Odgovor
Napisal/-a Golman » 06. Apr 2012 13:53
Celje - Domžale, Arena Petrol jutri ob 16h:
Bitka med osmo uvrščenim Celjem in sedmo uvrščenimi Domžalami. Pri Domžalah bo manjkal Denis Halilovič. Celje ima zelo mlado ekipo, ki imajo zaenkrat še zagotovljeno 8. mesto pred Nafto in Triglavom. Po ogledu posnetkov iz tekme Domžal proti Rudarju mislim, da so Domžale odigrale res slabo tekmo, kar si tokrat ne bi smeli privoščiti. Novi trener Domžal je obljubljal atraktivno igro, seveda rabi čas, da vzpostavi svoje ideje z igralci, ampak proti Rudarju to ni bilo nič kaj lepo videti. Mislim, da bo zelo težka tekma, borbena, verjetno pa je tudi, da bomo videli zelo malo golov. Moj tip na tej tekmi je 0.
Triglav - Rudar, Športni center Kranj jutri ob 16h:
Triglav ima tokrat izključena oba pomembna člena ekipe, Bernarda Stjepanoviča kot napadalca Dejana Burgara. Rudar tokrat želi dobiti vse tri točke proti zadnje uvrščenemu Triglavu, ampak mislim, da lahko naletijo na mino. Triglav je zadnji dve tekmi proti Nafti in Gorici zmagal, predvsem v Gorici je prikazal zelo dobro igro, kjer so imeli tudi priložnosti za zmago. Triglav za deveto Nafto zaostaja štiri točke, zmaga ali vsaj točka bi jim veliko pomenila, saj Nafto čaka težko gostovanje v Mariboru. Moj tip za to tekmo je 02.
Mura - Gorica, Fazanerija jutri ob 16h:
Borba za Evropo. Obe ekipi imata po 44 točk na lestvici, kljub temu pa je Mura na tretjem in Gorica na četrtem mestu. Velika izguba za Muro je Fabijan Cipot, ki je prejel rdeči karton v Celju. Mura je na zadnjih domačih petih tekmah izgubila samo proti Domžalam, vse ostale pa zmagala. Na drugi strani pa je Gorica v gosteh dvakrat izgubila proti Rudarju in Mariboru, zmagala Domžale in Olimpijo ter igrala neodločeno s Koprom. Mura je med tednom v Kopru delovala povsem izgubljeno. Ta tekma bo zelo težka, ampak mislim, da bo tudi tokrat Mura ugnala Goricane, moj tip 1.
Maribor - Nafta, Ljudski Vrt jutri ob 18h:
Maribor je načeloma že prvak, Nafta se bori za obstanek med elito. Po ne preveč blesteči igri doma proti Triglavu, si je Nafta malo zakomplicirala zadevo, kljub temu pa odhajajo v goste Mariboru, ki jih bo pričakal po dveh remijih. Mariborčani imajo preveč kvalitet in mislim, da bi to tekmo morali zmagati. Mislim, da pa Nafti motiva ne bo primanjkovali in pričakujem trd boj. Vseeno je moj tip 1 saj si Maribor želi zmago.
Olimpija - Koper, Stožice jutri ob 18h:
Koper je med tednom odigral zelo dobro tekmo proti Murašem. Rezultat bi lahko bil večji, če nebi bilo v vratih Mure izvrstnega Drakovića. V Ljubljano prihajajo seveda polni samozavesti, motiva pa tako ali tako ne bi smelo manjkati. Olimpija je med tednom premagala Domžale z 2:0. Problem pri Olimpiji predstavlja poškodovani Škerjanc, ki je izgubljen za kar nekaj časa. Pri Kopru bo manjkal Denis Popovič. Tekma tako kot vse ostale ne bo lahka, pričakujem pa minimalno zmago Olimpije, torej moj tip 1.