekaj tekem pred praznimi tribunami, morda odvzem točk v PREMIER LIGI! Potem je tu Downing ki je storil veliko neumnost, saj bi naj udaril bivše dekle. King Kenny ga v javnosti podpira, ampak če je to vse res, kar je zagrešil Downing bi mu jaz osebno naložil kazen iz kluba, mogoče kakšna tekma na hladnem, odvzem tedenske plače ..


YNWA!

Uporabniški avatar
RyanGiggs#11
Prispevkov: 325
Pridružen: 09. Jan 2012 10:10
Klub: Manchester United FC
Kraj: Ljubljana

Re: Liverpool

#25

Odgovor Napisal/-a RyanGiggs#11 » 11. Jan 2012 10:45

8 tekem prepovedi za Suareza je pretiravanje pa sem navijač Uniteda.. Zdaj pač kaj sta onedva imela med sabo ne vemo pa tudi nekako dvomim, da bi bil Suarez rasist tako, da če mu že morajo dati kazen bi bile 2-3 tekme čisto dovolj.. FA pa tako ali tako daje debilne kazni, že lani ko je Rooney dobil 3 tekme zaradi preklinjanja v kamero. Kar se pa Downinga tiče bi bil pa odvzem tedenske plače čist dovolj brez da se ga daje na hladno..

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: Liverpool

#26

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 11. Jan 2012 17:55

Tudi meni se zdi, da je 8 tekem kazni absurdno. Za nek prekršek, direkten, brez namere vzeti žogo recimo Taylorja nad Eduardom pa je bilo 3 tekme če se ne motim? In s tem mu je praktično uničil kariero. Potem pa ta kazen Suarezu brez pravih dokazov. Vse preveč se mi zdi, da nekako se preveč ščiti črno raso, ko se gre za take zadeve. Ne verjamem, da je bil Evra ravno angelček če mu je Suarez kaj rekel. Ampak v žaru borbe, ko je bila glava vroča in če ga je morda Evra izzival mu je kakšno rekel. Sem proti rasizmu ampak zdi se mi, da to črni nogometaši nekako izkoriščajo. Ne vem v žaru borbe, ko igramo med sabo nogomet sem tudi sam že kakšnemu kolegu rekel kakšno krepko, ampak ko se glava ohladi se to pozabi :)

Golman
Prispevkov: 2383
Pridružen: 17. Dec 2011 14:23

Re: Liverpool

#27

Odgovor Napisal/-a Golman » 11. Jan 2012 21:34

Danes Liverpool res gibljivo igra, zapira prostor Man Cityu. Na začetku so tudi pritisnili, imeli so res 3 krasne priložnosti, ampak je nekako Hart uspel ubraniti. Bomo videli kaj bo v drugem polčasu.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Bečo
Prispevkov: 12
Pridružen: 11. Jan 2012 13:49

Re: Liverpool

#28

Odgovor Napisal/-a Bečo » 12. Jan 2012 01:29

Očitno Silva in Yaya res veliko pomenita za Man City. Zaslužena zmaga Liverpoola. Bo zanimivo videti, kaj bodo storili Šejki, če City ostane brez lovorike v tej sezoni..

Uporabniški avatar
koka-kola
Prispevkov: 80
Pridružen: 18. Dec 2011 16:46
Klub: Manchester United

Re: Liverpool

#29

Odgovor Napisal/-a koka-kola » 12. Jan 2012 07:47

Slika

Kj pravite na ta štart. A ni to za čist rdeči.

Kreops
Prispevkov: 11
Pridružen: 10. Jan 2012 00:16
Klub: Dial Square

Re: Liverpool

#30

Odgovor Napisal/-a Kreops » 12. Jan 2012 08:57

Evo, cisti dokaz da imajo angleski sodniki dvojne kriterije. Enak start kot zadnjic Kompany pa jo je odnesel brez rumenega kartona. Ce ze pravimo da je angleska liga trenutno na vrhu pa so sodniki definitivno na samem podnu.

Golman
Prispevkov: 2383
Pridružen: 17. Dec 2011 14:23

Re: Liverpool

#31

Odgovor Napisal/-a Golman » 12. Jan 2012 09:53

Se strinjam, če ne rdeči pa vsaj rumeni, drugi rumeni bi pa moral biti pri štartu nad Milnerjem(se mi zdi?), ko je tudi ostro štartal in ga zrušil na tla.
Drugače pa Man City brez kreativnosti včeraj, Balloteliju se vidi, da ga je zdelala poškodba, sicer so v drugem polčasu imeli par priložnosti ampak premalo. Liverpool jim ni dovolil dihati. Šejki še ene neuspešne sezone verjetno ne bodo gledali Mancinija na trenerski klopi, bomo videli.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Torressinjo
Prispevkov: 186
Pridružen: 18. Dec 2011 12:15
Klub: Liverpool

Re: Liverpool

#32

Odgovor Napisal/-a Torressinjo » 12. Jan 2012 15:22

Če je Kompany za isti štart dobil rdečega na dvoboju obeh Manchestrov, si bi tudi Johnson zaslužil rdeči karton včeraj. Ampak sodniki v Angliji niso na najboljši ravni in v takih situacijah nimajo istih misli. Drugače včeraj zaslužena zmaga, v drugem polčasi Liverpool igral bunker, niti enkrat niso udarili na gol .. :) Z Arabci pa se spet vidimo na Anfieldu čez dva tedna. YNWA

Uporabniški avatar
RyanGiggs#11
Prispevkov: 325
Pridružen: 09. Jan 2012 10:10
Klub: Manchester United FC
Kraj: Ljubljana

Re: Liverpool

#33

Odgovor Napisal/-a RyanGiggs#11 » 12. Jan 2012 17:38

Čestitke Liverpoolu za zmago in upam, da zmagate tudi na Anfieldu in se uvrstite v finale kjer pa nebi smeli imeti težav z osvojitvijo CC.. Veliko raje vidim Liverpool dvigniz trofejo pa nima veze katero kot pa umetni City, ki je bil povprečen Premier Ligaški klub pred prihodom šejkom..

Torressinjo
Prispevkov: 186
Pridružen: 18. Dec 2011 12:15
Klub: Liverpool

Re: Liverpool

#34

Odgovor Napisal/-a Torressinjo » 12. Jan 2012 19:02

Mene osebno je kar motil ta bunker v drugem polčasu, zgledalo je tako, kot da odloča ta tekma, vendar igramo še na Anfieldu in mislim da teh 0:1 na Arabskem stadionu ni dovolj. Po tekmi pa je svojo novo pogodbo podpisal kdo drug kot Steven Gerrard!

http://risporter.com/nogomet/steven-ger ... o-pogodbo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Golman
Prispevkov: 2383
Pridružen: 17. Dec 2011 14:23

Re: Liverpool

#35

Odgovor Napisal/-a Golman » 12. Jan 2012 23:39

Moj občutek je, da je bil včeraj City zrel še za kakšen gol iz vaše strani, no, malo več sreče oz. Hart je v prvem polčasu odlično obranil par odličnih strelov na gol. Bilo bi lahko z lahkoto ene 3:0 za vas.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Urbi-lfc
Prispevkov: 1
Pridružen: 13. Jan 2012 14:21

Re: Liverpool

#36

Odgovor Napisal/-a Urbi-lfc » 13. Jan 2012 14:46

Pozdravljeni.

Enostavno ne morem mimo postov, ki so se nanašali na Suarezovo kazen. 8 tekem prepovedi???!!! To je absurd Angleške nogometne zvez. Če je kdo prebral poročilo, ki je bilo objavljeno na Skysports se je lahko lepo razbralo, da je Suarez uporabil besedo negro ali negrito...to je priznal. Na žalost je bila FA gluha do vseh obrazložitev kaj ta beseda pomeni v latniski ameriki...in ni bila nikoli mišljena kot žaljivka...na to temo se je oglasilo mnogo nogometašev in tudi strokovnjakov glede jezika in kulture v Urugvaju...pa je bila FA gluha! Pa to niti ne bode tako v oči, kot to, da FA ni imela nobenih dokazov, nobenih prič, nobenih posnetkov ki bi govorili v prid Evraja....se pravi je bila samo Evrajeva beseda proti Suarezovi...
In potem se je videlo koliko je vredna katera beseda.

Na splošno se mi pa zdi, da je vse preveč govorjenja okoli rasizma. Pa ne me narobe razumeti, obsojam in zavračam kakršno koli namigovanje na rasizem...vendar, nekaj je če gledalci mečejo banane na igrišče, kot pa če se igralci na igišču zbadajo med sabo.
Kakšen mesec nazaj je predsednik Fife omenil, da bi morale izrečene besede ostati na igrišču...in moram reči da se v neki meri kar strinjam. Potem če bo kdo komu rekel ti mali belček, ga tudi čaka kazen. Osebno ne vidim razlike če neko na igrišču drugemu je*** mat**** ali pa se izreče kakšna druga žaljivka.
Moje mnenje je, da noben od akterjev ni nedolžen...verjamem da sta se zbadala in zmerjala...vendar je potem takem boljše, da "požreš" žaljitev in čez 3 minute uletiš v kolen, poškoduješ igralca za 6-8 mesec in odslužiš kazen 3 tekem in je to to...če se pa braniš z besedami te pa čaka 8 tekem prepovedi (to ni mišljeno samo za ta primer)!

No pa dovolj o Suarezu...fant čaka da je januar mimo in da spet začne igrati, to kar najraje počne...
Samo za intermeco...po izrečeni kazni mu je Kenny namenil 10 dni dopusta, da si spočije glavo...in kaj je naredil Suarez...
takoj naslednji dan se je pojavil na treningu...kapo dol!!!


Glede Carrola bo pa treba biti potrpežljiv...na žalost mu naša igra ne ugaja, da je on nek target man v kazenskem prostoru.
Kot je že nekdo napisal je on bolj navajen igrati malo za napadalcem...katji že pri novemgradu je dal zelo malo golov z glavo...ima pa odličen strel
V tej sezoni je že pokazal da če stopi malo bolj nazaj, lahko lepo spušča žoge soigralcem...vseeno pa liverpool rabi neko klasično špico, ki bo dajala tiste "inzagi gole"

Drugače pa zadnja tekma proti Citiju ni bila slaba, dva različna polčasa.
V prvem polčasu je spet blestel Hart kot skoraj vsak golman, proti katerem smo igrali...in v prvem polčasu bi moralo biti vsaj ene 2,3 razlike.
Pa dobro...če odmislimo da liverpool v polfinalih CC doma še ni izgubil, da smo prva ekipa po več kot letu dni ki ji je uspelo da na njihovem stadionu ni prejela gola...je spodbudno!

Kar se pa Johnsona tiče...ima pa vsak sodnik svoje kriterije, mogoče malo boljše vidi prekršek, kdaj malo slabše...je pa tako, Kompany je nezasluženo dobil rdečega...glede johnsona pa vsak naj si misli svoje...

Malo bolj obsežno...za prvič

lp

Golman
Prispevkov: 2383
Pridružen: 17. Dec 2011 14:23

Re: Liverpool

#37

Odgovor Napisal/-a Golman » 13. Jan 2012 16:34

Hart je z veliko sreče ubranil strel Carrola na tekmi Citya vs. L'pool. Kaj je zdej sploh s Podolskijem? On drugače glih ni klasična špica za moje pojme, Darrent Bent bi bil pomoje še najboljši, ker je navajen na Angleško ligo, gole tudi zabija... Saj se je govorilo za njega, da naj bi prišel v L'pool?
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Dušan
Prispevkov: 3
Pridružen: 21. Dec 2011 13:18

Re: Liverpool

#38

Odgovor Napisal/-a Dušan » 13. Jan 2012 22:34

Govorilo se je. Sam upam, da ne bodo zopet čakali na konec prestopnega roka.

Golman
Prispevkov: 2383
Pridružen: 17. Dec 2011 14:23

Re: Liverpool

#39

Odgovor Napisal/-a Golman » 14. Jan 2012 10:33

Glede Suareza bi tudi jaz rad omenil, da 8 tekmi je absolutno preveč, ne vem kaj si je FA mislila? Obstaja kaka pisna razlaga take velike kazni?
Drugače pa danes Liverpool proti Stoke Cityu.
Stoke City je kar neugoden nasprotnik, kar je že večkrat dokazal. Za Liverpoolom zaostajajo dobrih 5 točk zato menim, da bo to še kar težka tekma, pomoje z manj kot 3 goli/tekmo. Mogoče kdo od L'poolovcev že ve verjetno postavo? Zanima me še to, koliko naj bi bili igralci utrujeni po zmagi nad Cityem?
Zadnjih pet tekem Liverpoola se je končalo(v premiershipu) z dvema zmagama proti Newcastlu in Aston Villi, dvema neodločenima proti Blackburnu in Wiganu ter z enim porazom proti Cityu.
Zadnjih pet tekem Stokea se je končalo z dvema zmagama proti Blackburnu in Wolvsem, dvema neodločenima proti Wiganu in Aston Villi ter z enim porazom proti Cityu.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Torressinjo
Prispevkov: 186
Pridružen: 18. Dec 2011 12:15
Klub: Liverpool

Re: Liverpool

#40

Odgovor Napisal/-a Torressinjo » 14. Jan 2012 14:22

Golman napisal/-a:Glede Suareza bi tudi jaz rad omenil, da 8 tekmi je absolutno preveč, ne vem kaj si je FA mislila? Obstaja kaka pisna razlaga take velike kazni?
Glede Suareza zagotovo prevelika kazen, sedaj ima še samo štiri tekme kazni ... Tu maš celotno razlago kazni z kar 115 stranmi. Če te to res zanima si vzami čas in preberi, meni ni bilo žal teh dveh ur in lahko edino rečem absurd, absurd, absurd .. ! KLIK!
Golman napisal/-a:Drugače pa danes Liverpool proti Stoke Cityu.
Stoke City je kar neugoden nasprotnik, kar je že večkrat dokazal. Za Liverpoolom zaostajajo dobrih 5 točk zato menim, da bo to še kar težka tekma, pomoje z manj kot 3 goli/tekmo. Mogoče kdo od L'poolovcev že ve verjetno postavo? Zanima me še to, koliko naj bi bili igralci utrujeni po zmagi nad Cityem?
Zadnjih pet tekem Liverpoola se je končalo(v premiershipu) z dvema zmagama proti Newcastlu in Aston Villi, dvema neodločenima proti Blackburnu in Wiganu ter z enim porazom proti Cityu.
Zadnjih pet tekem Stokea se je končalo z dvema zmagama proti Blackburnu in Wolvsem, dvema neodločenima proti Wiganu in Aston Villi ter z enim porazom proti Cityu.
Stoke igra v gosteh veliko slabše kot doma, tako da tu imamo prednost. Tudi mi na Anfieldu ne blestimo, ampak se mi ta tekma zdi "lahka". Imamo najboljšo ligo v ligi in sem prepiračan da nebomo prejeli več kot en zadetek, seveda jim moramo mi zabiti več ..

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov