[FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#41

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 25. Feb 2015 14:45

Slika

NOVA POGODBA

Predsednik F.C. Internazionaleja, Erick Thohir, me je povabil na pogovore glede nove pogodbe. Preden so se začeli mi je predstavil njegove pogoje:

Pričakovanja v Serie A: Zmaga
Transfer budget: 5.750.000€
Wage budget: 3.700.000€ na teden
Brez filizofij
Brez sprejetih prošenj uprave

Seveda sem vse takoj sprejel in tako dobil novo pogodbo, ki je najdaljša možna - torej do leta 2022 s 67.000€ na teden. Po pogovorih je predsednik bil navdušen, da sem sprejel novo pogdobo kajti naj bi kazal fantstično predanost klubu. Jp, če bi tako predanost imela tudi uprava ..

Slika
Erick mi je ponudil novo pogodbo!

ŽREB OSMINE FINALA LIGE PRVAKOV

Ni postregel z večjimi presenčenji. Ekipa Intera se tako (spet) odpravlja v Leverkusen kjer bo igrala proti tamkajšnjemu Bayerju 04.

Slika
Navijači Leverkusna so sodeč po zapisih na družabnih omrežjih že obupali ..

NAGRADE NAJBOLJŠIM V LETU 2017

Slovenian Manager of the Year: Alen Duh (Inter)
Ballon d'Or: Lionel Messi (Barcelona)
Wolrd Player of the Year: Memphis Depay (Inter)
World Team of the Year: T. Courtois (Chelsea); J. Stones (M. City), M. Hummels (R. Madrid), G. Pique (Barcelona), D. Alaba (Bayern); Koke (Inter), K. De Bruyn (Man Utd); L. Surez (Barcelona), J. Rodriguez (R. Madrid), J. Mata (Man Utd); L. Messi (Barcelona). Klop: I. Casills (R. Madrid), J. Boateng (Bayern), M. Depay (Inter), C. Ronaldo (R. Madrid), D. Costa (Chelsea), A. Ramsey (Arsenal), Neymar (Barcelona)
European Golden Boy: Gabriel Barbosa (Dortmund)
French Player of the Year: Alexandre Lacazette (Inter)
Slovenian Player of the Year: Petar Stojanovič (Inter)

Slika
Najboljši na planetu!

PRESTOPNI ROK - JANUAR 2018

Inter ne bo dejaven na v tem prestopnem roku. Edina novost je ta, da odhajata Markus Henriksen, ki je prestopil v Rubin Kazan za 5.000.000€ in Marco van Ginkel, ki je za 15.500.000€ prestopil v Napoli.
Morda velja omeniti okrepitev za prihodnost: V U20 ekipo prispel Mark Nutt iz West Ham U21 za 1.500.000€.

Slika
Van Ginkel v Napoli

SERIE A:

Neverjetno kako strašno ekipo imam. Ko na klopi sedijo Lucas Moura, Kovaćić, Koke in imaš še zmeraj vrhunske rezultate potem veš, da ne potrebuješ Messija ali Ronalda. Ni kaj druga za reči kot, da prevladujemo. Vse je le vprašanje motivacije in koncetracije. Ekipe se proti nam branijo s kar šestimi branilci če je potrebno. Nad igro sem navdušen. In postavlja se mi vprašanje, če je to ta sezona v kateri bom nepremagan.

Slika
Slika
Slika

LIGA PRVAKOV:

Rutinirano čez skupino v preostalih treh tekmah. Zgodil se je poraz a me ni skrbel kajti vedel sem, da se ob številnih rotacijah na tej tekmi to lahko zgodi pa smo vseeno prevladovali, CSKA pa zadel iz edinih dveh priložnosti ..

Slika
Slika
Slika

ITALIJNASKI POKAL:

Dosedaj odigrana le ena tekma proti Sassuolu, ki smo jo rutinirano dobili. V četrtfinalu proti neposrednemu tekmecu za osvojitev pokala, Romi ..

Slika
Slika





Slika

Izbranih je 23 igralcev za prijateljski tekmi s Katarjem in Mehiko:

Vratarji: Jan Oblak, Samir Handanović, Vid Belec
Branilci: Miha Blažič, Erik Janža, Bojan Jokić, Žiga Kous, Luka Krajnc, Martin Milec, Nemanja Mitrovič, Petar Stojanović
Vezisti: Valter Birsa, Amir Dervišević, Kevin Kampl, Rene Krhin, Jasmin Kurtić, Rudi Požeg Vančas, Matej Pučko, Željko Filipović
Napadalci: Roman Bezjak, Tim Matavž, Andraž Šporar, Andraž Žurej

vs. Katar:

Slovenija: Handanović; Stojanović, Mitrovič, Krajnc, Janža; Požeg Vančas, Filipović, Birsa; Kampl; Bezjak, Matavž
Katar: Mohammed; Al-Ajmi, Al-Sulaity, Al-Ali, A. Hamad; K. Hamad; Al-Korbi, Khamees; Ezekiel; Al-Buainain, Sayed Khan

Šok na Bonifiki že v 4. minuti srečanja, ko je Katar dobil enajstmetrovko, ki jo je K. Hamad zadel. V 10. minuti je Birsa streljal proti praznim vratom iz sredine a zgrešil. V 20. minuti so eskoti iz Katarja povedli z 0-2 preko Ezekiela. V 25. minuti je Matavž bil sam pred vrati Katarja in zapravil priložnost. V 50. minuti je Šporar zamenjal Matavža in nato zadel v 75. minuti. V izjemno slabi tekmi je slavil Katar .. Sledi srečanje proti Mehiki ..

vs. Mehika:

Slovenija: Oblak; Stojanovič, Mitrovič, Blažič, Jokić; Požeg Vančas, Krhin, Birsa; Kampl; Žurej, Šporar
Mehika: Ochoa; Dominguez, Mier, Reyes; Lozano, Enriquez, Medina, Fabian; Hernandez, Jimenez, Fierro

Tokrat boljši začetek Slovencev, ki so do prve priložnosti prišli že v prvi minuti a je Ochoa ubranil strel Birse. V peti minuti je Stojanović podal do Birse a je Ochoa spet preprečil veselje. Kdor ne da dobi.. Enriquez je podal po kotu, Reyes pa zadel. In 0-2 v deseti minuti, Medina podal do Jimeneza, ki je zadel iz roba kazenskega prostora. Dve minuti kasneje hiter protinapad in zaključek Jimeneza za 0-3. In v trinajsti minuti še en zadetek! Andraž Žurej je zadel po podaji Valterja Birse za 1-3! V 16. minuti že prva menjava. Zaradi napak v sredini iz igre Požeg Vančas v igro Amir Dervišević. V 23. minuti je Jokić stresel prečko, pet minut kasneje pa Mitrovič vratnico! V 30. minuti je zaradi prekrška nad Šporarjem rdeč karton prejel Medina, Šporar pa se je poškodoval 6. minut kasneje. Zamenjal ga je Roman Bezjak. V 57. minuti izjemna priložnost Mehičanov, ki pa jo je izjemni Oblak dobro ustavil. Kapetan Slovencov, Stojanović je v 62. minuti naredil prekršek za enajstmetrovko, ki jo je izkoristil Chicharito. V 80. minuti priložnost Bezjaka, ki je bil 1 na 1 z Ochoo, a streljal visoko preko vrat. Všečna igra Slovenije na tej tekmi a napake v vezni vrsti so nas pokopale.

Dogovorjena nova prijateljska tekma s Liechtensteinom, ki bo 27. marca 2018.

GLASOVANJE ZA PREJEMNIKA ZLATE ŽOGE

Kot selektor Slovenije sem imel pravico do glasovanja za prejemnika zlate žoge. Glasoval sem tako:

5 točk - Memphis Depay (Inter)
3 točke - Koke (Inter)
1 točka - Mauro Icardi (Real Madrid)

NAJBOLJŠIH 11 V SLOVENSKI REPREZETANCI LETA 2017:

Samir Handanovič (Inter); Petar Stojanovič (Inter), Nemanja Mitrović (Atalanta), Miha Blažič (Aston Villa), Bojan Jokič (Reading); Kevin Kampl (Shakhtar), Jasmin Kurtič (Udinese), Amir Dervišević (Maribor), Valter Birsa (AZ Alkmaar); Andraž Žurej (Celje), Tim Matavž (Cesena)

Slika
Petar Stojanović - kapetan v klubu, kapetan v reprezetanci

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#42

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 26. Feb 2015 20:45

Slika

ALCACER ŽE MARCA PODRL REKORD

Paco Alcacer, je z zadetkom proti Bayer Leverkusenu zadel 38. zadetek v sezoni kar je nov rekord med Interjevimi igralci. Bivši rekorder je bil Mauro Icardi s 37. zadetki. Alcacer ima še dobra dva meseca, da ta rekord izboljša ..

Slika

V ČETRTFINALU PROTI ANGLEŽEM

V četrtfinalu Lige prvakov bomo spet odšli v Anglijo - tokrat bo naš nasprotnik Chelsea katerega vodi Stale Solbakken.

Slika

SERIE A:

V Serie A je postalo malo težje kot sem bil navajen. Ekipe se namreč branijo na vse pretega, recimo Fiorentina je igrala po sistemu 4-2-3-1 s tem, da je imela 2x DMC, ter ML, MC, MR. Moram pa priznati, da mi je to na nek način všeč kajti s tem, ko moramo prebijati bunkere še nekoliko rastemo oziroma napredujemo sploh v fazi napada. Morda bi si želel še več reševanja nekaterih situacij v obrambi, da nekoliko bolj napredujejo tudi obrambni napadalci. Skratka, potrebujemo težje tekme, da bi lahko nato bili bolj konkurenčni v Evropi. Kar se tiče prvega mesta je bilo to oddano že pred sezono kajti vodimo s precejšnjo prednostjo in bomo v naslednjih dveh tekmah postali prvaki. Zadnji dve leti smo prvaki postali proti Juventusu in vse kaže nato, da če v naslednjem krogu Juventus premaga Romo, bomo že drugič v treh letih naslov prvaka slavili na Juventusovem stadionu. Jim pa iz srca privoščim poraz, da naslov slavimo na domači tekmi proti klubu s katerim si delimo stadion - Milanu. Ampak v končni fazi je to povsem vseeno, če slavimo proti Milanu ali Juventudeju ... To bom pusti ne vem pa zakaj mi je ušlo Juventude namesto Juventus.

Slika
Slika
Slika

LIGA PRVAKOV:

Osminofinala smo spet igrali proti Bayerju iz Leverkusena in ga spet izločili. Glavni akter tega je bil Paco Alcacer, ki je farmacevtom zabil dva zadetka, enega je dodal Luka Jović. Tekmi sta bile izjemno težki kajti Leverkusen je igral dosti bolj zaprto kot prejšnji dve leti pa tudi njihov vratar, Leno je izjemno napredoval. A vse skupaj je bilo dovolj za četrtfinale ..
Četrtfinale je v zadnjih dveh letih pomenil fazo tekmovanja v Ligi prvakov kjer smo končali s svojimi nastopi. Tudi letos smo dobili za tekmeca zelo težko ekipo, lahko rečem kar enega izmed favoritov za naslov. Prva tekma se je končala s 3-1. Chelsea je v vodstvo popeljal Diego Costa v tretji minuti, v deveti minuti je Rafinha poskrbel za povišanje vodstva z izjemnim strelom izven kazenskega prostora. Da sem se spomnil gostovanja izpred dveh let, ko smo bili povsem ponižani na Old Traffordu je v 26. minuti poskrbel Eden Hazard, ki je zadel iz enajstmetrovke. V drugem polčasu Chelsea nato več ni imel toliko priložnosti, Courtois pa je naše strele ubranil - razen enega, ki je pomenil gol upanja. Alexandre Lacazette, je poskrbel za najlepši gol na tekmi in po izjemnem predložku Stojanovića iz voleja zabil v mrežo Chelseaja. Povratno tekmo smo morali odigrati bistveno drugače, če smo želeli upati na napredovanje. Na igrišče sem poslal defenzivno naravnano ekipo, s štoperjema, ki sta pomaknjena malo višje proti sredini igrišča ter s samo enim napadalcem. Že na začetku tekme je prišlo do težav v obliki poškodbe Luke Jovića katerega je zamenjal Alexandre Lacazette, ki je ekipo popeljal v vodstvo v 25. minuti. Deset minut kasneje nova nevšečnost - poškodoval se je Petar Stojanović, ki je tokrat tekmo začel namesto na položaju DR kot MR. Namesto njega v igro Andrija Živković. Rezultat se do konca prvega polčasa ni spremenil, med odmorom pa sem fantom rekel, da lahko zmagajo to tekmo. Nato je po odmoru po podaji iz kota zadel de Vrij in napredovanje je bilo zagotovljeno v primeru, če ne dobimo zadetka. V 55. minuti še ena poškodba - Lacazette. Nisem ga upal menjati, zato je igral vse do 80. minute. Takrat smo vodili 3-0 kajti Koke je zadel v 72. minuti iz razdalje 30ih metrov. V 80. minuti je Lacazetteja menjal Tielemans. Igra brez napadalca, praktično bunker se je dobro obneslo kajti napredovali smo v polfinale. Tam bomo spet morali igrati v Angliji - tokrat proti Liverpoolu. Drugi polfinalni par je tekma med Barcelono in Paris Saint-Germainom.

Slika
Slika

TIM CUP:

Spet v finalu, spet s težavami v polfinalu. Potem, ko smo v četrfinalu z lahkoto šli preko Rome v Rimu smo imeli težave v polfinalu proti Atalanti! Prvo tekmo smo dobili z 2-1, na drugi pa prava goliada na kateri nas je rešil Alcacer z zadetkom v 93. minuti. V finalu z Juventusom.

Slika
Slika




Slika

Pred nami je bila nova preizkušnja - tokrat prijateljsko srečanje z reprezetanco Liechtensteina. Izbrati je bilo potrebno 23 igralcev, ki bodo kandidairali za nastop na tej tekmi:

Vratarji: Vid Belec (Frosinone), Samir Handanović, Jan Oblak (oba Inter)
Branilci: Miha Blazic (Swansea City), Erik Janža (Brentford), Bojan Jokić (Reading), Luka Krajnc (PSV), Martin Milec (Standard), Nemanja Mitrović (Atalanta), Damjan Vuklišević (Fulham), Petar Stojanović (Inter)
Vezisti: Domen Črnigoj (PSV), Amir Dervišević (Maribor), Željko Filipović (Chievo), Kevin Kampl (Shakhtar), Rene Krhin (Celtic), Jasmin Kurtić (Sampdoria), Dejan Lazarević (Genoa), Mitja Lotrić (Shakhtar), Miha Zajc (Catania)
Napadalci: Andraž Šporar (Standard), Luka Zahović (Inter), Andraž Žurej (Celje)

Že pred tekmo z Liechtensteinom pa sem organiziral prijateljske tekme za leto 2018, ki bodo pred začetkom kvalifikacij za EP2020. Seznam:

Slovenija - Dominikanska Republika
Slovenija - Malta
Slovenija - Bulgarija
Slovenija - Trinidad & Tobago
Slovenija - Andrra
Slovenija - Costa Rica


Namenoma sem izbral nekoliko slabše reprezetance, da igralci osvojijo mojo taktično zamisel a treba je poudariti, da je recimo Costa Rica rangirana precej visoko na lestvici (33), zato bo ta zadnji test že pokazal kaj lahko pričakujemo v kvalifikacijah.

Gremo nazaj k tekmi in poglejmo obe enajsterici:

Slovenija: Oblak; Stojanović, Vuklišević, Blažić, Jokić; Zajc, Lotrić, Kampl; Lazarević; Zahović, Žurej
Liechtenstein: Killan; Oehri, Buttner, Flatz, Quintans; Kollmann, Wieser, Burak, Polverino, Hasler; Kleber

21' - Prve težave so se pojavile, ko se je poškodoval Dejan Lazarević, katerega je zamenjal Martin Milec.
45' - Kljub prevladi si nismo uspeli priboriti nobene priložnosti. Ob polčasu menjavi Miha Zajc - Domen Črnigoj ter Andraž Žurej - Andraž Šporar
47' - Jeza med polčasom je očitno zalegla! Prvi napad v drugem polčasu in zadetek za vodstvo naše reprezetance! Kampl je poslal žogo iz leve na desno stran proti Milcu, ki je lepo podal v kazenski prostor tam pa je zadel Andraž Šporar!
89' - Dolgo se ni dogajalo nič posebnega nato pa dolga akcija Slovenije, ki je lepo kombinirala na polovici gostov nato pa je Stojanović poslal žogo do Lotrića, ki je iz igre vrgel Wiesera nato pa podal do Luke Zahovića, ki je zadel za 2-0.
KONEC TEKME

Komentar: Vidijo se neki obrisi igre, ki jo gojim pri Interu a moram vedet, da igralci v reprezetanci niso tako tehnično podkovani kot v klubu. V drugem polčasu sem probal z nekoliko nižjim tempom igre kar se je izkazalo za dobro potezo predvsem pri drugem golu zato na zbor ne pridejo v optimalni formi. Za hiter tempo rabiš namreč zelo hitre igralce, ki uspejo napadat in se uspejo dovolj hitro vrniti v obrambo. Zato bom v reprezetanci zmanjšal tempo igre kateremu so lahko sledili le igralci, ki so v mojem klubu ali pa v klubih igrajo (Zajc, Kampl, Lotrić - pogojno Črnigoj). Delati moramo na tem drugem polčasu in verjamem, da se bomo uvrstili na EP2020.

Slika
Zaho poskrbel za drug zadetek

Uporabniški avatar
Dobljan
Prispevkov: 214
Pridružen: 13. Jul 2013 19:30
Klub: Arsenal FC

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#43

Odgovor Napisal/-a Dobljan » 26. Feb 2015 20:54

Kako kažejo ostale lige po evropi??
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#44

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 27. Feb 2015 00:22

Slika

SERIE A TIM:

Kot sem zapisal: prvaki smo postali na tekmi proti Juventusu in to na kakšen način! Juve je po prvem polčasu že vodil 2-0 a smo se nato vrnili in zabili dva gola za naslov prvaka! Ostale tekme je večinoma odigrala rezervna postava zaradi dveh finalov, ki nas čakata. Lahko povem, da smo v letošnji sezoni podrli dva rekorda: Dosegli smo novo povprečno gledanost (59.719 gledalcev na tekmo), Depay pa je postavil novo povprečno oceno z 8.19! Nagrade v Serie A:
Serie A Player of the Year: Memphis Depay (Inter)
Serie A Top Goalscorer: Federico Macheda (Empoli)
Serie A Young Player of the Year: Adnan Januzaj (Juventus)
Serie A Manager of the Year: Alen Duh (Inter)
Serie A Team of the Year: J. Oblak; P. Stojanović (Oba Inter), L. Bonucci (Juventus), E. Mammana, Alex Telles (oba Inter); B. Stambouli (Napoli); C. Enriksen (Juventus), M. Odegaard (Inter); C. Immobile (Sassoulo), L. Jović (Inter), F. Macheda (Empoli)
Winger leta: Memphis Depay (Inter)
Centralni vezist leta: Alen Stevanović (Atalanta)
Napadalec leta: Luka Jović (Inter)
Vratar leta: Jan Oblak (Inter)
Branilec leta: Alex Telles (Inter)

Slika
Slika
Slika

LIGA PRVAKOV:

Z lahkoto smo opravili z Liverpoolom kateremu smo zabili skupno sedem golov! Najprej je bila tekma v gosteh kjer smo povedali že v četrti minuti. Zmagali smo 3-2, enega izmed zadetkov za Liverpool je z avtogolom dosegel Balanta. Na domači tekmi smo le potrdili prejšnjo zmago in zmagali 4-1. Časten gol za L'pool je dosegel Balotelli, mi pa gremo v finale LIGE PRVAKOV, ki bo na Giuseppe Meazzi. Lepo bi bilo osvojiti naslov pred domačimi navijači .. In proti Paris Saint-Germainu. Ne zgodi se pogosto, da imamo v zadnjih tednih sezone dva finala zato bom oba podrobneje opisal v naslednjem nadaljevanju!

Slika
Slika


Dobljan, bom jutri naredil en hiter pregled pa spisal kdo je bil kje prvak zadnja leta.

Golman
Prispevkov: 2383
Pridružen: 17. Dec 2011 14:23

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#45

Odgovor Napisal/-a Golman » 27. Feb 2015 00:27

Zanimiv izbor za slo repko, kr lepa menjava generacije ;) Ni mi jasno od kje si potegnil tistega Vukliševića ali kaj je :)
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#46

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 27. Feb 2015 12:22

Slika

UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE; 26.5.2018, San Siro

Dvoboj dveh moštev, ki sta bili najboljši. Kako smo do finala prišli mi in kako PSG? Inter je bil najprej najboljši v skupni s Atleticom, CSKA Moskvo in Standardom, doživeli smo en poraz in en remi. V osmini finala so nas čakali stari znanci iz Leverkusna katere smo premagali s skupnim rezultatom 3-0. Sledilo je četrtfinale proti Chelseaju proti katerem smo prvo tekmo izgubili 3-1, na drugi tekmi pa smo morali igrati najboljši in najbolj zrel nogomet odkar vodim Inter - in smo ga ter zmagali 3-0 ter napredovali v polfinale kjer smo "odpihnili" Liverpool. Paris Saint-Germain je imel v skupini D precej lahko nalogo ob Baslu, Celticu in Galatasarayu in tako so Parižani dosegli tri zmage in tri remije na šestih tekmah kar je bilo dovolj za prvo mesto. Pot v osmini finala jih je tako kot nas vodila v Nemčijo, kjer so igrali proti Borussiji Dortmund proti kateri so zmagali na obeh tekmah. V polfinale jih je popeljala sreča bi lahko rekli. Proti Manchester Cityju so namreč obe tekmi odigrali neodločeno a zadeli v gosteh za napredovanje. V polfinalu so igrali z Barcelono katera je igrala brez Messija. Na prvi tekmi v gosteh so odigrali 2-2, drugo domačo pa dobili 3-2. Če v Ligue 1 igrajo z branilskim parom Javi Martinez - Nicolas Caballero, v Ligi prvakov to ni mogoče kajti ta dvojec ni registiran za UCL. Njihov glavni napadalec 36-letni Šved, Zlatan Ibrahimović je nesrečen v Parizu in se bo po koncu sezone tudi upokojil. Douglas Costa, ki je odšev v PSG prav iz Intera pa tam ni dobil veliko priložnosti. Odigral je le 15 tekem, kjer je zabil dva gola. Dogajanje v dneh pred finalom Lige prvakov:

- Zlatan Ibrahimović zapustil Pariz! Nezadovoljen Šved je namreč na vsak način želel zapustiti prestolnico Francije zaradi spora s trenerjem Josepom Guardiolo, ki se vleče že iz časov Barcelone. Trmasti Šved je dobil ponudbo Intera kjer bo služboval kot pomočnik trenerja ekipe U18! V klub se tako vrača eden izmed ljubljencev navijačev, Paris Saint-Germain pa je ostal brez pomembnega člena v boju za osvojitev Lige prvakov.
- Spomnimo: Duh ima proti PSG-ju neporavnane račune iz prve sezone, ko so Parižani Inter izločili v polfinalu Europa League
- Barcelona si želi Duha a ta je ponudbo za razgovor zavrnil!
- Finale bo sodil Jonas Eriksson, ki je v tej sezoni sodil pet tekem in pokazal petnajst rumenih kartonov
- Stavnice so Inter postavile v vlogo favoritov, kvota za Inter: 2.0, kvota za PSG: 3.20!
- Če bosta zaigrala Lucas Moura za Inter in Douglas Costa za PSG bo to obračun dveh bivših igralcev PSGja in Interja
- Inter bo zaradi poškodbe pogrešal Alexandra Lacazetteja, Paris Saint-Germain brez Vrsaljka, Javija Martineza, Caballera, Schulzeja, Rabella, Masuakuja, Gonalosa, Lavezzija in Ibrahimovića, ki je "prestopil" v Inter le nekaj dni pred finalom. In če je vzdušje v ekipi Intera idilično to za PSG ne moremo reči. Nezadovoljni so David Luiz, Junior Malanda, Thiago Silva, Arthur Masuaku.

Slika
Guardiola in Ibrahimović se enostavno ne marata ..

DAN TEKME:

Stadion: San Siro
Temperatura:
Ura: 19:45
Postavi:

Inter: Jan Oblak; Petar Stojanović, Juan Jesus, Stefan De Vrij, Alex Telles; Andrija Živkovič; Mateo Kovačić, Koke, Memphis Depay; Paco Alcacer, Luka Jović
Klop: Samir Handanović, Bilal Basacikoglu, Luka Zahović, Eder Alvarez Balanta, Lucas Moura, Martin Odegaard, Youri Tielemans

Paris Saint-Germain: Salvatore Sirigu; Marquinhos, Thiago Silva, Vlad Chiriches, Ricardo Rodriguez; Blaise Matuidi; Edinson Cavani, Marco Verratti, Yohan Cabaye, Kwadwo Asamoah; Vincent Aboubakar
Klop: Alphonse Areola, Mario Fernandes, Hirving Lozano, Carlos Gruezo, Javier Pastore, Junior Malanda, Douglas Costa

1' - In začelo se je! Luka Jović in Paco Alcacer sta z začetnim udarcem otvorila finale Lige prvakov!
6' - Takoj napad proti vratom PSG-ja in enajstmetrovka! V šesti minuti je Ricardo Rodriguez podrl Andrijo Živkovića. Ostaja manjša bojazen kajti nogometaši Intera letos iz enajstmetrovk niso unčikoviti ..
7' - Bojazen ki je bila odveč! Paco Alcacer je namreč zadel iz enajstmetrovke in Inter v domačem finalu Lige prvakov vodi z 1-0!!!!

14' - Skoraj 2-0! Alcacer je močno udaril, Sirigu je že bil premagan a ga je rešila vratnica!
14' - Napada še s tem ni bilo konec, žoga se je odbila do Kovačića, ki jo je podal Živkoviču ta pa je bil v prepovedanem položaju
23' - Chiriches je podal do Aboubakarja, ki je zadel zgornji del prečke in žoga se je odbila iz igrišča
30' - Edinson Cavani v prepovedanem položaju po podaji Siriguja
KONEC PRVEGA POLČASA, VODI INTER Z ZADETKOM ALCACERJA IZ ENAJSTMETROVKE

45' - Začetek drugega polčasa brez sprememb v ekipah
47' - PSG je krenil po izenačenje. Cabaye je poskusil, Oblak je žogo odbil do Tellesa, ki jo je poslal iz igrišča
55' - Nervozen je Ricardo Rodriguez že celotno tekmo. Tokrat je dobil rumen karton zaradi prekrška nad Stojanovićem
56' - Strel Depaya je zletel naravnost v naročje Siriguja
65' - Andrija Živković se je poškodoval po prekršku Rodrigueza, zamenjal ga je Bilal Basacikoglu. V ekipi PSG-ja še brez sprememb
75' - Dvojna menjava pri Paris Saint-Germainu. Iz igre Kwado Asmoah, menjal ga je Hirving Lozano ter Vicent Aboubakar katerega je menjal ljubljenec domačega občinstva Douglas Costa
84' - Paco Alcacer je znova zadel a tokrat iz prepovedanega položaja
90+3' - Teče zadnja minuta sodnikovega podaljška, Stefan De Vrij izvaja prosti strel na sredini igrišča
90+3+ - TAKOJ PO IZVEDBI PROSTEGA STRELA JE JONAS ERIKSSON PISKAL KONEC TEKME IN INTER JE POSTAL EVROPSKI KLUBSKI PRVAK, ZMAGOVALEC LIGE PRVAKOV!!

ODZIVI PO FINALU:

- Navijači Interja častijo Duha! Po tej zmagi bodo najbrrž vsi imeli hangoverje ..
- Uprava kluba je počaščena nad osvojitvijo UEFA Champions League in je hvaležna Duhu, ki je ta klub spet naredil za ponos nogometa
- Giuseppe Bergomi, ki je v Interju preživel praktično vso kariero in zanj odigral 519 tekem je povedal, da je to ponosen dan zanj in za vse v klubu, za vse navijače ter, da je Duh pravi "wonder-maker."

Slika
42 zadetkov v eni sezoni - Paco postal najboljši strelec Intera kaj se tiče ene same sezone

Slika
Slika

UEFA Champions League Best Player: Paco Alcacer
UEFA Champions League Golden Boot: Stefan Kießling
UEFA Champons League Dream Team: J. Obkal (Inter); P. Stojanović, J. Jesus, S. de Vrij, E. Alvarez Balanta (vsi Inter); E. Cavani (PSG), Koke (Inter), Willian (Chelsea), M. Depay (Inter); P. Alcacer (Inter), S. Kießling (Leverkusen)


TIM Cup Finale

Po priigranem finalu Lige prvakov se je bilo potrebno hitro zbrati in regenerirati kajti sledil je že finale ITA TIM pokala. Poglejmo najprej obe enajsterici:

Inter: Jan Oblak; Petar Stojanović, Juan Jesus, Stefan De Vrij, Alex Telles; Koke, Mateo Kovačić, Memphis Depay; Alexandre Lacazette; Paco Alcacer, Luka Jović
Juventus: Gianluigi Buffon; Ibrahima Mbaye, Leonardo Bonucci, Gianluigi Cerla, Alex Sandro; Roberto Pereyra, Alessio Saffioti, Mario Pugliese; Kingsley Coman; Kenedy, Alvaro Morata

1' - Igralci Juveta z začetnim udarcem ..
3' - Odvzeta žoga, izdelovanje akcije pred Juventusovim golom, podaja Stojanovića in zadetek Tellesa! 1-0 že v 3. minuti. Start v tekmo, ki Juvetu ne ugaja..
4' - Kakšen začetek Intera!! Kovačić je podal do Lacazetteja, ki je matiral Buffona. 2-0 po štirih minutah igre!
8' - Zbudite se igralci Juveta, niste tukaj na izletu .. 3-0, po podaji Kokeja iz prostega strela je zadel Stefan De Vrij!
14' - Pa to je neverjetno, povišanje vodstva na 4:0! Depay je podal, Alcacer je vprašal Buffona v kateri kot naj udari in zadel ..

22' - Prvi napad Juventusa a je Morata po podaji Kenedyja zgrešil
25' - Pa ne že spet si je najbrž mislil Buffon. Luka Jović je zadel a tokrat iz ofsajda ..
34' - Devet minut kasneje pa ni bilo ofsajda! Po kombiniranju Intera je podal Petar Stojanović, zadel pa Paco Alcacer. 5-0!
KONEC PRVEGA POLČASA

55' - Polpriložnost Juveta se je končala že pred kazenskim prostorom Interja ..
61' - Tekma, ki bi jo najraje navijači in igralci Juventusa pozabili a bo še najbrž bolela zelo, zelo dolgo. Tokrat je vodstvo z izjemnim strelom iz razdalje povišal Memphis Depay.
73' - Jasno finale Lige prvakov se bliža zato kar trojna menjava pri Interu - Petar Stojanović, Koke in Mateo Kovačić iz igre v igro pa Davide Zappacosta, Youri Tielemans in Lucas Moura.
75' - A tempo Intera ostaja isti in 7-0 .. Tielemans je podal do Depaya, ki je še drugič danes zabil a je stranski sodnik dvignil zastavico
80' - Lacazette se je rahlo poškodoval zato sem ga vzel iz igre.
85' - A zadevamo tudi z igralcem manj! Luka Jović je podal do Tellesa, ki je zabil še drugič!
KONEC TEKME! FINALE TIM CUPA JE DOBIL INTER S 7-0!!

Slika
Slika

Smile
Prispevkov: 361
Pridružen: 26. Dec 2011 15:07
Klub: Maribor
Kraj: Mlače

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#47

Odgovor Napisal/-a Smile » 27. Feb 2015 12:32

Vsa čast za tako superiorne zmage! Nadaljuj v takem tempu

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#48

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 27. Feb 2015 13:15

Dobljan, evo na hitro preostale lige:

Premier League: v prejšnjih štirih sezonah je najuspešnejši Chelsea, ki je ligo osvojil v letu 2015 in 2018. Presenečenje pa je tudi Arsenal, ki je ligo osvojil leta 2017. Takrat je osvojil tudi Ligo prvakov. Leta 2016 je bil zmagovalec Manchester United.
Francija: v Franciji nič novega, prevladuje PSG.
Nemčija: isto kot v Franciji prevlada enega samega kluba, Bayerna. Presenečenji sta Stuttgart in Gladbach, ki sta v zadnjih sezonah bila na drugem mestu.
Portugalska: zadnjih pet naslovov osvojila Benfica, na drugem in tretjem mestu sta se izmenjavala Porto in Sporting
Španija: Prevlada Real, enkrat je vmes bila prvakinja Barcelona
Slovenija: prevladi Maribora ni videti konca, letos so osvojili osmi zaporedni naslov, trikrat v teh sezonah pa so uspešno nastopali v League Europa

Golman, v realnosti Vuklišević igra za NK Maribor B, v FM pa navdušuje v Fulhamu.

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#49

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 01. Mar 2015 13:35

Slika

POLETNI PRESTOPNI ROK - 2018

- Dorin Rotariu za 5.000.000€ v Stoke City
- Uprava kluba je sprejela ponudbo PSG-ja za Matea Kovačića v višini 66.000.000. Sam tukaj nisem mogel nič, zato sem mu ponudil novo pogodbo.. Kako se bo izpletla zgodba glede Matea?
- Mateo Kovačić ostaja!! Sprejel je novo ponudbo Interja, ki mu bo v 5. letih prinesla 121.000.000€!
- Novi dve okrepitvi in edini dve okrepitvi v tej sezoni: Gerard Koops, igralec konice napada je prišel v Inter iz AZ-ja in se bo sprva dokazoval v mlajših selekcijah Interja. Druga okrepitev pa je Jonathan Silva, 24-letni Argentinec, ki je dosedaj igra za Sporting CP. Zanj bomo plačali 40.000.000€ v 48-ih mesecih.
- Še ena okrepitev za prihodnos: Iz Eintrachta je prišel Jürgen Schwehm, ki se lahko po mojih ocenah razvije v enega najboljših napadalcev. Cena prestopa: 1.500.000€ za napadalca, ki je lani v 24-ih tekmah zabil 10 golov!
- Simone Zaza, ki je odigral 11 tekem in zabil 8 zadetkov odhaja po vsega eni sezoni. Fiorentina je namreč zanj odštela 8.750.000€
- Se bo ponovila zgodba Petra Stojanovića? Schwehma namreč želijo na posojo pri Totenhamu, Udineseju, Napoliju, Stokeu ..
- Granit Xhaxa, okrepil Inter. Gre za defenzivnega vezista, ki ga dosedaj (verjeli ali ne) sploh nismo imeli!

Slika
Okrepil levo stran obrambe Intera

BEST PLAYER IN EUROPE:

Postal 24-letni Memphis Depay, ki je letos za Inter pokazal odlične predstave in pripravil 23 zadetkov v 42. tekmah!

Slika

PRIPRAVE:

Zaradi svetovnega prvenstva so se priprave nekoliko zamakjene zato smo odigrali le dve tekmi proti Benfici katero smo izgubili in Hoffenheimu katero smo dobili z 4-1.

Slika

UEFA SUPER CUP:

Prišel je čas za otvoritev sezone. In to na kakšen način - z UEFA Super Cup-om v katerem bomo igrali proti FC Schalke 04. Motiv za osvojitev tega naslova je izjemno velik kajti Inter še v svoji zgodovini kluba tega naslova ni osvojil. Začetne postave:

Inter: Oblak; Stojanović (c), Juan Jesus, De Vrij, Jonathan Silva; Koke, Tielemans, Depay; Živković; Schwehm, Jović
Schalke 04: Fährmann; Orban, Höwedes, Hinteregger, Schulz; Hahm. Goretzka, Boaten, Draxler; Meyer; Boye

1' - Zmagovalci Lige prvakov proti zmagovalcem League Europa. Z začetnim udarcem začenjajo nogometaši Intera pri katerem debitirata Jonathan Silva in Jürgen Schwehm.
7' - Kakšen začetek Intera in kakšen debi Schwehma! 18-letni napadalec, ki je sprva bil predviden za igranje v ekipi U20 je dobil priložnost in jo zelo dobro unovčil kajti popeljal je Inter v vodstvo po podaji Kokeja!
9' - Jürgen Schwehm dame in gospodje! Sedaj ni zadel a je po tem, ko je izigral tri brnanilce Schalkeja zadel vratnico
24' - Po napadu Schalkeja, ki ga je ustavil de Vrij je sledil hitri protinapad katerega je zaključil Depay a zadel vratnico
45' - Po tej vratnici pa umiritev igre do konca prvega polčasa katerega je dobil Inter z zadetkom Schwehma ..
KONEC PRVEGA POLČASA

47' - Draxler je podal do Boyea, ki je zaključil a Oblak je žogo odbil s tem pa akcije Schalkeja ni bilo konec a je Juan Jesus poskrbel za odvzem žoge Draxlerju
49' - Schwehm je spet udaril, žoga za kakšen meter mimo vrat. What a goal that would have been ..
56' - Prva menjava pri Schalkeju - namesto Boeya v igro Abel Hernandez
57' - Menjava tudi pri Interu. Lucas Moura je zamenjal Tielemansa
61' - In 2-0! Lucas Moura je podal do Depaya, ki je streljal iz 24 metrov in poskrbel za izjemen zadetek
63' - Boateng odhaja iz igre namesto njega Roman Neustadter
73' - Lucas Moura je streljal in bil zelo blizu - zadel je namreč zunanji del vratnice
74' - Še druga menjava pri Interu - namesto Luke Jovića v igro Luka Zahovič
81' - Luka Zahovič zadeva po podaji Schwehma! 3-0 torej ..
83' - Ali je to časten zadetek Schalkeja? Draxler je podal iz kota, zadeva pa Roman Neustadter
90' - Do konca tekme se ni zgodilo prav veliko, ostalo je pri rezultatu 3-1 in Interjevi prvi osvojitvi naslova Uefinih superpokalnih zmagovalcev
IN URADNO POTRJENO - INTER JE ZMAGOVALEC UEFA SUPER CUP-A 2018!

Slika
Poskrbel za izjemen zadetek

Supercoppa di Lega TIM:

Še zadnja tekma pred začetkom prvenstva, tudi ta je uradna. Na stadiu Olimpico tokrat superpokal Italije. Postavi:

Inter: Oblak; Stojanović, Juan Jesus, De Vrij; Silva; Koke, Tielemans, Depay; Živković; Schwehem, Jović
Juventus: Audero; Lichtsteiner, Romanga, Sakho, Alex Sandro; Krychowiak; Pogba, Vidal; Allione, Coman; Kenedy

1' - Zaupam isti enajsterici kot proti Schalkeju ..
23' - Prva priložnost se je ponudila Schwehemu a je ni izkoristil
43' - Spremljamo precej grobo igro, ki še dosedaj ni bila sankcionirana z rdečim kartonom
KONEC PRVEGA POLČASA

53' - Depay je podal do Schwehma, strel slednjega je Audero odbil v kot
62' - Pritisk Juventusa, ki pa je jalov
79' - Prva menjava na tekmi - Odegaard namesto Kokeja
90' - Srečna roka pri menjavah! Prejšnjo tekmo po vstopu zadel Zahović, sedaj Odegaard za 1-0! Ali je to zmagovalen zadetek?
KONEC TEKME, DRUGA LOVORIKA INTERA V SEZONI 2018/2019!

Slika
Norveški vezist za zmago v Superpokalu!

KOMENTAR DOSEDANJEGA DELA SEZONE OZIROMA UVODNIH TEKEM:
Moram priznat, da sta ti dve tekmi in zmagi bili popolni presenečenji zame. Schalke je namreč do te tekme odigral 8 tekem, Juventus 6 pripravljalnih mi pa le dve. A očitno je odločila naša ugiranost, ker se nam ekipa praktično ne spreminja že dve, tri sezone ..


Slika

EUROPEAN NATIONS LEAGUE - DIVISION B

Nekaj česar še nisem zasledil. Zanimivo, nekaj takšnega kot v hokeju izgleda. Imamo divizijo A, divizijo B in divizijo C. Reprezetance po divizijah:

A: Belgija, Anglija, Francija, Nemčija, Nizozemska, Italija, Romunija, Rusija, Španija, Švedska, Švica in Ukrajina
B: Austrija, Hrvaška, Češka, Danska, Grčija, Islandija, Irska, Norveška, Poljska, Portugalska, Slovenija in Wales
C: Belorusija, Bosna in Hercegovina, Bulgarija, Ciper, Finska, Makedonija, Gruzija, Madžarska, Izrael, Latvija, Črna Gora, Severna Irska, Srbija in Slovaška

Tekmovanje, ki poteka skozi leto v štirih skupinah. Prva ekipa v skupini napreduje v divizijo A, zadnja v divizijo C. V skupini so tri ekipe, igrajo se štiri tekme - torej dve z vsakim. Mi smo bili izžrebani v skupino 1 skupaj z Norveškom in Valižani. Zaradi teh tekem so tekme z Trinidadom & Tobagom, Bulgarijo, Malto, Dominikansko Republiko in Andorro odpovedane.

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#50

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 02. Mar 2015 21:26

Slika

MLADINSKE SELEKCIJE - PO IBRAHIMOVIČU ŠE BECKHAM

- Delo z mladimi nogometaši je zelo pomembno. In če se želim v prihodnosti zanašat na mlade nogometaše rabim trenerje, ki so kvalitetni in jih bodo lahko vodili do uspešne kariere. Eden takšnih je zagotovo David Beckham, ki je v klub prišel kot trener mladih nogometašov.
- Nov trener nogometašev U18! To je postal Marco Walker, ki je največ časa v svoji igralski karieri preživel v Baslu igral pa tudi za TSV 1860 München, Mainz in še nekatere klube sedaj pa slovi kot uspešen trener mladih nogometašev pri Baslu. Podpisal je do leta 2023.
- Še en trener, ki prihaja iz Basla. Stefan Frei bo treniral mlade vratarje Intera!

Slika

ČLANSKA EKIPA - PRVIČ DOSEGLI RATING 5 ZVEZDIC

- Paul Scholes je okrepil trenerski štab Interja. Igralce bo treniral v kategoriji "shooting." Ta kategorija je prva v kateri imamo vseh pet zvezdic

Slika

KONČNO ...

... smo prišli do izboljšanih pogojev treningov, ki so sedaj excellent. Potrebovali bomo še eno poosodobitev oziroma nadgradnjo, da pridemo do točke "State of the Art," ki so najboljši možni. A sedaj bom probal najprej poosodobiti pogoje za mlade, ki so sedaj "Superb" najvišja možna točka pa je "Top" ..

Slika

SERIE A - POTRJUJEMO NAZIV NAJBOLJŠE EKIPE V ITALIJI!

Da bo to zelo dobra sezona se je potrdilo že na prvi tekmi, ko smo s 4-1 premagali Juventus nato pa zmagali tudi vseh naslednjih 9 tekem.

Slika
Slika
Slika

CHAMPIONS LEAGUE - TUDI TUKAJ BREZ PORAZA

V skupni s Celto, Celticom in Zenitom nismo imeli večjih težav, vse ekipe smo zanesljivo premagali. Morda preseneča zmaga proti Celticu.

Slika
Slika
Slika

SLOVENCI, KI IGRAJO PROTI INTERJU:

Miha Zajc (Empoli - Serie A) - na tekmi, ki se je končala 4-2 v našo korist je Miha odigral zelo dobro tekmo. Svojim soigralcem je poskušal podati 57x, uspešno je podal 47x. Zadel je prvi zadetek iz prostega strela, ki je bil zelo lep ter podal za soigralčevo podajo Damiaotu. Sedemkrat je uspešno odvzel žogo. Ocenjen je bil z 8.3.
Robert Berić (Celtic - Champions League) - Berić, ki je letos pet tekem in šestkrat zadel je sicer na transfer-listi Celtica a vseeno igra. Na tej tekmi ni bil preveč unčikovit a to ni bil nek kriterij kajti igral je le do 51. minute pa tudi nasplošno je bila ekipa Celtica zelo slaba. Od desetih podaj jih je uspešnih bilo 9. Ocena: 6.4
Aleš Mertelj (Celtic - Champions League) - Aleš Mertelj, nima posebne vidne vloge v Celticu, tudi njihova igra je precej padla na sredini igrišča v drugem polčasu, ko je v igri bil on. Od 33-ih podaj je sicer prav podal 31x, petkrat je tudi uspešno odvzel žogo. Več tudi ni mogel storiti kajti razlika med nami in Celticom je več kot očitna. Ocena: 6.7
Armin Bačinović (Pescara - Serie A) - Včasih eden največjih talentov našega nogometa a ga je "izdala" glava. Nanj sem popolnoma pozabil na tem saveu sedaj pa vidim, da je vstopil na tekmi proti nam. Od dvajsetih podaj je do soigralcov uspešno spravil sedemnajst žog, ena je bila tista ključna, ko je Pescara skorajda zadela. Šestkrat je odvzel žogo, ocenjen pa je bil s 6.7




Slika

PRVIČ V SEZONI 2018/2019
vs Wales

Izbrati je bilo potrebno triindvajseterico za naslednjo tekmo z Valižani v sklopu nacionalnih ligaških divizij v diviziji B. 23 igralcev, ki so izbrani za tekmo proti Walsu:

Vratarji: Vid Belec (NK Maribor), Samir Handanović, Jan Oblak (Inter)
Branilci: Miha Blazic (Swansea), Erik Janža (Leeds United), Luka Krajnc (PSV), Martin Milec (Standard), Nemanja Mitrović (Newcastle), Dejan Trajkovski (Sheffield United), Damjan Vuklišević (Fulham), Petar Stojanovič (Inter)
Vezisti: Domen Črnigoj (PSV), Amir Dervišević (Anderlecht), Kevin Kampl (Liverpool), Rene Krhin (Stoke City), Jasmin Kurtič (Sampdoria), Mitja Lotrič (Shakhtar), Jure Matjašič (Cardiff City), Benjamin Verbič (Maribor), Miha Zajc (Empoli)
Napdalci: Luka Zahovič (Inter), Alen Ožbolt (Maribor), Andraž Žurej (Celje)

Po nevpoklicu v reprezetanco je z menoj hotel govoriti 32-letni Bojan Jokić, ki je bil razočaran zaradi tega, ker ni del reprezetance. Pojasnil sem mu, da nekako čutim, da je čas za drugo generacijo on pa mi je povedal da sicer je razočaran a razume mojo odločitev. Nekako se mi zdi, da je prišel čas za Erika Janžo za njim pa prihajajo Dejan Trajkovski, Adnan Hajdarević, če pa bo "sila" pa bom vpoklical Vilerja, ki igra pri Kopru kar je boljše kot sedeti pri Birminghamu.

Obe enajsterici:

Wales: Hennessey; Gunter, Chester, Lynch, Taylor; Huws; Bale, J. Williams, Ramsey, G. Williams; Church
Slovenija: Oblak; Stojanović, Vuklišević, Blazić, Janža; Zajc, Lotrič, Verbič; Kampl; Zahovič, Ožbolt

16' - Bale je udaril iz prostega strela, Oblak žogo odbil, Slovenci pa stekli v hiter protinapad, ki pa se je izjalovil
40' - Bale je zadel za vodstvo domačinov iz prostega strela
KONEC PRVEGA POLČASA

55' - Ramsey je meril mimo vrat Slovenije
61' - Jasmin Kurtič v igro namesto Mitje Lotriča
KONEC OBRAČUNA V KATEREM JE ZA MALENKOST BOLJŠA BILA SLOVENIJA A EDINO KAR ŠTEJE JE REZULTAT ..


AKCIJA ZA TEKMI PROTI NORVEŽANOM IN VALIŽANOM

Izbrani igralci:

Vratarji: Vid Belec (NK Maribor), Samir Handanović, Jan Oblak (Inter)
Branilci: Miha Blazic (Swansea), Erik Janža (Leeds United), Luka Krajnc (PSV), Siniša Andželkovič, Nemanja Mitrović (Newcastle), Dejan Trajkovski (Sheffield United), Damjan Vuklišević (Fulham), Petar Stojanovič (Inter)
Vezisti: Domen Črnigoj (PSV), Amir Dervišević (Anderlecht), Dejan Lazarevič (Genoa), Rene Krhin (Stoke City), Jasmin Kurtič (Sampdoria), Mitja Lotrič (Shakhtar), Martin Kramarič (Maribor, Benjamin Verbič (Maribor), Miha Zajc (Empoli)
Napdalci: Luka Zahovič (Inter), Alen Ožbolt (Maribor), Andraž Žurej (Celje)

vs. Norveška

Slovenija: Handanovič; Stojanovič, Mitrovič, Vukliševič, Janža; Zajc, Kramarič, Verbič; Lazarevič; Zahovič, Lotrič
Norveška; Hansen; Elabdellaoui, Odegaard, Forren, Fio; Nordtveit, Ajer; Elyounoussi, Odegaard, Maller Daehli; Berisha

6' - Odličen začetek naše reprezetance na Stožicah! Kramarič je podal iz kota, Mitrovič pa namučil Hansena, ki je s težavami ubranil
43' - Po solidni igri naše reprezetance pa so Norvežani pokazali invidualno kvaliteto. Martin Odegaard je podal do Berishe, ki je zadel
KONEC PRVEGA POLČASA

51' - Norvežani povišali na 2-0 po zadetku Elyounoussija
53' - Elabdellaoui je podal do Odegaarda, ki je zadel za 3-0.
KONEC TEKME

vs. Wales

Slovenija: Handanovič; Stojanovič, Mitrovič, Andželkovič, Janža; Kurtič; Zajc, Kramarič, Črnigoj, Verbič; Lotrič
Wales: Darlow; Gunter, Chester, Walsh, Davies; Allen; Collison, Evans, Ramsey, Bale; Saunders

30' - Strel Kurtiča preko vrat ..
42' - Menjava Zajc - Ožbolt
KONEC PRVEGA POLČASA

52' - Kramarić iz igre, v igro Rene Krhin
KONEC TEKME, ODSTOPAM IZ MESTA SELEKTORJA SLOVENIJE

Slika
Menjava generacije se je izkazala za zgrešeno zato odhajam ..

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#51

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 08. Mar 2015 11:59

Slika

CLUB WOLRD CHAMPIONSHIP

Tekmovanje smo začeli v polfinalu proti Jeonbuku iz Koreje. Tekmo smo seveda začeli z najboljšo enajsterico kar se je obrestovalo kajti že v sedmi minuti nas je v vodstvo popeljal Alcacer. Ob koncu prvega polčasa je Lacazette izid postavil na 2-0 iz enajstmetrovke in finale je bilo že nekako tukaj. V drugem polčaso smo le spremenili tempo, Depay pa je zadel iz prostega strela v 50. minuti. Tempo sem spremenil predvsem zaradi tega, ker nas je čakalo še finale, nisem pa želel da se preveč utrudimo. 4-0 je v 62. minuti postavil Jovič, ki je dve minuti pred tem menjal Alcacera, minuto kasneje je za 5-0 zabil Lacazette, deset minut kasneje pa je bilo že 6-0, ko je po podaji Tielemansa iz kota zadel Mammana. 6-0 je bil tudi končen rezultat in finale je bilo tukaj .. Še ena zanimivost: Postali smo prva ekipa, ki je v polfinalu CWC zmagala s šestimi zadetki razlike.

FINALE CLUB WORLD CHAMPIONSHIP: ESTUDIANTES (LP) - INTER

Estudiantes (LP): Reyes; Alvarez, Schunke (c), Escudero, Alzuete: Rolon, Zucuilini, Gargano, Leto; Defederico, Sala
Inter: Oblak; Jontahan Silva, Alvarez Balanta (c), Mammana, Telles; Odegaard, Tielemans, Depay; Živkovič; Alcacer, Lacazette

1' - Začetek finala svetovnega klubskega prvenstva v Cairu! Kdo bo slavil? Estudiantes prvič ali Inter drugič?
2' - Veselili so se že vsi privrženci Intera! Lacazette je namreč zabil a je bil v prepovedanem položaju.
7' - Izjemen je letos Lacazette, eden glavnih kandidatov za FIFA Ballon d'Or je tokrat zadel vratnico
14' - In vodstvo Intera!!!! Po podaji Alexa Tellesa je zadel fantastični Martin Odegaard, ki je popeljal Inter v vodstvo!
30' - Nenevaren je Estudiantes, vsaka njihova akcija se konča na 25 metrov od vrat Intera
31' - Povsem drugače pa je na drugi strani, tokrat se je vratar Reyes moral spet potruditi, da Lacazette ni zadel
41' - Poškodoval se je Youri Tielemans, namesto njega v igro Mateo Kovačić
KONEC PRVEGA POLČASA

45' - V 25. sekundi nadaljevnja je bil Reyes spet na preizkušnji. Po strelu Kovačića je žogo odbil v kot
46' - Po kotu kot ..
52' - Prva akcija Estudiantesa, Gargano je zadel vratnico
62' - V naslednjih desetih minutah je Reyes reševal Estudiantes, sedaj pa več ni mogel. Depay je izvajal prosti strel in zadel!
67' - Lacazette danes nima sreče, spet je zadel le vratnico
77' - Sala je zadel za Estudiantes a iz ofsajda ..
77' - Že v naslednjem napadu mu je Alcacer pokazal kako se to dela. Po podaji Alcacerja je namreč zadel za 0-3.
88' - Ufff, Živković je sedaj zadel vratnico!
KONEC TEKME, INTER JE SVETOVNI KLUBSKI PRVAK!!! TO JE TROJČEK INTERAV TEJ SEZONI KAJTI OSVOJILI SMO ŽE UEFA SUPER CUP, SUPERCOPPA DI LEGA TIM IN SEDAJ ŠE CLUB WORLD CHAMPIONSHIP!

Slika
SVETOVNI KLUBSKI PRVAKI!!!

KONEC LETA, PODELJUJEJO SE NAGRADE NAJBOLJŠIM:

Slovenian Manager of the Year: Alen Duh
World Golden Ball: Neymar (Barcelona)
FIFA Ballon d'Or: Memphis Depay (Inter)
World Team of the Year: D. De Gea (Man Utd); J. Stones (Man City), Juan Jesus (Inter), A. Laporte (Athletic), Alex Sandro (Juventus); J. Henderson (Liverpool), W. Sneijder (Galatasaray); A. Oxlade-Chamberlain (Arsenal), L. Messi (Barcelona), D. Welbeck (Arsenal); Neymar (Barcelona)
European Golden Boy: Luka Jovič (Inter)
French Player of the Year: Alexandre Lacazette (Inter)
Serbian FA's Player of the Year: Luka Jovič (Inter)

Slika
FIFA Ballon d'Or v roke Depaya!

PRESTOPNI ROK - JANUAR 2019

- Lucas Moura odhaja v Benfico za 22.000.000€, njegovo mesto pa bo zasedel povratnik v Inter, Douglas Costa, ki je v PSG-ju večinoma sedel na klopi. V treh sezonah in pol je odigral le 31 tekem, od tega eno za rezvervno ekipo. Vrača se za 11.250.000! Dobrodošel doma, Douglas Costa!!!
- PRESTOPNA BOMBA IZ MILANA!! Poteza, ki ni v skladu z filozofijo kluba a je vseeno izvrstna. V Inter je namreč prišel velezvezdnik nogometa, igralec katerega nekateri obožujejo, nekateri ga sovražijo. Vmesnih ni .. V Inter je kariero prišel končat Cristiano Ronaldo za 18.750.000€ smo ga odkupili od Reala!
- Končana saga s Handanovićom. Ta odhaja v Sevillo, ki je za 34-letnega vratarja odštela 550.000€
- 23-letni napadalec Luka Zahović odhaja na posojo v Ajax
- Eiji Kawashima, je prišel kot menjava za Handanovića. 35-letni vratar, ki je edini izmed kandidatov sprejel vlogo backupa bo najbrž tretji vratar, zanj pa smo plačali 51.000. Prišel je iz Sivasspora, kjer je bil na transfer-listi
- Davide Zappacosta se seli v Sassuolo, ki je zanj plačal 3.800.000€
- Potrebno je bilo zakrpati luknjo, ki je nastala po odhodu Zappacoste in pripeljati backup-a za desnega bočnega. To je postal Jose Angel, ki je prišel iz Porta za 1.000.000€

Slika
Eden najboljših nogometašov vsega časa okrepil Inter!

SERIE A

Ni kaj za reči, spet bomo prvaki to je že vidno 18 krogov pred koncem prvenstva. Ni potrebno veliko za filozofirati kajti edini razlog za to, je ta da se mi krepimo tam kjer je potrebno, konkurenca pa prodaja svoje najboljše igralce takoj, ko dobi nekaj denarja. Mene to ne moti, drvim proti še enemu cilju in lahko potrdim, da mi je všeč, da lahko imam najboljše igralce kdaj pa kdaj tudi na klopi pa vem, da nebo hudega. Razpored do konca sezone ni težak, od glavnih tekmecev imamo na sporedu le še Romo in Sassuolo, ostali pa več mojega prvega mesta ne morejo ogroziti. Moram pa povedati, da se mi vedno bolj zdi, da je to moja zadnja sezona pri Interju. Oziroma bo odločil razplet Lige prvakov - če osvojim drug zaporedni naslov kar še v realnosti ni nobenemu uspelo, v igri pa Realu potem bom definitivno ostal, da bom postal prva ekipa, ki bo trikrat osvojila svetovno klubsko prvenstvo in prva, ki bo ta naslov osvojila dvakrat zapored.

Slika
Slika
Slika

LIGA PRVAKOV

Tudi tukaj blestimo, skupinski del smo spet dobili z lahkoto. V naslednjih treh tekmah smo odigrali neodločeno z Zenitom ter premagali - visoko premagali - Celto in Celtic. V osminifinala proti Manchester Unitedu! Proti temu imamo neporavnane račune in upam, da jih sedaj s takšno ekipo dobesedno nabijemo.

Slika
Slika
Slika

ITALIJANSKI POKAL

Brez težav proti Latini, v četrtfinalu igramo proti Atalanti!

Slika
Slika

SLOVENCI, KI IGRAJO PROTI INTERJU

Aleš Mertelj ( Celtic - Liga prvakov ) - Aleš ni imel dobre tekme, je pa bil eden najboljših pri Celticu. Podati je poskušal 41x, uspešen bil le 28x. Pretekel je 12.7 kilometrov ocenjen pa z 6.8

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#52

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 12. Mar 2015 12:55

Slika

SERIE A - PREVLADA, POPOLNA PREVLADA

V Serie A še naprej dokazujemo, da smo najboljši, na igrišče pa skoraj vsako tekmo pride drugačna enajsterica in lahko rečem, da smo trenutno edini klub, ki si lahko privošči, da pusti na klopi Depaya, Ronalda, Alcacera, Kovačića, Kokeja .. Po tridesetih krogih smo si že zagotovili igranje v Ligi prvakov naslednjo leto. Doživeli smo tudi en poraz, ki pa ne spreminja ničesar. Še naprej smo suvereni, izpostavim pa lahko zadnjo tekmo proti Romi, ko smo že zaostajali z 2-0 a smo na koncu zmagali 2-3.

Slika
Slika
Slika

LIGA PRVAKOV

Sprašujem se, če smo sposobni dobiti Ligo prvakov dvakrat zapored? Proti Unitedu smo z odlično taktično disciplino dokazali, da smo napredovali od zadnjih medsebojnih tekem in ga izločili in se tako uvrstili v četrtfinale, kjer so izmed osmih evropskih ekip kar štiri ITA moštva. Milan bo igral proti Bayernu, Napoli proti Chelseaju, Juventus pa se bo udaril kar z nami. Četrti par je Barcelona - Real Madrid.

Slika
Slika

TIM CUP - SUVERENO V FINALE

V finale smo se uvrstili preko Atalante in Milana katera smo premagali brez težav, v finalu proti Juventusu!

Slika
Slika

SLOVENCI, KI IGRAJO PROTI INTERU:

Miha Zajc (Empoli - Serie A): definitivno lahko rečem, da je Zajc eden izmed tistih nogometašev, ki je opozoril nase. Spet nam je zabil gol, bil pa tudi najboljši pri Empoliju s sicer nizko oceno 7.2

Slika

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#53

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 13. Mar 2015 19:26

Slika

SERIE A - PRESEŽENA MAGIČNA MEJA STOTIH TOČK

Pa je za nami še ena sezona v Serie A kjer smo odigrali najboljšo sezono odkar sem trener Intera ..

Serie A Player of the Year: Douglas Costa (Inter)
Serie A Top Goalscorer: Gonzalo Higuain (Lazio)
Serie A Young Player of the Year: Adnan Januzaj (Juventus)
Serie A Manager of the Year: Ronny Delia (AS Roma)
Serie A Team of the Year: J. Oblak; P. Stojanović, Juan Jesus (Inter), L. Bonucci, Alex Sandro; A. Vidal (Juventus); Koke, Y. Tielemans (Inter), A. Lacazette (Inter), G. Higuain (Lazio), J. Foged (Sassuolo)
Serie A Winger of the Year: Douglas Costa (Inter)
Serie A Central Midfielder of the Year: Adnan Januzaj (Juventus)
Serie A Striker of the Year: Alexandre Lacazette (Inter)
Italian Media Italian Player of the Year: Giacomo Bonaventura (A.C. Milan)
Italian Media Foreign Player of the Year: Memphis Depay (Inter)
Serie A Fans' Player of the Year: Agustin Allione (Juventus)
Serie A Goalkeeper of the Year: Jan Oblak (Inter)
Serie A Defender of the Year: Alex Sandro (Juventus)

Slika
Slika
Slika

TIM CUP FINALE:

INTER: Oblak; Stojanović, Juan Jesus, Mammana, Alex Telles; Tielemans, Xhaka, Bilal B; Douglas Costa; Schwehm, Cristiano Ronaldo
JUVENTUS: Buffon; Mbaye, Romanga, Rugani, Alex Sandro; Pugliese; Vidal, Marchisio; Allione, Eriksen; Kenedy

1' - Inter s praktično rezervno postavo. Od prvotimecev le Oblak, Stojanović in Costa!
13' - Prvi poskus na tekmi, Douglas Costa je zadel prečko
16' - Vodstvo Juventusa! Allione je zadel po nenevarni akciji!
45' - Žalostna predstava obeh moštev je nekoliko zbledela ob tem zadetku - Youri Tielemans je poslal žogo v gol iz kakšnih 35 metrov!!
KONEC PRVEGA POLČASA

63' - Novo vodstvo Juventusa, zadel je Vidal
65' - In takoj izenačenje. Inter igra toliko kot mora. Stojanović je podal do Schewhma, ki je podaljšal do Cristiana Ronalda, ki je zadel za 2-2
83' - Brez naprezanja je Inter prišel do bržkone zmagovitega zadetka - Tielemans, Bilal in Ronaldo so sodelovali v akciji v kateri je slednji zadel! 3-2!
85' - Ni še konec! Allione je zadel za 3-3!
KONEC REDNEGA DELA, SLEDIJO PODALJŠKI

105' - Nič kaj razburljivega se ni zgodilo v prvem podaljšku ..
KONEC PRVEGA PODALJŠKA

106' - In vodstvo Intera takoj po začetku prvega podaljška, zadel je Bilal za 4-3!
KONEC TEKME, INTER DOBIL ŠE PETI POKAL ZAPORED!

Slika
Slika

CHAMPIONS LEAGUE:

V Champions League smo se spet uvrstili v finale v katerega smo se uvrstili preko dveh ITA moštev - Juventusa in Napolija ..

CHAMPIONS LEAGUE FINALE

INTER: Oblak; Stojanović, Alvarez Balanta, De Vrij, Silva; Koke, Kovačić, Depay; Živkovič; Lacazette, Alcacer
BARCELONA: ter Stegen; Pique, Bartra, Vezo; Montoya, Alba; Sturaro, Jorginho, Lucas Silva; Messi, Suarez

1' - Začenja se velik finale Lige prvakov v katerem Inter na Olympiastadionu v Berlinu brani naslov Lige prvakov!
3' - In branijo ga izjemno suvereno! Jonathan Silva je podal v kazenski prostor tam pa je avtogol dosegel Bartra!
16' - Kdo bi si mislil, da bo takšen finale?? Luis Suarez je izenačil iz sporne sitacije. 1-1!
18' - In vodstvo Barcelone! Lucas Silva je podal do Messija, ki je matiral Oblaka!
KONEC PRVEGA POLČASA

53' - In izjemen začetek drugega! Memphis Depay je izenačil na 2-2 s strelom iz roba kazenskega prostora!
65' - Je že 2-3, tokrat je zadel Alba!
83' - Nekaj časa se ne dogaja nič nato pa zadetek, tokrat je 3-3! Po podaji Lacazetteja je zadel Andrija Živković!
88' - Ali to pomeni zmago Intera? Do zadetka še sicer ni prišlo a Pique je nardil prekršek nad Depayom za enajstmetrovko ...
89' - Ki jo je streljal Alexandre Lacazette in Inter je na poti k ubranitvi naslova!!
91' - Messi je zadel a iz prepovedanega položaja, zavlačuje sedaj Jan Oblak ..
KONEC TEKME IN INTER JE DRUGIČ ZAPORED ZMAGOVALEC PRESTIŽNE LIGE PRVAKOV!! INTEROVE LOVORIKE V TEJ SEZONI: UEFA SUPER CUP, SUPPERCOPPA ITALIANA, CLUB WORLD CHAMPIONSHIP, SERIE A, TIM CUP, CHAMPIONS LEAGUE!

- F.C. Internazionale postavil nov rekord v doseženih zadetkih v eni sezoni Lige prvakov - dosegli smo jih 39, prejšnji rekord si je s 37. zadetki lastil Manchester United
- Lovorika UEFA Champions League Best Player v roke Edena Hazarda
- UEFA Champions League Golden Boot osvojil Alexandre Lacazette

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Dobljan
Prispevkov: 214
Pridružen: 13. Jul 2013 19:30
Klub: Arsenal FC

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#54

Odgovor Napisal/-a Dobljan » 13. Mar 2015 22:17

Kapo dol glede na to kaj delaš s takim klubom. Kako kaže drugje? finance lavfaja na povno brez dolgov??
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#55

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 13. Mar 2015 22:20

Finance so top, malo je zaškripalo med sezono zaradi plač pa poosodbaljamo trening objekte za mlade itd. ampak po sezoni je zdaj vse top, imam 130.000.000€ za prestope, ko jih ne bom porabil ker nima smisla. Edini dolgi mogoče še za kakšen prestop, ko mam na obroke koliko se zdaj spomnim, nisem namreč v igri :)

Uporabniški avatar
Dobljan
Prispevkov: 214
Pridružen: 13. Jul 2013 19:30
Klub: Arsenal FC

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#56

Odgovor Napisal/-a Dobljan » 14. Mar 2015 08:16

Kakšni so cili v prihodnje. Morda nov klub in spet naskakovanje navrh?
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#57

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 14. Mar 2015 15:24

Vsekakor je ta opcija bila prisotna kajti serijsko zmagujemo, letos smo pobrali vse lovorike, ki so bile v igri (UEFA Superpokal, ITA superpokal, Klubsko svetovno prvenstvo, ITA prvenstvo, Liga prvakov) zato je bila prisotna misel na odhod a menim, da lahko ta ekipa še napreduje želim pa izboljšati mladinsko šolo, ker ne proizvedemo nobenega talenta, ki bi zares bil naš. Tako, da cilji za prihodnost so: osvajati lovorike, ustvariti najboljšo mladinsko šolo na svetu - oziroma upam na čimboljšo. Aja, pa želim postati legenda Intera. Pa najboljši trener, ki je delal v ITA - trenutno sem na drugem mestu ..

Uporabniški avatar
Dobljan
Prispevkov: 214
Pridružen: 13. Jul 2013 19:30
Klub: Arsenal FC

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#58

Odgovor Napisal/-a Dobljan » 14. Mar 2015 21:13

Morda lahhko tut prevzameš najbol zadolžen klub v italiji Parmo.
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#59

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 15. Mar 2015 10:41

Možnosti za odhod v kater drugi klub v Italiji ni.Vsaj v tem saveu ne.

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#60

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 15. Mar 2015 18:07

PRESTOPNI ROK - POLETJE 2019

- Mokre sanje vsakega trenerja so moja realnost .. Združil sem dva največja nogometaša. Lionel Messi je okrepil Inter!
- Še en vezist v Interu - Lazar Marković je klub okrepil zastonj ..
- Zgodi se tudi to: Eder Alvarez Balanta, je odšel v Bayern München, kar je bila njegova želja praktično že dve sezoni. Bayern je zanj plačal 43.500.000€.
- Po dolgotratjnih pogajanjih lahko rečemo: eden najboljših igralcev Serie A je končno naš! Paul Pogba, ki je bil moja želja že od prihoda v Inter je končno tukaj!

Slika

PRIPRAVLJALNE TEKME:

Inter 1 - 0 SC Freiburg (Odegaard)
HSV 1 - 4 Inter (Jonathan Silva, Lacazette 3x)
Gil Vicente 2 - 7 Inter (Douglas Costa, Cristiano Ronaldo 4x, Odegaard, Messi)

Slika

UEFA SUPER CUP:

AS Monaco: Rulli; van der Meer, Süle, Inigo Martinez, Kurzawa; Romero, Kondogbia; Itrube, Suso, Ljajic; Fierro
Inter: Oblak; Stojanović, De Vrij, Mammana, Silva; Odegaard, Koke, Depay; Douglas Costa; Messi, Cristiano Ronaldo

1' - Uefin superpokal so z udarcem iz sredine igrišča odprli nogometaši Monaca
1' - Takojšen odvzem žoge in napad iz strani Intera je bil unčikovit. Po kombiniranju Ronalda, Messija in Coste je zadel slednji!
5' - Nogometaši Monaca so izvajali kot, odbil je De Vrij do Douglasa Coste, sledil je hiter protinapad katerega je Martin Odegaard kronal z zadetkom!
6' - Še en napad Intera, tokrat je zaključil Depay a je Rulli ubranil strel
10' - Po lepi akciji je sledil še en strel Douglasa Coste a je zletel mimo vrat
14' - Odvzeta žoga Stojanovića pred kazenskim prostorom, sledila je dolga podaja proti Messiju katerega je podrl Martinez, sodnik pa je piskal enajstmetrovko!
15' - Katero je zanesljivo izvedel Lionel Messi in popeljal Inter v vodstvo 0-3!
24' - Cristiano Ronaldo je v enem poskusu streljal dvakrat - prvi strel je Martinez zbil iz golove črte, drugega je Rulli ujel
33' - Verjeli ali ne, nogometaši Monaca so prvič iz igre podali žogo v kazenski prostor a je odbil De Vrij
34' - Še en strel Ronalda, Rulli odbija v kot!
37' - Še en kot, spet po strelu Ronalda!
41' - Ronaldo je končno zabil a je bil po mnenju sodnikov v prepovedanem položaju ..
KONEC PRVEGA POLČASA V KATEREM SMO SPREMLJALI POPOLNO PREVLADO INTERA

62' - Prva menjava na tekmi - iz igre Cristiano Ronaldo, v igro Alexandre Lacazette
71' - Stojanović je naredil prekršek za enajstmetrovko, ki je popolnoma nejasna ..
72' - Lucas Romero je zadel iz enajstmerovke za 1-3!
KONEC TEKME, INTER SPET ZMAGAL V UEFA SUPERCUPU, MONACO ZADEL IZ ENAJSTMETROVKE, KI JO BO MARTIN ATKINSON MORAL POJASNITI VELIKOKRAT ..
Zanimivost: postali smo tretja ekipa, ki je UEFA Super Cup zmagala dvakrat zapored (Milan 1989, 1990 in Ajax 1972, 1973)

Slika

Supercoppa di Lega TIM:

Inter: Oblak; Stojanović, De Vrij, Mammana, Silva; Odegaard, Koke, Depay; Douglas Costa; Messi, Cristiano Ronaldo
Juventus: Bürki; Zaldua, Romanga, Sakho, Alex Sandro; Pugliese; Pereyra, Pogba; Allione, Januzaj; Kenedy

4' - Takoj se je pokazalo kdo je gospodar na igrišču, kdo je gazda Italije! Douglas Costa je popeljal Inter v vodstvo po podaji Ronalda!
35' - V nezanimivi tekmi je sedaj zadel še Lionel Messi, po podaji Depaya. 2-0!
45' - Napad Juventusa po katerem je Kenedy zadel za 2-1!
KONEC PRVEGA POLČASA

48' - Izjemen napad Juventusa in še drug zadetek Kenedya!
49' - Kaj se dogaja z Interom?! Allione je sedaj popeljal Juve v vodstvo z 2-3!
52'- Stvari se postavljajo na svoje mesto, po lepem napadu je Costa podal do Ronalda, ki je zabil za 3-3. Se spet dogaja zgodba iz finala pokala, ko Inter igra le toliko kot mora?
60' - Vratnica Messija sedaj po podaji Douglasa Coste!
61' - Nov poskus Intera, Bürki je sedaj rešil staro damo ..
KONEC REDNEGA DELA!

90' - Iz igre pri Interu Odegaard, Koke in Ronaldo v igro Tielemans, Kovačić in Lacazette
105' - V prvih petnajstih minutah le en poskus Lacazetteja ..
KONEC PRVEGA PODALJŠKA

106' - In vodstvo Intera, po zadetku Lacazetteja iz enajstih metrov!
111' - Depay je sedaj streljal in zadel zunanji del vratnice!
KONEC TEKME, INTER POBRAL ŠE DRUGO LOVORIKO V TEJ SEZONI!! Z NOVO ZMAGO V SUPERPOKALU JE INTER POSTAL PRVI KLUB, KI JE TO LOVORIKO DOBIL DEVETKRAT!

Slika

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov