FC Juventus

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#41

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 07. Maj 2012 13:27

Čestitke za 30 naslov Juventusu! Grande Juve :D
Res fantastična sezona pod vodstvom Conteja. Verjamem, da bodo sezono končali brez poraza v Serie A. Res kdo bi si to mislil pred sezono? Pa še finale pokala čaka Bianconere. Upam, da bo čim manj sprememb v moštvu, ker zmagovalnega konja se ne menja. Upam, da pa pride še kakšen kvaliteten igralec, ker se bo igralo poleg pokala in lige še v Ligi prvakov. Sploh igralec, ki bi malo razbremenil Pirla in kakšen napadalec, namesto velikega Del Piera, kateri se poslavlja od Juventusa :( Res velika legenda kluba, res ga bom pogrešal v črno-belem dresu. Verjamem pa, da se bo po končani karieri vrnil in da bo deloval v klubu. Sam bi bil vesel prihoda Džeka.

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#42

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 13. Maj 2012 17:02

Grazier Juve & Grazie Alex.

Res fantastična sezona je za Juventusom, v 38 krogih jih ni uspelo premagati nihče. Kdor bi to rekel pred sezono, bi ga zagotovo zaprli v kako ustanovo :lol: Alex se je pa poslovil na najlepši možni način. Na zadnji tekmi v Serie A je zadel in se tako poslovil z naslovom prvaka in upam, da se bo poslovil z dvojno krono. Hvala Alex, taki igralci delajo nogomet tako poseben. Ostal je v Juventusu kljub temu, da so jih vrgli v 2. ligo ampak kljub temu je živel za ta klub in se poslovil s 30. naslovom prvaka in to na novem, prenovljenem stadionu. Res škoda, da ne ostane še kakšno sezono. Verjamem pa, da ga v klubu, ko bo prenehal z aktivnim igranjem nogometa čaka kaka funkcija.

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#43

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 07. Jun 2012 16:26

Asamoah in Isla sta le še korak od podpisa pogodbe z Juventusom. Če je to res, vsekakor zelo dobri okrepitvi za Juve :)

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#44

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 15. Jun 2012 09:15

Juventus je torej na poletni tržnici zelo aktiven. Pogodbo je že podpisal mladi, 19 letni vratar Nicola Leali. On naj bi odšel na posojo v drug klub. Prihaja iz Brescie. Juve se zanima še za enega igralca Brescie - Omar El Kaddouri. Gre za mladega Belgijca. Sicer ni še nič uradno, ampak pri Juventusu so potrdili pogovore. Juventus naj bi za njega ponudil 3 milijone in lastništvo nad Faustom Rosijem.
Bolj odmevni okrepitvi bosta pa kot kaže Isla in Asamoah.
Asamoah je že opravil zdravniške preglede, danes so na vrsti zdravniški še za Islo. Res Juventus se bo zelo okrepil. Nekaj je govora o Kolarovu. Mislim, da bi bil odlična okrepitev. V Cityu ni v prvem planu, interes zanj pa naj bi pokazal tudi Inter.
Kmalu se pa pričakuje tudi razplet glede Giovinca. On naj bi se vrnil v Juventus. V teh dneh se s Parmo pogovarjajo o odkupu njihovega deleža. Juventusu so dali za 50% pogodbe 3 milijone, sedaj hočejo 10 milijonov.
Conte je pa Giovincu rekel, da resno računa nanj in verjamem da bi bil v prihodnji sezoni pomemben člen ekipe.
Če se vse zgornje uresniči se more pripeljati še enega napadalca in Juventus bo imel ekipo, ki bo prvi favorit v Serie A in tudi v Ligi prvakov bodo s tako ekipo po moje med favoriti.

Shury
Prispevkov: 63
Pridružen: 21. Dec 2011 20:01
Klub: FC Barcelona

Re: FC Juventus

#45

Odgovor Napisal/-a Shury » 06. Jul 2012 10:21

Prišel še Lucio, česar sicer ne razumem najbolj, edino če se je sprijaznil da bo tretji/četrti štoper. Ker ne vidim razloga, da bi igral pred Chielinijem, Bonucijem ali Barzaglijem, ki so na EPju opravili zelo dober posel, pa tudi v lanski SerieA so igrali dobro, nenazadnje Juve ni niti enkrat izgubil in prejel zelo malo golov, tako kot repka. Pa še spomnil sem se, da je Elia, ki je član Juveta, enkrat javno rekel da sovraži Lucia :D To bo še zanimivo.
Sedaj pa torinčani dobijo samo še napadalca, pa so na konju. Van Persie se sedaj ponuja kot na pladnju, a dvomim da se bo odločil za Italijo. Bo pa Inter bojda prodal Pazzinija, se niti ne bi čudil, če bi pristal v Juvetu. Pa Giovinco je podpisal sedaj ali ne?

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#46

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 06. Jul 2012 15:07

Lucio je prišel kot rezerva, kot odlična rezerva. Neke velike minutaže ne gre pričakovati, bo pa zagotovo znal odlično zakrpati, če bo kdo manjkal zaradi poškodb ali kartonov. Vsekakor odličen branilec, sploh če upoštevamo dejstvo, da prihaja zastonj.
Za Elio se pa itak ni bati, ker gre itak najbrž v Werder. Naj bi bil že v Bremnu na zdravniških pregledih danes.
Giovinco je podpisal ja. Juventus je odkupil polovico njegove pogodbe od Parme.
Kar Juventusu manjka je res vrhunski napadalec. Če se bodo uigrali dobro, bo to res nora ekipa. RVP bi bil odlična okrepitev, ampak vprašanje kako bi deloval v Italiji. Najboljša izbira bi bil po moje Cavani a ne verjamem, da je prestop mogoč zaradi nerealnih zahtev predsednika Napolija.

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#47

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 10. Avg 2012 15:08

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/tren ... cev/289162

V Italiji, se kot kaže res zelo potrudijo, da čim bolj škodujejo Juventusu. Noro res. Kot kaže je potrebno napet vse moči, da se premaga Juventus tako, seveda na igrišču se ga ne da.
Torej kazen, ker naj bi vedel za to, da so nameščeni izidi. Kakšne bi potem morale biti kazni za tiste, ki so dejansko sodelovali pri tem? 10 let?

lahko pa se zgodi, da bo Conte po kazni tudi zapustil ekipo

To me je pa precej zbodlo v oči. Mislim, da za kaj takega ni možnosti. Bo pač na treningih normalno vodil ekipo, na tekmah pa pomočnik pod njegovo direktivo ali nekaj takega.

Me pa veseli, da vsaj Bonucci ni bil kaznovan. Pa tudi Pepe.

E: Marotta potrdil, da Conte ostaja in da ima vso zaupanje z njegove strani. Enako njegov pomočnik Alessi.

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#48

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 12. Avg 2012 15:07

Torej včeraj se je začela sezona v Italiji. Seveda z italijanskim superpokalom. Juventus je premagal Napoli s 4:2.
Na klopi je sedel Carrera, ki je Juventus uspel pripeljati do lovorike.
Juve je bolje začel, imel iniciativo, prevlado, posest žoge. Nekih resnih priložnosti pa ni imel. Napoli je prežal na protinapade, proti vratom je sam stekel Cavani, ki je pripeljal Neapeljčane do vodstva. Juventus je kmalu odgovoril in znižal preko Asamoaha, ki je zadel prelep zadetek, po podaji Vidala. Asamoah se je izkazal, bil eden boljših na tekmi in zagotovo bo odlična okrepitev Juventusa.
Napoli je spet kmalu zadel. Gol je dosegel Makedonec Pandev.
V drugem polčasu je vstopil Vučinić, ki je zelo poživil igro in odigral ključno vlogi pri preobratu. Kmalu je zadel prečko, Juve je pa vedno bolj pritiskal. Izenačiti je uspelo Vidalu, po enajstmetrovki. Vedno bolj se je bližal konec rednega dela in vedno bolj so popuščali živci igralcem Napolija. Izključen je bil Pandev in Zuniga. Juve je z igralcem več v 1. podaljšku zadel dvakrat. 1. gol je bil avtogol Maggia, drugi pa delo Mirka Vučinića.
Torej lep začetek sezone z lovoriko proti neugodnemu Napoliju. Čaka se samo še, da podpiše en vrhunski napadalec, nekaj je pa govora tudi o Kolarovu iz Citya. Bomo videli. Sicer se pa lahko nasprotniki v Italiji res bojijo Juventusa.

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#49

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 03. Sep 2012 10:57

Juventus zmagal še na Friuliju v Vidmu proti Udineseju s 4:1. Zadeli so: Lazzari 78.; Vidal 14. (pen), Vučinić 46.(+), Giovinco 53., 71.
Vesel sem, da se je odprli Giovincu, ki si je zelo želel teh zadetkov. Sedaj mu bo lažje, bolj sproščen bo...
Veseli tudi dejstvo, da sta se vrnila po poškodbi Buffon & Chiellini.
Zaenkrat se ne pozna, da na klopi ni Conte-ja. Tako kot je rekel Antonio, da bodo fantje na tekmah "pisali teste" on jih bo pa pripravljal na njih. Zaenkrat to počnejo več kot odlično.

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#50

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 16. Sep 2012 16:53

Nova odlična tekma in zmaga proti Genov v 3. krogu Serie A. 1. polčas bolj kot ne za pozabo, Genova je odlično začela, pritisnila na gol Juventusa, si ustvarila več lepših priložnosti. Genovo je v vodstvo povedel Immobile, bivši nogometaš Juventusa.
Najlepšo priložnost v 1. polčasu za Juve je imel Matri, ki pa ni realiziral ko je bil 1 na 1 s Freyem.
Sicer pa v 1 polčasu pri Juventusu najboljši Giovinco. Nato je v 2. polčasu Conte v igro poslal Asamoaha in Vučinića, ki sta spreobrnila potek tekme. Najprej je "Vučko" asistiral za zadetek Giaccheriniju, ki je bil v 2. polčasu odličen. Nato je Asamoah izboril enajstmetrovko, ki jo je realiziral Vučinić. Piko na i pa je postavil Asamoah, podal mu je pa znova Vučinić.
Pomemben podatek tudi, da je recimo počival Vidal. Mao me moti, ker Matri ni v formi. Upam, da se mu kmalu odpre.
Pa zelo slaba oba boka danes, Cacares in De Ceglie res streljata glinaste golobe, ko imata prostor za predložke...
Ko je v igri Asamoah in Lichtsteiner je ta element veliko boljši.
Se že veselim tekme s Chelsea-jem in povratka v Ligo prvakov!

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#51

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 19. Jan 2013 22:58

Paul Pogba fantje, kakšno potezo je storil Juventus, ko ga je zvabil v svoje vrste :D

Uporabniški avatar
RyanGiggs#11
Prispevkov: 325
Pridružen: 09. Jan 2012 10:10
Klub: Manchester United FC
Kraj: Ljubljana

Re: FC Juventus

#52

Odgovor Napisal/-a RyanGiggs#11 » 20. Jan 2013 10:07

In kako smo mi zajebali, ko smo tak talent spustili iz svojih vrst.. Kot pred leti Pique, ki pač za nas ni bil dober za Barcelono in Špansko izbrano vrsto, ki je v 6 letih osvojila 2 evropska naslova in 1 svetovni naslov pa je bil dober.. Tudi Fergie kdaj v temo brcne..

Chamberlain
Prispevkov: 613
Pridružen: 20. Dec 2011 14:30
Kraj: Cerklje ob Krki

Re: FC Juventus

#53

Odgovor Napisal/-a Chamberlain » 20. Jan 2013 15:07

SAF je pač storil napako. Pogba je zahteval višjo plačo, SAF je bil trmast in mu je ni dal. Glede na to kak talent je Pogba, bi lahko naredil izjemo. Paula pa res vidim kot pravega naslednika Pirla, če bo tako igral še naprej bo pa kmalu tudi zelo pomemben člen francoske reprezentance.

Uporabniški avatar
RyanGiggs#11
Prispevkov: 325
Pridružen: 09. Jan 2012 10:10
Klub: Manchester United FC
Kraj: Ljubljana

Re: FC Juventus

#54

Odgovor Napisal/-a RyanGiggs#11 » 21. Jan 2013 22:56

Škoda res, ker mali je velik talent.. Ko se bo razvil bo boljši kot Tom Cleverley.. Mu pa želim velik uspehov in lovorik v Juventusu.. :D Bodoči superzvezdnik nogometa sigurno..

Uporabniški avatar
nežmoiso
Prispevkov: 274
Pridružen: 18. Dec 2011 18:52

Re: FC Juventus

#55

Odgovor Napisal/-a nežmoiso » 17. Jan 2017 18:34

Kaj pravite na nov grb Juventusa? To pa je že res čisto minimalistično in goli osnovni elementi. Predstavlja pa Scudetto (simbol/trofeja zmagovalca tekmovanja - zeleno-belo-rdeči ščit), značilne proge z dresov in črko J. Kaj pa vem, mogoče res preveč monotono, meni je bil všeč bik. Seveda je pa sprememba povezana s pridobivanjem še več denarja.

Slika

http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... e-now-.php

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov