95/96 Železničar - Avtoekipa 1:3
00/01 Ljubljana - Elan 3:1
01/02 Ljubljana - BK 3:1 (Bratič 2x, Zore)
Vendarle kar dva naslova.

Viator&Vektor napisal/-a:Pa saj je igral Veržej, deseti so bili.

Torej, kdo je zdaj to v tretji ligi v sezoni 2002/03? Je to B ekipa Krškega, ali so to vendarle Brežice, ali je to ista mučkalica kot tista v sezoni 1996/97 s Triglavom in Naklom?
  Torej, kdo je zdaj to v tretji ligi v sezoni 2002/03? Je to B ekipa Krškega, ali so to vendarle Brežice, ali je to ista mučkalica kot tista v sezoni 1996/97 s Triglavom in Naklom?  

To si zdaj samo naštel ali je to končni vrstni red?Viator&Vektor napisal/-a:Ja evo potrjeno.
93/94: Črnuče, Kolpa, Šmartno, Dob, BK, Vrhnika, Ultratrade, Ihan, Belinka, Termit, Kresnice, Jevnica, Dana, Vir.
savinja napisal/-a:MNZ Celje 2000/01
1.Šmarje 16 11-3-2 31:15 36
2.Kovinar 16 9-4-3 31:13 31
3.Odred 16 5-4-7 29:33 19
4.Posavje Brežice 16 5-1-10 26:34 16
5.Laško 16 3-2-11 26:48 11
 Še imaš sezono 2006/07?  Če se ti da pa lahko kar vse sezone sem prilepiš
  Še imaš sezono 2006/07?  Če se ti da pa lahko kar vse sezone sem prilepiš   Jaz imam lestvice samo iz časopisa, kjer je pa samo vrstni red in točke. Pa še to vprašanje kako je s točnostjo, ker lestvica tukaj (stran 25) je drugačna kot jo je objavil Viator&Vektor tukaj. Seštevek točk v obeh primerih ne štima ampak možno da so komu odvzeli točke. Zdaj samo vprašanje koliko. Je pa problem na Viatorjevi lestvici ker ne štimajo niti skupno število zmag in porazov, ter tudi skupno število danih in prejetih golov ne
  Jaz imam lestvice samo iz časopisa, kjer je pa samo vrstni red in točke. Pa še to vprašanje kako je s točnostjo, ker lestvica tukaj (stran 25) je drugačna kot jo je objavil Viator&Vektor tukaj. Seštevek točk v obeh primerih ne štima ampak možno da so komu odvzeli točke. Zdaj samo vprašanje koliko. Je pa problem na Viatorjevi lestvici ker ne štimajo niti skupno število zmag in porazov, ter tudi skupno število danih in prejetih golov ne    Tak da vprašanje kaka je bila prava lestvica. Vsaj vrstni red je najbrž res takšen kot je na obeh lestvicah.
   Tak da vprašanje kaka je bila prava lestvica. Vsaj vrstni red je najbrž res takšen kot je na obeh lestvicah.
Oboje.ebutaljib napisal/-a:To si zdaj samo naštel ali je to končni vrstni red?Viator&Vektor napisal/-a:Ja evo potrjeno.
93/94: Črnuče, Kolpa, Šmartno, Dob, BK, Vrhnika, Ultratrade, Ihan, Belinka, Termit, Kresnice, Jevnica, Dana, Vir.
BK predvidevam da je Bela Krajina, kdo so pa Ultratrade, Belinka in Dana?
 Naštel sem jih in to je mislimda končni vrstni red, možno pa da tudi krog pred koncem. Zadnji trije so izpadli.
 Naštel sem jih in to je mislimda končni vrstni red, možno pa da tudi krog pred koncem. Zadnji trije so izpadli. Belnika je bila tu s Podgorce, Dana pa dol iz Mirne.
  Belnika je bila tu s Podgorce, Dana pa dol iz Mirne.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta