ND Gorica

Ostale lige v Sloveniji
Odgovori
Toky
Prispevkov: 122
Pridružen: 21. Dec 2011 02:32
Kraj: Gorica

Re: ND Gorica

#521

Odgovor Napisal/-a Toky » 25. Sep 2016 13:06

Ja, saj zato pa ima rezultate in lovorike...Sicer pa, to ni tema o Celju, tako da dovolj o tem. Do nepiskanega penala bi morala Gorica že prej rezultatsko obrniti tekmo, a brez golov tudi točk ni. Gremo dalje, v sredo pride v Športni park še druga anti-nogomet ekipa lige in tam bo potrebno zabiti, če ne zlepa pa tudi zgrda, pa tudi če ne bomo v igri tako dominantni kot včeraj. Zdaj šteje samo rezultat.

Uporabniški avatar
Dr.axler
Prispevkov: 447
Pridružen: 08. Jun 2014 10:04
Klub: FC ARSENAL

Re: ND Gorica

#522

Odgovor Napisal/-a Dr.axler » 25. Sep 2016 20:48

Dominko pa ta SN portal je postal slabši kot NOGOMANIA, dej kakšnemu stisni BAN lahko tudi meni ali se bom pa sam sčasoma izbrisal :n1:

Pietro
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Nov 2012 15:08

Re: ND Gorica

#523

Odgovor Napisal/-a Pietro » 25. Sep 2016 21:55

Dr.axler napisal/-a:Dominko pa ta SN portal je postal slabši kot NOGOMANIA, dej kakšnemu stisni BAN lahko tudi meni ali se bom pa sam sčasoma izbrisal :n1:
Saj si sam prej napisal, da smo na forumu in ima vsak pravico do svojega mnenja, zdaj bi pa svoje besede požiral? :D

Špelca
Prispevkov: 64
Pridružen: 24. Avg 2016 22:37

Re: ND Gorica

#524

Odgovor Napisal/-a Špelca » 25. Sep 2016 23:01

Zadnji rezultati Gorici nikakor niso naključje. Če analiziramo vseh 10 tekem ki jih je odigral naš štirikratni državni prvak potem lahko ugotovimo da Gorica nikakor ne briljira in je daleč od tiste lanske Gorice, ki je nanizala 7 zaporednih zmag. Tekme proti Aluminiju (doma in v gosteh), Celju (v gosteh) Radomljam, ter večji del tekme proti Rudarju in Krškem so bile zelo povprečne in niso bile vredne prve lige. Proti Olimpiji se je ekipa pretežni del tekme bojazljivo branila za kar pa ni bilo potrebe. Še več proti Maccabiju ki je za dva razreda kvalitetnejši od vseh naših ekip v ligi se Gorica ni postavila niti slučajno tako defenzivno kot se je proti Olimpiji (čemu Miran Srebrnič ?). Taktično dobri tekmi sta bili tako zgolj in samo proti Domžalam in MB oz. dobršni del tekme doma s Celjem. Gorica je letos z zdajšnjim kadrom enostavno prekratka, premalo kvalitetna, trener slepo vztraja pri določenih taktičnih rešitvah z zelo omejenim št. igralcev ki so v prvi postavi dobesedno zacementirani. Šele zadnja tekma je zaradi ritma sreda-sobota prinesla določene nove rešitve, osvežitve-več kot dobrodošle (Jan Humar). Uroš Celcer je za bočnega branilca hudo prepočasen (samo dobro postavljanje in predložek še zdaleč nista dovolj), Miha Gregorič je prav tako na desni strani premalo udaren, z preslabim občutkom za napadalne akcije, odkrivanje, prodore (njegovo mesto bi bilo kvečjemu v sredini obrambe kjer je nekoč že igral), tu so potem Grudina, Kolenc ter Kavčič ki bi po vsej verjetnosti težko našli mesto v prvi postavi še pri kakšnem drugem klubu v 1 SNL. M. Burgič pa je žal tako kot zgoraj omenjeni tako tekaško kot fizično povsem podhranjen. Če seštejemo vse Srebrničeve "prvokategornike" potem ugotovimo da ekipa močno limitirana. Prestopni rok je bil milo rečeno slab, na voljo so bili številni nogometaši brez pogodb, vendar klub se je odločil za nikoliobrestujoče "skiskaštvo". Brca v temo je bil prihod Wilsona, ki pa bi bil roko na srce najmanj enakovreden slabemu Burgiču. Gorica je torej v enem letu močno padla v kvaliteti temu si ne gre zatiskati oči. Denarja očitno ni, skavtinga je še manj (kljub odlični lokaciji in bližini Vidma), Sorčan pogodbe ni obnovil in bo klub zapustil brez odškodnine. Za na konec samo še eno videnje našega zahodnega soseda, ki redno obiskuje tekme v Vidmu in je velik poznavalec nogometa. V sredo si je tako ogledal tekmo med Aluminijem in Gorice in ni se mogel načuditi kako je to kar je videl lahko vredno 1 SNL. Žal pa je to še kako resnično.

Pietro
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Nov 2012 15:08

Re: ND Gorica

#525

Odgovor Napisal/-a Pietro » 26. Sep 2016 15:08

Špelca, ti pa spet pretiravaš v drugo skrajnost. Potrebno se je zavedat, da ima Gorica omejen proračun, kolko vem, tudi denar od prestopa Elekeja ni pristal v enem znesku na klubskem računu. Misliš, da bodo prosti igralci prišli igrat za kikiriki v Gorico?

Letošnjo Gorico primerjat z lansko je tak tak... Lani sta bla vroča Eleke in Džuzdanović, letos Gorica takšne individualne kakovosti v napadu nima, z izjemo Kapića morda, ki pa je vseeno drugačen tip igralca, da rečem "počasnejši", ampak bolj uličar...

Se pa strinjam, da so preko bočnih pozicij premalo nevarni. Gregorič je itak šolan osrednji branilec, vsaj kolko se ga spomnim, tam pač igra po sili razmer, ampak pač morajo igrati s tem kar imajo. Bi pa prikimal tudi temu, da bi sam pričakoval malce več menjav, ampak dobro, neke izbire itak nima na klopi. Tak preko prstov... Mislim, da ima Gorica ob Aluminiju najožji kader, ampak ko jim spet zalaufa, bodo vseeno nevarni tudi najvišje postavljenim.

Špelca
Prispevkov: 64
Pridružen: 24. Avg 2016 22:37

Re: ND Gorica

#526

Odgovor Napisal/-a Špelca » 26. Sep 2016 18:08

Kot prvo "Pietro" Gorica ima uradno dolg le še pičlih 150.000 eur, ki ga bo odplačevala naslednjih pet let. To je reci in piši 30.000 eur na leto oz. 2500 eur na mesec. Razloga da denarja za okrepitve ni zaradi prejšnje vodstvene garniture tako praktično več ni. Druga stvar ki je precej bolj relevantna pa je povezana z zdajšnjim vodstvom. Zastavil ti oz. vam bom samo eno vprašanje: "Ali bi kot npr. lastnik podjetja (oz. večji delničar) prepustili vodenje drugega največjega podjetja v državi upravi katero bi sestavljali sami nekompetentni možje, ki izkušenj z vodenjem nimajo, pred tem pa so se ukvarjali s povsem drugimi zadevami kot jih opravljajo sedaj???" Mislim da odgovor poznamo vsi. To je v gospodarstvu nemogoče in tako bi moralo biti tudi v športu. Kako lahko lastnik kmečkega turizma in nekdanji hudo povprečni igralec (S.Komel) prevzameta vodenje drugega najtrofejnejšega kluba pri nas. To enostavno ne gre. Treba je zagotoviti najprej kompetentno vodstvo, ki ga bodo sestavljali pomembni veljaki z poznanstvi v gospodarstvu oz. širše pri naših zahodnih sosedih. Športni direktor mora biti nekdo, ki je v tem poslu že daljši čas pozna razmere v širši okolici, s številnimi dobrimi povezavami z agenti, agencijami itd. (npr. S. Makinwa oz.Christiano Giaretta nekdanji športni direktor Udineseja ).

Pietro
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Nov 2012 15:08

Re: ND Gorica

#527

Odgovor Napisal/-a Pietro » 26. Sep 2016 19:28

Ja, potem pa najdite nekoga, ki bo klub pripravljen prevzeti v takem dreku, kot je bil ob prihodu sedanjega vodstva. Pa saj menda ne misliš, da sta Hari in Komel sama za vse? Saj pa so že zdaj nekateri ljudje iz gospodarstva v kluba, saj pa je že prejšnji predsednik govoril, da v gospodarstvu ni interesa. In ja, to nekompetentno vodstvo je zaslužno, da je s svojo nekompetentnostjo klub, kot praviš sam, (s pomočjo novih sponzorjev, ki pa so jih zvabili v klub) spravilo do tega položaja, ki ga omenjaš v uvodu svojega zapisa. Ne spregledat dobrih zaslug in opozarjat zgolj na slabosti... Ker se v Gorici popravlja iz meseca v mesec.

Sicer pa sam stokrat rajši vidim nekoga takega v vodstvu kluba, ki diha za klub in mu zanj ni vseeno, kot pa v zameno za plačo pripelješ nekoga, ki bo popihal ob prvi priliki, ko bo v ladjo vdrla voda. Hmm, čakaj, nismo tega že videli?

Ne vem zakaj bi spet silili s tujci... Če so se enkrat že opekli. Gorica gre pač svojo zgodbo z lokalnim kadrom. Se strinjam, nikoli ni idealno, ampak malo potipaj, za koliko denarja igrajo fantje v Gorici in koliko prostih že uveljavljenih igralcev bi s takšnim zaslužkom zvabil v klub. Tudi Maribor ni takoj zapravil vsega prisluženega in si je rajši malo prihranil. Ker prodaje v stilu Elekeja zagotovo ne bo vsako leto. To je pred časom že dobro napisal V&V.

Uporabniški avatar
kromanjonec
Prispevkov: 302
Pridružen: 21. Avg 2012 23:50

Re: ND Gorica

#528

Odgovor Napisal/-a kromanjonec » 26. Sep 2016 19:33

V bistvu bi bil najboljši kandidat R. Vrtovec?

NKCMC
Prispevkov: 1248
Pridružen: 20. Dec 2011 21:03
Klub: Nk Celje

Re: ND Gorica

#529

Odgovor Napisal/-a NKCMC » 26. Sep 2016 21:08

kromanjonec napisal/-a:V bistvu bi bil najboljši kandidat R. Vrtovec?
Tudi meni je kapnilo prvo to ime ko sem prebral njen post.

Špelca
Prispevkov: 64
Pridružen: 24. Avg 2016 22:37

Re: ND Gorica

#530

Odgovor Napisal/-a Špelca » 26. Sep 2016 22:41

Če nekdo kritizira zdajšnjo upravo to za nekatere enostavno pomeni da podpira staro upravo z R. Vrtovcem na čelu? Lepo prosim forumaši malo zdrave pameti. Prejšnja uprava je bila še bistveno slabša od zdajšnje, v klub ni uspela pripeljati niti najmanjših sponzorjev, uspelo ji je spreti vse nogometne strani od najmlajših do članov. Ustvarjena klima v garderobi je bila katastrofalna. V projektu z Parmo je imela tako ena stran kot druga svojo računico okoriščenja. Ni pa bilo vse slabo. V nasprotju s tem pa je bilo samo znanje - "skavting" iskanja igralcev, športne povezave (Makinwa, Henty) bivšega športnega direktorja Dal Cina enormno višje kot ga premore zdajšnja uprava oz. Z.Zahovič, N. Protega, Oražem. Tudi športni del tima Apolloni, Redolfi, Nardecchia je bil bistveno boljši od zdajšnjega. In še enkrat dragi forumaši opozarjanje na pomanjkljivosti zdajšnje uprave še ne pomeni da se podpira ravnanje pretekle...

Uporabniški avatar
kromanjonec
Prispevkov: 302
Pridružen: 21. Avg 2012 23:50

Re: ND Gorica

#531

Odgovor Napisal/-a kromanjonec » 26. Sep 2016 22:58

Treba je zagotoviti najprej kompetentno vodstvo, ki ga bodo sestavljali pomembni veljaki z poznanstvi v gospodarstvu oz. širše pri naših zahodnih sosedih. Vrtovec mislim da izpolnjuje pogoje.
Kako lahko lastnik kmečkega turizma in nekdanji hudo povprečni igralec (S.Komel) prevzameta vodenje drugega najtrofejnejšega kluba pri nas. To enostavno ne gre. Treba je zagotoviti najprej kompetentno vodstvo
Pa napiši kandidate,če ni to Vrtovec.
Jaz imam raje vodstvo iz kmečkega turizma,ker kmečka logika je najbolj zdrava.Poleg tega je liga bližje kmečki kot pa profi varjanti.

Pietro
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Nov 2012 15:08

Re: ND Gorica

#532

Odgovor Napisal/-a Pietro » 27. Sep 2016 00:40

Ti maš lahko skavting, če maš finance, če jih pa nimaš oziroma moraš šparat, pa glih kmečka logika in oziranje po lokalnem trgu pride najbolj prav. In dejstvo je, da Gorici v trenutni situaciji kaj drugega kot forsiranje mulcev niti ne preostane. Sicer pa... Če pogledaš v preteklost, je klub s takšnim delom dosegal najvišje uspehe, so bli v času, ko so bili trikrat zapored prvaki, kaki hudi znalci s skavtingom? Ne, da bi se jaz spomnil... So pa ustvarili nemalo zvenečih imen slovenskega fuzbala in ni vrag, da jih tudi zdaj ne bodo.

Drugače pa kaj ti pomaga skavting in povezave s tujino, če pa Gorica od teh posojenih tujcev konec koncev ni imela nič finančne koristi. Izjema je zgolj Eleke, pa še glede njega je bila takšna pogodba, da bi moral iti kar lep kupček denarja Dal Cinovima, ampak če se prav spomnim, se je čakalo na iztek te pogodbe in so ga prodali šele po tem, vsaj tako je meni prišlo na uho. Nihče od tujcev v klub ne bo prišel na lepe oči, tudi Dal Cin je imel svojo računico z Gorico. Je imel povezave ja, je imel pa s fotrom tudi zanimivo preteklost v italijanskem nogometu.

Vemo, kaj je blo športnim delom tima, ko je Parma priprla pipico, tudi Apolloni in pomočniki so hitro pobrali šila in kopita, ko so vidli, kako škart robo so poslali tujci.

Nova uprava pač dela postopoma, morda napredek ni viden na prvo žogo, ampak raje majhen korak po majhen korak, pa je ta zanesljiv, kot pa zaletavost. In se strinjam z zgornjim mnenjem, raje vidim kmečko logiko, ki pa vsaj deluje!

Uporabniški avatar
Dr.axler
Prispevkov: 447
Pridružen: 08. Jun 2014 10:04
Klub: FC ARSENAL

Re: ND Gorica

#533

Odgovor Napisal/-a Dr.axler » 27. Sep 2016 07:06

Pietro napisal/-a:Ti maš lahko skavting, če maš finance, če jih pa nimaš oziroma moraš šparat, pa glih kmečka logika in oziranje po lokalnem trgu pride najbolj prav. In dejstvo je, da Gorici v trenutni situaciji kaj drugega kot forsiranje mulcev niti ne preostane. Sicer pa... Če pogledaš v preteklost, je klub s takšnim delom dosegal najvišje uspehe, so bli v času, ko so bili trikrat zapored prvaki, kaki hudi znalci s skavtingom? Ne, da bi se jaz spomnil... So pa ustvarili nemalo zvenečih imen slovenskega fuzbala in ni vrag, da jih tudi zdaj ne bodo.

Drugače pa kaj ti pomaga skavting in povezave s tujino, če pa Gorica od teh posojenih tujcev konec koncev ni imela nič finančne koristi. Izjema je zgolj Eleke, pa še glede njega je bila takšna pogodba, da bi moral iti kar lep kupček denarja Dal Cinovima, ampak če se prav spomnim, se je čakalo na iztek te pogodbe in so ga prodali šele po tem, vsaj tako je meni prišlo na uho. Nihče od tujcev v klub ne bo prišel na lepe oči, tudi Dal Cin je imel svojo računico z Gorico. Je imel povezave ja, je imel pa s fotrom tudi zanimivo preteklost v italijanskem nogometu.

Vemo, kaj je blo športnim delom tima, ko je Parma priprla pipico, tudi Apolloni in pomočniki so hitro pobrali šila in kopita, ko so vidli, kako škart robo so poslali tujci.

Nova uprava pač dela postopoma, morda napredek ni viden na prvo žogo, ampak raje majhen korak po majhen korak, pa je ta zanesljiv, kot pa zaletavost. In se strinjam z zgornjim mnenjem, raje vidim kmečko logiko, ki pa vsaj deluje!
:cast: :plosk: Tole je bilo pa zelo temeljito in poučno, kapo dol

Špelca
Prispevkov: 64
Pridružen: 24. Avg 2016 22:37

Re: ND Gorica

#534

Odgovor Napisal/-a Špelca » 27. Sep 2016 13:59

"Pietro" navajaš cel kup neresnic. Pred zapisom se prosim vsaj malo pozanimaj. Luigi Apolloni ni odšel po svoji želji ampak je bil odpuščen s strani Vrtovca. Slednji je to tudi večkrat potrdil. Tudi L. Apolloni je to večkrat ponovil v športnem časopisu La Gazzetta. Jasno in povsem normalno pa je da ko gre glavni trener iz kluba to naredijo tudi njegovi pomočniki. Saj zato tudi pride do menjave. Navajaš da je Gorica pred leti osvojila naslove na račun domačih igralcev. Drži vendar časi se spreminjajo, z domačim kadrom nobeni ekipi na svetu ne bi uspelo priti zelo visoko. Časi pred desetletjem so bi zaznamovani z bistveno močnejšo mladinsko šolo kot jo ima Gorica danes. Lahko sicer zadostuje za borbo za četrto mesto in ekspres izpad v 1.krogu Evropske lige. Si ti s tem zadovoljen, to pritiče drugi najuspešnejši ekipi pri nas? Kje je ambicioznost po boju za naslov prvaka ?Praviš da se skavtinga ne morejo iti ker za to ni denarja. Lepo te prosim mogoče vsaj približno veš koliko odličnih igralcev je ta hip v nerazvitem svetu (normalno je da skavtinga kot finančno šibek ne izvajaš v zahodnem svetu). Koliko pa je bil Eleke vreden preden je prišel v Gorico? Nič, ker ga nihče tudi ni poznal in takšne igralce bi bilo potrebno najti in pripeljati v klub. Lahko se za na konec obrneš tudi k gospodu Vuku (pustimo njegovo vodenje kluba ob strani)? Koliko kvalitetnih igralcev mu je uspelo vsako leto pripeljati v klub kljub mizernim financam. Koliko pa je zdajšnji upravi v letu in pol... pogojno le Kapić.

yealink
Prispevkov: 768
Pridružen: 28. Jun 2016 11:21

Re: ND Gorica

#535

Odgovor Napisal/-a yealink » 27. Sep 2016 14:39

Špelca marelca, meni ste pa že smešni vsi, ki vztrajate pri skavtingu v "nerazvitih" državah. A misliš, da tam nimajo že lovk veliko večji klubi od naših? A misliš, da tam nimajo akademij in agencij, ki za večji denar kot si ti predstavljaš naprej v Evropo potiskajo vse kar leze in kar gre, ne glede na kvaliteto ali starost. Če jih ima 25 mu pač ponaredijo potni list in jih ima po novem 15..

In potem imaš na drugi strani Gorico, ki nima denarja niti za 10 trenerjev za vse selekcije in ti bi pošiljal(a) skavte po saharski puščavi, da iščejo nogometne talente.. Yea, right.

Zdaj al si baba al nisi je vprašanje, ampak tvoji zapisi bolj kažejo na to da si. Babe pa fuzbal pa tako ali tako vemo kako gre skupaj...

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Prispevkov: 6574
Pridružen: 21. Dec 2011 14:58
Klub: Železničar

Re: ND Gorica

#536

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 27. Sep 2016 14:43

Upam, da ne bo to narobe izpadlo, ker mi je Gorica izredno simpatičen klub, ampak oni pomoje niso "drugi najuspešnejši klub pri nas", če pa po nekih statistikah že so (katerih?), pa so to zgolj zaradi bolj kot ne srečnega naključja, saj so praktično vse omembe vredne lovorike osvojili okrog leta 2004, ko je slovenski fuzbal v celoti propadal. Dolgoročno Gorica pomoje (žal) ni in ne more biti drugi klub, to konec koncev dokazujejo tudi višine proračuna. Lahko se na glavo postaviš, ampak za Gorico dolgoročno ni realno, da ima drugi najvišji proračun v državi, nima to veze s sedanjo upravo. Je pa res, da tudi sedanji upravi manjka ogromno strokovnosti, da ima za "drugi najsupešnejši klub pri nas" katastrofalen marketing in pr itd., ampak v času največjih uspehov ni bilo nič bolje.

Plus vse, kar je napisal yealink. :gor:
Bolje izpasti glup, kot iz lige.

Špelca
Prispevkov: 64
Pridružen: 24. Avg 2016 22:37

Re: ND Gorica

#537

Odgovor Napisal/-a Špelca » 27. Sep 2016 18:31

Viator&Vektor napisal/-a:Upam, da ne bo to narobe izpadlo, ker mi je Gorica izredno simpatičen klub, ampak oni pomoje niso "drugi najuspešnejši klub pri nas", če pa po nekih statistikah že so (katerih?), pa so to zgolj zaradi bolj kot ne srečnega naključja, saj so praktično vse omembe vredne lovorike osvojili okrog leta 2004, ko je slovenski fuzbal v celoti propadal. Dolgoročno Gorica pomoje (žal) ni in ne more biti drugi klub, to konec koncev dokazujejo tudi višine proračuna. Lahko se na glavo postaviš, ampak za Gorico dolgoročno ni realno, da ima drugi najvišji proračun v državi, nima to veze s sedanjo upravo. Je pa res, da tudi sedanji upravi manjka ogromno strokovnosti, da ima za "drugi najsupešnejši klub pri nas" katastrofalen marketing in pr itd., ampak v času največjih uspehov ni bilo nič bolje.

Plus vse, kar je napisal yealink. :gor:
Kdo pa je drugi najuspešnejši/najtrofejnejši klub v državi ? Po vseh mogočih objektivnih kazalcih je to le in samo Gorica. Prvi so Mariborčani, drugi so z štirimi naslovi in tremi v pokolu prepričljivo Goričani sledijo Domžale, Koper (zavoljo več osvojenih naslovov v pokalu), Olimpija in Celje. Tudi če vzameš kriterij po letih nastopanja v 1 SNL najdeš spet le tri klube : MB, GO in CE. Če vzameš v kriterij rezultate v Evropi so tu daleč spredaj Mariborčani, sledijo Goričani z enim nastopom v play off lige prvakov in enim nastopom v play off evropske lige. Če vzameš v kriterij večno klubsko lestvico od leta 91-15 po osvojenih točkah potem so trdo na drugem mestu spet Primorci. Kar koli torej vzameš je vrstni red uspešnosti med klubi enak/podoben. Očitaš da so vse pomembne lovorike osvojili v času zatona nogometa pri nas. Lepo prosim prekinili so najprej vladavino bivše zelo močne Olimpije (poglej si kader takrat Ljubljančanov), ko MB ni bilo še niti blizu. Nato so prekinili vladavino MB, ko je le ta igral tudi v Ligi prvakov. Malo si prosim poglej takratni kader Gorice, kakšni igralci so dejansko takrat igrali v klubu. Sami bivši reprezentantje in nekateri ki še danes igrajo pomembno vlogo v svojih klubih v tujini. Danes bi takratna ekipa po vsej verjetnosti zlahka osvojila naslov prvaka. Nikomur torej ni bilo nič podarjeno kot tudi ne Domžalam in ne Kopru. Če samo pomislimo koliko "kiksov" je bilo lani dovolj za osvojitev prvega mesta potem bi se dalo še kaj napisati o novopečenem prvaku.

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Prispevkov: 6574
Pridružen: 21. Dec 2011 14:58
Klub: Železničar

Re: ND Gorica

#538

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 27. Sep 2016 19:12

Nogomet se ni začel igrati leta 91. Pa tudi če bi se, ima Olimpija več lovorik.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.

Uporabniški avatar
kromanjonec
Prispevkov: 302
Pridružen: 21. Avg 2012 23:50

Re: ND Gorica

#539

Odgovor Napisal/-a kromanjonec » 27. Sep 2016 19:12

Mislim da je Viator imel v mislih tudi obdobje izpred 1990.Če nam je prav ali ne je bil daleč najboljši klub v Sloveniji Olimpija.Pa četudi brez osvojenih pokalov.
Edit:je odgovoril sam.

gol gol gol
Prispevkov: 74
Pridružen: 13. Avg 2012 12:53

Re: ND Gorica

#540

Odgovor Napisal/-a gol gol gol » 27. Sep 2016 19:43

Ko ti stari čiča v zakotni Črnogorski vasi od SLO fuzbala omeni Olimpijo, Maribor in Rudar Trbovlje je vse jasno. :)

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: Google [Bot] in 5 gostov