Zdaj sem par dni, preden sem zaspal gledal lanske newcastlove tekme kjer je blestel naš Andy.RyanGiggs#11 napisal/-a:Bent bi bil od teh pomoje še najboljša izbira.. Bi pa bil pomoje tudi najdržaji že zato, ker je anglež.. Z Carrollom so se pomoje kar dosti nategnili ampak jih razumem po eni strani.. Torres je tik pred zdajci zahteval transfer v Chelsea in Liverpool ni imel kaj dosti časa, da bi kalkuriral katerega napadalca pripeljati in so pograbili Carrolla.. Zdaj je pri Redsih že eno leto pa pač svojega denarja za moje pojme še ni upravičil..
Dejstvo je, da je pri njih igral popolnoma drugačno vlogo kot pri nas. V napadu nikoli ni bil sam, vedno je bil zraven nekdo izmed trojice Lovernkrands, Smith, Ameobi, občasno tudi Best. In naj se še tako smešno sliši, je bil Andy velikokrat pozicioniran za napadalcem. Namesto da je čakal tako kot čaka pri nas, v centru kazenskega, je čakal na robu. In tako je lahko bodisi streljal ali pa uletaval na predložke. Zelo redko se mu je podajalo 'na glavo' kot se mu pri nas, kjer ga mora žoga direkt zadet, da jo lahko dobi. Tam je ponavadi čakal na robu, ko se je predložek izvedel pa je v naletu priletel proti žogi. Tako je bolj on lovil žogo, kot ona njega. In mislim da je to največja razlika. Hkrati pa ob predložkih po tleh ni bil med 3,4 branilci in je lahko večkrat streljal s svojo izjemno močno levico (da povem po resnici, dolgo nisem vedel da tip dejansko zna udarit po žogi, se mi je zdel bolj lesen. Ampak dejstvo je, da je njegov strel izjemno močen in velikokrat golmanom ne dopušča nobene možnosti). In mogoče bi ga bilo dobro preizkusiti tudi v taki vlogi, z Bellamyem ali Kuytem pred njim (dokler se Suarez ne vrne).
Na uradni strani nič ne piše, tako da nevem. Prav tako ne bo prišel nihče drug. Ta prestopni rok za nas ne pomeni nič, denar je šel ves poleti, občutki glede nakupov so sicer pri navijačih mešani, ampak Kenny več kot očitno zaupa svojim igralcem in ve, da ne potrebuje okrepitev. Zatorej bo sam na koncu odgovoren za to, kje na lestvici bomo pristali. Sem pa 100% prepričan, da ne bomo kupili nikogar. In tudi sam ne vidim zakaj bi koga potrebovali, zato ker naš napad vseskozi cilja vratnice še ne pomeni, da so igralci nesposobni.Golman napisal/-a:Liverpool naj bi ponudil 13,5 milijona evra za Lazarja Markovica, napadalca Partizana? Je to res Torressinjo? Ker če je to res, potem ste dobili super okrepitev.