[FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

[FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#1

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 30. Jan 2015 21:22

Slika

F.C. Internazionale Milano oziroma enostavno Inter, ki je poznan tudi pod Inter Milano je profesionalni prvoligaški klub iz Italije - pokrajine Lombradije. Je edini klub, ki je preživel vse sezone v Serie A. Imajo ogromno lovorik, kar 30 domačih - 18x Serie A, 7x Coppa Italia, 5x Supercoppa Italiana. V Evropi imajo 6 lovorik - 3 osvojene Champions League ter 3 UEFA Cupe - zdajšnje League Europa, osvojili pa so tudi Internacionalni pokal ter svetovno klubsko prvenstvo. Inter igra na stadionu San Siro, ki je znan tudi kot Giuseppe Meazza katerega delijo z mestnim tekmecem AC Milanom.

Rivali:

A.C. Milan
Juventus
Roma
Napoli
Atalanta


Derbiji:
della Madonnina derby (AC Milan)
d'Italia derby (Juventus)

Cilji:

Inter je po odhodo Mourinha padel v krizo katero je že poznal pred prihodom predhodnika Mourinha, Mancinija. Oba sta klub dvignila do nivoja, da je osvojil Ligo prvakov. K tem uspehom so zelo pripomogli igralci vrhunskega kova kot so Balotelli, Ibrahimović, Julio Cesar, Materazzi, Zanetti, Milito, Sneijder. Ampak teh več ni zato se moram osredotočiti na bodoče zvezde Interjeve ekipe - ena od teh je že Samir Handanovič ter prišlek Nemanja Vidič. To sta igralca z veliko izkušnjami in ju vidim kot vodji ekipe. Potem so tukaj mladi igralci, ki imajo potencial biti najboljši na svetu: Juan Jesus, Dodo, Mateo Kovačič, Mauro Icardi. Skorajda polovico ekipe sem že naštel pa še sploh nisem omenil kapetana ekipe Ranocchie, pa levega bočnega igralca Yuta Nagatomo ter vezistov Hernanesa in Fredy Guarina. Največjo pomanjklivost ekipe vidim v napadu kjer imam na izbiro le Maura Icardija, Pabla Dani Osvalda in Rodriga Palacia. Palacio je že star 32 let ter poškodovan (odsoten bo 4 mesece), Osvaldo pa na posoji. Torej moram NUJNO kupiti napadalca. Transfer budget: 12.678.128€. Dovolj .. Verjetno se vsi sprašujete kaj bo s Slovencom. Usoda Reneja Krhina je še meni povsem nejasna. Report mu pripisuje 2,5 zvezdice ter ga postavlja na na sedmo mesto po kakovosti naših vezistov. Pred njim so prej omenjeni Kovačič, Guarin, Hernanes ter Gary Medel, Yann M'Villa (posoja) in Zdravko Kuzmanovič. Zadnja dva imata isto oceno pri reportu. Torej po dosedaj opisanem moram najprej najti 22 igralcov, ki bodo enakovredni in se bodo v vsakem trenutku borili za prvo postavo. Nočem vsake tekme, iste postave. Zato bom po mojih ocenah potreboval kakšni dve sezoni. Ob tem še moram dodat, da mi kronično primankuje wingerjov. Imam le enega pravega ML-ja: Joela Obija. Za silo lahko tukaj igrajo tudi Nagatomo ter igralca na katera ne računam (kot tudi ne na Obija) Jonathan in Danilo D'Ambrosio. Po prenovi ekipe bo sledil napad na vrh Serie A, kjer se bom po mojih predvidevanjih boril proti Juventusu. Osvojitev Serie A bo trajala štiri sezone, mogoče prej. Po Serie A pa napad na vrh Evrope in sveta ..

Slika

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#2

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 31. Jan 2015 13:57

Slika

PRVI SESTANEK Z EKIPO USPEŠEN

Čeprav sem sprva doživel šok se je potem obrnilo na bolje. Ob prvem stiku z igralci sem namreč dejal, da lahko osvojimo uvrstitev v (vsaj) kvalifikacije za Ligo prvakov. Igralci so reagirali negativno, češ da imam premalo ambicij zato je bil skupni dogovor: GREMO PO KANTO! Vsem igralcem se je obarvalo zeleno torej - smo zelo motivirani. Po sestanku z ekip je sledil invidualen pogovr s kapetnaom ekipe Andreo Ranocchio. Zanimalo me je predvsem kako se počutijo igralci, Ranocchia pa je dejal, da so resnično zadovoljni v Interju ter da so veseli na in ob igrišču.

Slika

OKREPITVE:

Iskal sem predvsem okrepitve za prihodnost. Kot sem zapisal v uvodnem reportu imam dolgoročne ambicije z Interjem zato moram pripelajti mlade igralce, ki so še nekoliko neizkušeni a imajo potencial za kaj več. Tako sem v klub pripeljal Petara Stojanoviča iz Maribora. Vrednost transferja je 4.700.000€, ki bodo izplačani v 48-mesecih.
Ob izjemnem zanimanju iz strani PSG-ja, Citya, Uniteda, Liverpoola, Barcelone, Atletica, Valencie za nakup 17-letnega Federica Bonazzolija, smo se odločili podaljšati pogodbo do leta 2017 z odkupno klavzulo 60.000.000€!
Dosegli dogovr da 2.1.2016 v klub pride eden najbolj talentiranih napadalcev (vsaj na FM) Luka Jovič iz Crvene Zvezde.
Po Petru Stojanoviću, ki nas je okrepil kot winger za desni bok sem potreboval še nekoga za levo stran. Iz Shakhtara je prišel Douglas Costa. 16.500.000€ v 48 mesecih.
Jose Luis Gaya, 19 letni bočni vezist iz Valencie je prišel v klub za 1.750.000€ + Zdravko Kuzmanovič.

Slika
Za Gayo se je zanima cela Evropa

ODHODI:

Rodrigo Alborno (DL) - prekinitev pogodbe
Hugo Campagnaro, 34-letni centralni branilec odšel v Villarreal za 450.000€.
Ob prošnji za odhod 30-letnega vratarja, Juana Pabla Carriza, sem mu omogočil odhod v Fiorentino, ki je sprva ponujala 625.000 s klauzulami kar sem zavrnil in jim ga ponudil za 500.000€ kar so sprejeli.
Danilo D'Ambrosio za 2.800.000€ v Verono.
Ibrahima Mbaye za 750.000€ v Atalanto.
Zdravko Kuzmanovič, zapustil Inter kot del dogovora za Gayo.

Slika
Kuzmanović se ni strinjal s prodajo Mbayeja in bil nezadovoljen - razlog zakaj je odšel..

PRIPRAVLJALNE TEKME:

S pripravljalnimi tekmami na klopi Interja sem zelo zadovoljen kajti ni bil to običajen save, ko prideš in sestaviš ekipo ter taktiko in zmaguješ nato pa v ligi porazi. Dobro res je, da še ligaških tekem nisem igral a je vse skupaj zelo, zelo obetavno. Od začetka sem, prva dva tedna treningov, smo delali predvsem na fizični pripravljeni - very high. Želel sem namreč, da kolikor gre izboljšamo fizično pripravljenost kar se je od začetka poznalo na rezultatih, ki sprva niso bili bleščeči tudi zaradi nepoznavanja taktične zamisli. Želim namreč, da igramo premišljeno, z veliko posesti. Nekako tako kot je igrala Barcelona v svojih najboljših časih, ko jih je vodil Guardiola a moramo ob tem biti nepredvidljivi tudi s streli od daleč. Prva pripravljalna tekma je bila proti nepoznanemu Unterhachingu iz nemške tretje lige. Kljub izmučenim igralcem zaradi priprav sem mislil "lako čemo." Pa smo zaostajali po 51. minuti igre ko je zadel njihov napadalec Redondo. V 70. minuti je nato zadel Icardi in nas rešil pred porazom. Sledila je še ena slaba tekma in poraz proti Mainzu z 2-1. Nato smo imeli spet tekmo proti belgijskem nižjeligašu Sint-Niklaas. Prvi polčas se je končal z 0-0, v drugam pa sta Osvaldo in Icardi poskrbela za zmago s 7-0. Nato pa tri resne preizkušnje proti Leverkusenu, Portu in Schalkeju. Proti trem ekipam, ki so trenutno na nivoju Interja ali višje in tri zmage. Proti Leverkusenu in Portu s 3-2, Schalke je padel z 2-0. Priprave oddelane dobro, na sezono smo pripravljeni. Kako izveste v naslednjem reportu..

Slika

Uporabniški avatar
Rockahh
Prispevkov: 275
Pridružen: 03. Mar 2012 12:08
Klub: Manchester United

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#3

Odgovor Napisal/-a Rockahh » 01. Feb 2015 23:06

Končno nekdo! :D Srečno!

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#4

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 02. Feb 2015 19:05

Hvala! Naj vam izdam, da mi gre boljše od pričakovanj! :D

Uporabniški avatar
Cuenca39
Prispevkov: 186
Pridružen: 20. Dec 2011 21:34
Klub: Fc Barcelona

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#5

Odgovor Napisal/-a Cuenca39 » 02. Feb 2015 21:32

Bo spet nekaj za brat. Samo tako dalje! :D

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#6

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 03. Feb 2015 17:09

Slika

OKREPITVE:

Čeprav po nakupu Jose Luisa Gaye, ni bilo več denarja za kakšnega kvalitetnega igralca mi je ob posojilu uprave uspelo pripeljati Lyonovega napadalca. Alexandre Lacazette, je okrepil Inter.
Na zadnji dan prestopnega roka nas je okrepil Domen Črnigoj, ki ima potencial postati najboljši vezist Interja. Mu bo uspelo?
Drugi teden v oktobru pa se je zaostrila konkurenca pri vratarjih. Kot prost igralec je v klub prišel Victor Valdes.
V novembru pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega: moj preljubi predsednik kluba, Erick Thohir, mi je za zimski prestopni rok dal 41.593.466€!

Slika

STROKOVNI ŠTAB:

Dober klub potrebuje dobre trenerje na vseh pozicijah. In klub, ki ima z igralci dolgoročne cilje potrebuje dobre scoute, ki priporočajo prave igralce. Prevetritev strokovnega štaba in skavting službe je bila tako nujna. Mladinske ekipe, prva ekipa, šef stroke pri mladih, šef skavtov in skavti. Vse mora biti top.

Odpuščeni:

Prvi prvi ekipi iz štirih na dva fitnes trenerja: Ostala sta Gian Nicola Bisciotti (ki je eden najboljših v FM) in Giusepe Pondrelli, odpuščena pa sta bila Massimiliano Marchesi in Andrea Scanavino.
Odšli so tudi trije trenerji: Paolo Orlandoni, Giuseppe Baresi, Enrico Arrigotti in Benoit Cauet.
Kot prvi je strokovni štab okrepil trener vratarjev Franco Tancredi, ki bo pomagal Nunziu Papaleju.
Spremembe tudi pri skavtingu: Odpuščen je bil šef scoutinga Massimo Mirabelli, njegovo mesto bo prevzel dosedanji scout Pierluigi Casiraghi.
Pregledanih ostalih 19 scout uslužbencev Interja. Na njihovo žalost jih je bilo 18 odpuščenih ostal le Franco Fontana! Če imaš slabo scout službo je namreč tako kot, če je nimaš. Problem je namreč bil, da imajo vsi za scouting knowledge Italijo. Jaz pa želim cel svet zaradi mladih talentov.

Novi scouti po območjih posameznih držav:

Anglija - Martyn Glover
Španija - Albert Nadj
Argentina - Pedro Gonzalez
Brazilija - Borba Filho
Portugalska - Aurelio Pereira
Italija - Roberto Policano
Nizozemska, Belgija - Frans MassonS
Srbija - Mitar Mrkela

Odpuščen tudi pomočnik prvega trenerja Nicolo Frustalupi (iskreno povednao njegov priimek mi je šel na živce, pa še boljšega pomočnika sem pripeljal :D) njegovo mesto bo zavzel dosedanji Ajaxov scout Tonny Bruins Slot. Odpuščen tudi trener ekipe U18, Stefano Bellinzaghi. Nov trener ekipe je Daniele Zuin.

Slika

SERIE A:

V realnosti se Inter muči na 13. mestu Serie A. Ko sem prevzel Inter, sem ga prevzel zaradi izziva, ker mu gre precej slabo. Skušamo ga dvigniti in to nam uspeva. Božič bomo preživeli namreč na petem mestu s točko zaostanka za tretjim ter štirimi za drugim na katerem je A.C. Milan, ki je tudi naš prvi nasprotnik v letu 2015. Dosedaj smo doživeli le tri poraze. Boljši od nas so bili Udinese, Atalanta ter Cesena kar me veseli in ne. Namreč te tekme kot so z Atalanto in Ceseno preprosto moramo dobivati. Izpostavil bi tekmo proti Juventusu, ki se je konačla z 2-2 potem, ko smo že vodili z 0-2 na Juventusovem stadionu. A le do 73. minute, ko je zadel Tevez nato v 86. pa še Coman. Kot glavno težavo bi izpostavil moje predrage napadalce, ki ne zadevajo kot bi si želel pa tudi obramba kdaj kiksne. A to se nasrečo ne pozna pri rezultatih in na lestvici.

Slika
Slika

LEAGUE EUROPA:

Osnovni cilj preboj v izločilne boje je opravljen. V skupini s Hajdukom, Hull Cityjem in Dniprojem sicer nismo smeli imeti težav a saj veste kako si Italjani. Preglavice smo namreč imeli pri najmanjšem v skupini Hajduku, ki je na obeh tekmah povedel z zadetkom Dejana Mezge a smo v nadaljevanju sicer uspeli zmagat. 5 zmag in en remi proti Hull Cityju je izkupiček skupinskega dela. V kvalifikacijah smo brez težav šli preko Rio Aveja.

Slika
Slika

VSI URADNI REZULTATI + STRELCI
Slika
Slika

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#7

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 04. Feb 2015 12:16

Kupim napadalca, sklenemo dogovor ---> pride šele januarja naslednje leto
Kupim napadalca, sklenemo dogovor ---> kreten igra afriški pokal
Valdes pa ne more sprejeti vloge backupa.

:uzid: :jezen:

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#8

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 06. Feb 2015 11:18

Slika

PRESTOPNI ROK:

Gary Medel je zapustil Inter in se preselil v Fenerbahce, ki je zanj plačal 6.000.000€.
Marco Andreolli je odšel v Udinese za 2.420.000€.
Joel Obi je okrepil Cagliari za 2.890.000€.
Naložba za prihodnost v Interju - Martin Odegaard, je okrepil klub za 1.930.000€!
Zaradi težav v napadu nas je okrepil Wilfried Bony. To je najbrž tudi naša zadnja okrepitev v januarju.
Pablo Dani Osvaldo odhaja nazaj v Southampton - prekinili smo posojo. Dosedaj se namreč ni izkazal in se mi zdi nesmiselno plačevati plačo nesposobnemu igralcu, ki se ga lahko rešim takoj.
Rene Krhin, na transfer listi a odbija ponudbe klubov - Deportivo La Coruna, Palermo in Cesena so se zanimali zanj.
Zavrnjena ponudba Manchester Uniteda za Yuta Nagatoma v višini 22.500.000€.
Gaston Camara na posodo v Frosinone.
Pogodba s Renejem Krhinom prekinjena! Enostavno se ni izkazal dovolj ..
Tudi Yann M'Vila odhaja nazaj v Zenit potem, ko smo prekinili posojo!
Tudi Petar Stojanović je precej zaželena roba. Ast. Tropolis, Red Bull Salzburg, Panathinaikos, Standard, Torino, Rayo in Willem II so ga želeli na posojo a Petar ostaja prva izbira na desnem bočnem ..
Alen Duh za The Milan Football Post na zadnji dan prestopnega roka ob 10:30: Imamo še veliko denarja in lahko pričakujete, da bomo ga še nekaj potrošili!
In res je bilo tako! Inter se je z Arsenalom dogovoril, da do konca sezone na posojo pripelje nemškega reprezetanta Lukasa Podolskega za katerega imamo možnost odkupa.

Prestopni rok zaključen .. Ocena prestopnega roka: Odlično! Znebili smo se nekaterih igralcev na katere nismo računali ter se vrhunsko okrepili v napadu ter zadržali pomembne igralce (Nagatomo, Kovačič je podaljšal pogodbo), tako da lahko sedaj napademo prvo mesto čeprav realno gledano je to oddano Juventusu. Naj povem kot zanimivost, da se je Rene Krhin vrnil v Maribor ter eno slabo novico: Poškodoval se je Lacazette, ki se bo vrnil komaj ob začetku naslednje sezone.

Slika
Ostaja v Interu

V SERIE A ZANIMIVO KOT ŽE DOLGO NE!

V zadnjih letih smo bili navajeni, da Scudetto osvoji Juventus, ki tekmecem zbeži za veliko število točk in odigra prvenstvo brez napake, letos pa ni šlo tako. Po petnajstih odigranih tekmah je že vse kazalo na to, ko je pred drugouvrščenim Milanom imel kar 7 točk prednosti a se je v nadaljevanju prvenstva vse zapletlo in v 32. krogu je položaj vodilnega prevzel Inter! Pred drugim Juventusom vodimo zgolj za točko, pred tretjim Napolijem dve točki, pred četrto Romo pa pet. Zelo sem zadovoljen z našo igro kajti igramo tako kot sem si zamislil kar pa zahteva veliko energije kajti igralci so mi zelo izmučeni. Douglas Costa, Mateo Kovačič, Petar Stojanovič, Andrea Ranocchia in še nekateri so potrebovali počitek zato sem tvegal in jih poslal za en teden na počitnice kar pa ni tako zelo vplivalo na rezultate, ki so fantastični! Pregled Serie A ..

Slika
Slika
Slika

UEFA EUROPA LEAGUE - CILJ PRESEŽEN!

Cilj v letošnji Europa League je bil preboj iz skupinskega dela kar nam je uspelo brez težav kot ste lahko videli. V nadaljevnaju nam ni šlo tako lahko. Prvi tekmec je bil Athletic Bilbao, ki nas je namučil na prvi tekmi, ki smo jo odigrali v gosteh, doma pa je vse dvome rešil Lukas Podolski. Tekmec v drugem krogu izločilnih bojev je bil nam že poznan Dnipro iz skupinskega dela - zgodba je bila nekako ista: prvo tekmo smo odigrali doma in jo dobili brez težav, na drugi pa so nas precej namučili a se nismo dali in odšli v četrtfinale kjer nas je pričakal turški Galatasaray s Wesleyem Sneijderom. Ta bivši nogometaš Inter ni bil prav nič nežen do svoje nekdanje ekipe in nam je na prvi tekmi, ki je sicer bila v gosteh zabil dva zadetka, dolžan pa mu ni ostal niti Icardi, ki je prav tako zabil dva, Hernanes pa dobil rdeč karton! Povratna tekma na San Siru, brez Hernanesa je pomenila pravi test za nas, ki smo ga opravili. V prvi minuti je namreč zadel naš vlečni voz Douglas Costa a veselje ni trajalo dolgo. V tretji minuti je namreč Galatasaray po zaslugi Nemanje Vidiča imel enajstmetrovko, ki je Victor Valdes ni ubranil in tako je Felipe Melo poskrbel za 1-1. V vodstvo nas je nato spet popeljal Icardi a je Burak Yilmaz izenačil izzid na 2-2. Na koncu nas je rešil Yuto Nagatomo in nas tako popeljal v polfinale kjer nas čaka Paris Saint-Germain ..

Slika
Slika

ITALIJANSKI POKAL - V FINALU

Da povem že na začetku - Italijanski pokal mi je bil neke vrste nebodigratreba. Pač tekme, ki so še dodatno izmučile igralce a vseeno neka priložnost za neko novo upanje ranjenega Intera. Prebili smo se vse do finala kjer nas čaka Juventus ..

Slika
Slika

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#9

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 06. Feb 2015 15:10

Slika

SERIE A - BREZ OBŽALOVANJ NE GRE ..

Konec prvenstva, konec bitke. Po eni strani hvala Bogu .. Po drugi pa.. Škoda, še kakšni dve tekmi več, da Juventus zgubi ali remizira prosim. Neverjetno kakšna borba za naslov prvaka, ki je spet romal v Torino. In boleče .. Ko za točko več prvenstvo osvoji klub, ki te ni premagal. Ki je zmeraj trepetal proti tebi. A so vseeno toliko izkušeni, da so vedeli osvojiti prvenstvo. V prvi postavi so imeli le enega ali dva pod 25 let - Pogba in Pereyra. A sta oba na nek način čudežna. Naša starost pa je v povprečju tako:
Obramba - 22,25 leta ...
Sredina - 25,75 leta ..
Napad - 24 let

S tem, da recimo pri vezni liniji Črnigoja, ki je odigral 13 tekem v ligi nisem želel zraven šteti. Pa recimo Odegaard je tudi (že) igral. In ta mladostniška naivnost še nas bo tepla nekaj časa ker na bočnih položajih sta moja prva izbira Stojanovič in Gaya, na centralnem branilcu pa je eno mesto rezervirano za Juana Jesusa, ki bo v nekaj letih najboljši DC na mojem saveu. V vezni vrsti se čimveč forsira Kovačiča, Črnigoja in Odegaarda zato ker so naša prihodnost. V napadu Icardi ter partner. Kdo bo partner v novi sezoni. Bony? Podolski? Pacalcio? ALi kdo drug še ne vem. Želim nekoga mladega a unčikovitega. Vratar? Tu imamo dva starca. Handanovič (30) in Valdes (33) ter mladega Bardija (23) kateremu je vlak do vrhunskega golmana že odpeljal. V tej sezoni bom spremljal nekatere mlade, zanimive vratarje pa da vidimo. Se pa ob že prej sklenjenih 5(!) prestopih obeta zelo zanimiv prestopni rok kajti na voljo sem dobil novih 40.470.000€. Cilj bodo seveda mladi, talentirani igralci, ki lahko v prihodnosti prinesejo veliko uspehov.

Slika
Slika
Slika

POLFINALE LEAGUE EUROPA ALI KO TE RAZBIJE PARIS SAINT-GERMAIN

Uff kakšno razočaranje v polfinalu League Europa kjer nas je izločil (to mi daje malo zadovoljstva) kasnejši zmagovalec Paris Saint-Germain. Na prvi tekmi v gosteh smo se dobro držali in izgubili samo 1:0 z zadetkom Zlatana Ibrahimoviča. Domača tekma pa popolno razočaranje. Prvi polčas odličen, v drugem ko bi morali zadet popoln razpad sistema. Začel se je v 48. minuti, ko je avtogol dosegel Samir Handanovič. Da je dokončno konec z nami je v 53. minuti poskrbel Chantome, nato pa še z dvema zadetkom Lucas Moura, katerega sem želel kupiti v zimskem prestopnem roku.

Slika

FINALE POKALA

Brez suspendiranim Nemanjo Vidičem, poškodovanih Maurom Icardijem, Dodojem ter že dlje časa poškodovanim Alexandrom Lacazettejom. Ter brez Hernanesa, Douglasa Costo in Fredya Guarina. Brez sedmih izjemno pomembnih torej z začetno enajsterico: Handanovič; Stojanovič, Ranocchia, Juan Jesus, Gaya; Črnigoj, Kovačič, Nagatomo; Palacio; Podolski, Bony ter z izjemno dolgo klopjo na kateri smo sedeli jaz, pomočnik Bruins Slot, trenerja vratarjev Nunzio Papale in Franco Tancredi naši igralci. Ups, tu se zatakne, ker lahko napišem le naša igralca Victor Valdes in Martin Odegaard. Na drugi strani pa Juventus s popolno ekipo Buffon; Lichsteiner, Bonucci, Cheillini, Ogbonna; Pogba, Asmoah, Pirlo; Coman; Giovinco, Morata.. Pa s Marchisiom, Llorentejem ter drugimi na klopi.. Nisem ničesar pričakoval. A vseeno imamo prvo enajsterico, ki lahko odigra celotno tekmo na nivoju in zmaga, le poškodovat se ne sme nihče. Oziroma se lahko, en vezist. :lol: Ranocchia je prekinil prvi napad Juventusa s prekrškom in dobil rumeni karton. Prva prva priložnost je bila v 17. minuti imeli smo mi a je vratnica rešila Juventus. V 22. minuti pa navdušenje na klopi Intera in tudi med igralci - rdeč karton je prejel Lichsteiner! Prvi polčas: 0:0. V drugem polčasu se ni dogajalo nič posebnega.. Podaljški .. 100. minuta in prečka Palacia iznenada!! Pritisk Intera, ki se ni obrestoval, pred začetkom drugega podaljška neupam menjat Črnigoja za Odegaarda - zaradi utrujenosti je precejšna možnost poškodb. 108. minuta in neumnost Kovačiča za rdeč karton .. Sedaj smo 10:10. Menjava a prej pogledat kdo boljše strelja penale. Dobro, Podolski. Bony ven, Odegaard noter. Konec srečanja - Juventus spet ni zmagal. Zdaj pa loterija kot pri točkah v prvenstvu .. Podolski, Palacio, Stojanovič, Ranocchia, Odegaard bodo streljali. Pa poglejmo:

Inter: Podolski (zadel), Palacio (zadel), Stojanovič (zadel), Ranocchia (zadel), Odegaard (zadel)
Juventus: Pirlo (zadel), Marchisio (zadel), Asmoah (Handanovič ubranil!), Ogbonna (zadel)

PRVAKI POKALA!! Prva sezona sklenjena na najboljši možni način s pokalom. Neverjetno živčen sem bil pred zadnjim penalom, ko je streljal Odegaard. Ufff. Ampak dobro, Martin ve kako in kaj. Gremo sedaj na premor potem pa nova sezona.

Slika

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#10

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 07. Feb 2015 13:21

Slika

PRESTOPNI ROK - POLETJE 2015:

Basel je le en izmed velikanov, ki pogledujejo za desnim bočnim Interja. Petar Stojanović, je bil zaželjen iz vrst Švicarjev za posojo a ostaja v Interu.
Ni vest o prestopu a vseeno nekaj pomembnega: Yuto Nagatomo je dobil Italijansko državljasntvo!
Zavrnjena tudi ponudba AZ-ja, ki si je želel sposoditi Stojanovića.
Konec junija nov denar za prestope: 57mio€.
Dodo, levi bočni branilec se vraća nazaj v Romo, ki ga je Interju posodila za prejšnjo sezono. Sicer je sklenjen dogovor, da pride v Inter 1.7.2016 a letošnjo sezono bo preživel v Rimu, če nebo kakšnih sprememb.
Štiri okrepitve, začnimo z naložbami za prihodnost: Youri Tielemans, Memphis Depay in Stefan de Vrij so igralci, ki bodo v prihodnosti prinašali uspehe. Izpostavit gre prihod de Vrija, ki se je za Inter odločil pred Realom, Unitedom, PSG-jem.. Od Arsenala pa smo odkupili Lukasa Podolskega, ki je sedaj igralec Interja tudi pod pogodbo.
Manuel Gullotta, Davide Guglielmotti in Vincenzo Tommasone odhajajo iz Intera - prekinitev pogodbe.
Andy Polo, Alex Rizzotto, Bocar Djumo, Marco Ferrara, Dawid Smug, Andrei Radu, Patrick Olsen, Matteo Colombi, Gain Marco Gabbianelli so naslednji, ki so dobili prekinitev pogodbe.
Ricky Alvarez, v Fiorentino za 7.500.000€!
Ezequiel Schelotto za 3.000.000€ v Sampdorio
Po de Vriju smo Realu speljali še eno tarčo! Iz Partizana je v Inter prišel Andrija Živkovič!
Isac Donkor odšel v Atalanto
Sklenili smo pogodbo s 19-letnim Dorinom Rotarium, ki pa v klub prihaja šele po naslednji sezoni kajti še eno sezono bo kot posojen igralec igral za Dinamo Bukaresto.
Vse je bilo dogovrjeno za prihod Edera Alvareza Balante, ki pa ni opravil zdravniškega pregleda - ali prihaja januarja?
Pogodbo smo sklenili tudi z Luko zahovičem, ki pravtako kot Rotariu v klub prihaja šele naslednjo sezono. To bo namreč odigral v Mariboru.
Zgleda smo v Mariboru dobili prijateljski klub. Tokrat v Maribor odhaja Vid Belec, na posojo. Maribor je sprva želel prevzeti 60% njegove plače a smo se dogovorili, da bomo njegovo plačo v celoti pokrili mi.
Saphir Taider odhaja v Napoli za 7.000.000€
Ruben Botta v Sampdorio za 1.300.000€
Lahko rečem, da mi uspeva neverjetno - nepoznane igralce prodajam in ne odpuščam! Lukas Spendlhofer je odšel v Empoli za 1.000.000€

Slika
Depay - končno pravi ML

PRIPRAVE NA NOVO SEZONO KONČANE Z LOVORIKO!

Končane so priprave na novo sezono, ki so vsebovale tri prijateljske tekme ter superpokalno proti Juventusu. Naši nogometaši so jih opravili z odliko. V treh prijateljskih tekmah smo premagali Lierse (9-0), remizirali s Herto (3-3) in premagali Orihuelo s 4-0. Prav posebna pa je bila tekma proti Juventusu katera spet ni razočarala. Videli smo zelo dobro tekmo v kateri sta za Inter v prvi enajsterici debitirala Youri Tielemans in Memphis Depay, kasneje pa je na igrišče prišel tudi Andrija Živković. Ob (spet) izjemni predstavi Icardija in Llorenteja gre izpostaviti tudi dve neumnosti že izkušenih igralcev. Najprej je Nemanja Vidić na sredini igrišča v 40. minuti brutalno zrušil Llorenteja in si prislužil rdeč karton, nato pa je v 80. minuti vajo ponovil Arturo Vidal, ki je zrušil Tielemansa. Prav slednji je na svojem debiju prikazal izvrstno igro, ki je od osemnajstletnika noben ne bi pričakoval. Bil je aktiven v napadu, kjer je sodeloval za prvenec Depaya v dresu Intera, bil je aktiven tudi v obrambi kjer je rešil veliko nevarnih situacij. V paru s Kovačićem se je dobro znajdel in le vprašanje časa je kdaj bo s svojo tehniko, podajami izrinil iz prve enajsterice Hernanesa. Zanemariti ne gre niti izjemne predstave Depaya, ki se je odlično vklopil v igro in takoj nakazal, da bo izjemna pridobitev na levem wingerju, kjer nam je prav lansko sezono manjkal igralec, ki je na tej poziciji natural, če lahko tako rečem. Hja, veseli me, da imam mešanico izkušenih ter mladih igralcev. Prvo uradno tekmo v sezoni smo dobili z 2-3 proti Juventusu. In pravijo, da se po jutru dan pozna .. Upajmo da bo res tako!

Slika

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#11

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 12. Feb 2015 11:27

Slika

ZADNJI TEDEN PRESTOPNEGA ROKA:

Douglas Costa zaprosil za prestop v PSG a se je po pogovoru odločil, da ostane v Interu.
Raffaele Di Gennaro, v Empoli za 2.000.000€.
Največji prestopi v Italiji - Marek Hamšik za 39.500.000€ v Chelsea, Gervinho za 29.5 v Real Madrid, Eugene Konoplyanka za 27.000.000€ iz Dniproja v Romo.

Slika
"Odkritje" lanske sezone ostaja v Interu

PRIČAKOVANJA UPRAVE - NEREALNA?

Pričakovanja uprave so dokaj realna a ne v skladu z mojimi pričakovanji. Želijo namreč, da se prebijemo iz skupinskega dela Lige prvakov v izločilne boje a moj "načrt" je nekoliko drugačen. Želim biti tretji in svojo pot nadaljevati v League Europa kjer želim naskakovati lovoriko. Za Serie A in ITA pokal pa smo si na jasnem - naslov!

Slika
Letos spet prvaki?

ŽREB LIGE PRVKAOV - MORAMO BITI PRVI

Izžrebane so skupine za novo sezono Lige prvakov. In moramo biti prvi, ker sm ov skupini s SLB, Besiktasom in Maccabi Haifo. Računam, da bomo po štirih odigranih tekmah že uvrščeni naprej, da lahko zadnji dve tekmi ključni igralci počivajo.

Slika
Lahka skupina

SERIE A - 10/10 = 30

Neverjeten začetek sezone. Res se mi smeji kot že dolgo ne. Odigrali smo 10 tekem in vse zmagali. Trenutnih prvih 7 lig v mojem saveu tako:

Španija - Real - 2 poraza
Anglija - Chelsea - 1 poraz
Nemčija - Dortmund - 1 poraz
Italija - Inter - 0 porazov
Portugalska - Porto - 0 porazov
Francija - PSG - 0 porazov
Nizozemska - PSV - 2 poraza

Torej nekako spadamo med tri najboljše ekipe Evrope v tem trenutku. Igramo res odlično in upam, da se to ne konča. Naduvšujejo vsi, na nobeni tekmi nismo zadeli manj kot 3 gole, preživeli vroče gostovanje pri Palermu, ki je zame eno najtežjih.. Kakorkoli. Navdušuje Youri Tielemans, ki je v devetih tekmah zadel enkrat in 6x asistiral za zadetek pa je star le 18 let. Potem je tu Andrija Živković, ki ima v sedmih tekmah 6 zadetkov in 4 asistence. Enostavno .. Neverjetno!

Slika
Slika
Slika

LIGA PRVAKOV 3/2/1 = 7

Izjemno igramo tudi v Ligi prvakov, kjer smo po treh tekmah zbrali 7 točk. V prvi tekmi smo z 6-1 razbili Benfico, nato vroče gostovanje pri Haifi odigrali neodločeno, tretjo tekmo pa premagali Besiktas s 1-0. Nimam kaj reči na vse skupaj le - naj se tako nadaljuje!

Slika
Slika
Slika

tomjaz
Prispevkov: 393
Pridružen: 17. Dec 2011 18:34
Kontakt:

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#12

Odgovor Napisal/-a tomjaz » 13. Feb 2015 15:14

Izjemen začetek, le tako naprej.

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#13

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 14. Feb 2015 21:53

Slika

MANAGER OF THE YEAR:

V kategoriji za najboljšega managerja leta 2015 v Sloveniji sem pričakovano (kljub dobrim rezultatom Maribora v League Europa) slavil jaz.

Slika
Najboljši v domovini

NAGRADE IGRALCOM:

Ballon d'Or - Lionel Messi
World Player of the Year - Lionel Messi
Asian Footballer of the Year - Yuto Nagatomo
European Golden Boy - Kingsley Coman (Juventus - NEZASLUŽENO)

Slika
Najboljši na svetu

PRESTOPNI ROK - JANUAR 2016

Victor Valdes ni sprejel vloge backupa in odhaja v Everton za 1.000.000€.
In sedaj še zgodba o nesojenih napadalcih: Po prihodu v Inter mi je bilo takoj jasno, da moram pripeljati napadalca - najprej sem poskušal s Patojem, katerega prestop je propadel oziroma bi se moral pridružiti 2.1.2016. A je prestop (na srečo) propadel zaradi tega, ker sem pred tem že pripeljal 2 igralca, ki nista iz EU. Je pa prišel 18-letni Luka Jović, velik talent iz Srbije od katerega pričakujem veliko.
Rodrigo Palacio, lansko sezono izjemno pomemben del ekipe se je zapustil. In to dobesedno: zredil se za 3 kilograme in izpustil dva treninga - odhaja v ekipo U20.
Wilfried Bony, igralec, ki bi mogel biti poveljnik v napadu. Igralec od katerega sem pričakoval malo, se pa je izkazal za zgodbo o neuspehu. V osemanjstih tekmah za Inter dosegel zgolj 5 zadetkov odhaja v Napoli za smešnih 5.000.000€.
Vsak prestopni rok se najde en padalec, ki je neznan in hoče igrat zato ga moram ali prodati ali prekiniti pogodbo z njim. Preknil sem z Daniel Bessa.
Douglas Costa želi oditi, sedaj ne pomagajo več niti lepe besede. To sem povedal tudi na tiskovni konferenci tako, da v prihodnjih "dneh" pričakujem odhod Douglasa. Žal.
Medtem, ko trepetam za usodo Douglasa Costa pa smo prekinili pogodbo z Boris Ilouga.
Tudi Alessandro Cannataro je prost igralec po prekinitvi pogodbe.
Leta so tukaj, Nemanja Vidič ne more na nivoju odigrati več niti proti zadnje uvrščeni ekipi Serie B zato se čas 34-letnika na Giuseppe Meazzi izteka .. Žal.
In potrjen je prestop Vidiča, ki se vrača v Moskvo. A ne k Spartaku kjer je zablestel pač pa k njegovem tekmecu CSKA-ju.

Slika
Douglas Costa (enostavno) želi oditi ..

PODRT REKORD:

Inter je pod mojim vodstvom postala prva ekipa Serie A, ki šest zaporednih tekem ni prejela zadetka. Še ena potrditev dobrea dela torej ..

SERIE A:

Po dvajsetih tekmah smo še vedno neporaženi kar je izjemen niz. Trenutno pred drugo uvrščenim Juventusom vodimo za 10 točk za kar se lahko zahvalijo le nam - doživeli smo namreč dva remija v tekmah, ki bi jih morali zmagati. Remizirali smo proti A.C. Milanu in Sampdoriji. Slednja je bila zelo zrela za poraz a naši napadalci enostavno niso imeli svojega dne oziroma je Viviano in prečka poskuse ustavila. A zato je bilo drugače na tekmi proti Fiorentini kjer je Lacazette za zmago zadel v 88. minuti je pa potrebno, da je glede na statistiko bila ta zmaga zaslužena. Medtem, ko smo mi udarili proti vratom Fiorentine kar 26x od tega 11x v okvir vrat so vijoličasti imeli zgolj tri jalove poskuse. Dotaknimo pa se še naših najljubših tekmecev - Juventusa. Spet smo hitro povedli 2-0, zadela sta Depay in Hernanes in vodstvo držali do zadnjih minut, ko je za dramo oziroma šov poskrbel Fernando Llorente, ki je zabil v 82. minuti tekme in spet je Juventus bil na poti do preobrata - kar mu tokrat ni uspelo.

Slika
Slika
Slika

LIGA PRVAKOV - V IZLOČILNIH BOJIH PROTI LEVERKUSENU

Ne gre veliko besed zgubljat o Ligi prvakov. Tekmo, ki je štela za največ, proti Besiktasu v gosteh smo opravili z odliko in jih na gostovanju premagali kar s 4-1. To je blo zame (priznam) manjše presenečenje. Na gostovanju v Lizboni sem na igrišče poslal spremenjeno postavo z Bandinijem na desnem boku in Garritanom na levem krilu. V osrčju obrambe sta igrala Ranocchia in Nemanja Vidić, v osrčju vezne vrste pa Guarin in Hernanes kar tudi ni stalnica v naši postavitvi oziroma ekipi. Tudi ta tekma se je nekoliko srečno odvila v našo korist z zadetkom Podolskega v 87. minuti. Zadnjo tekmo proti Maccabiju je odigrala običajna enajsterica z dvema neobičanjima - Hernanes zamenjal Tielemansa in Palacio Podolskega. Kasnejši žreb nam je v prvi rundi izločilnih bojev namenil Leverkusen.

Slika
Slika
Slika

ITALIJANSKI POKAL - ITALIJANSKI POKAL ALI KAKO SKORAJ IZPADEMO

Kakšna drama v Italijanskem pokalu v obeh tekmah - sploh v prvi, ko smo proti Carpiju, drugoligašu, odigrali v rezervni postavi. A so nato dečki postavili stvari na svoje mesto v roku desetih minut potem, ko je Carpi povedel 1-0. Drugo tekmo proti Fiorentini smo tudi zaostajali a takrat smo zadetek dobili že v 15. minuti in zmaga ni bila ogrožena.

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Dobljan
Prispevkov: 214
Pridružen: 13. Jul 2013 19:30
Klub: Arsenal FC

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#14

Odgovor Napisal/-a Dobljan » 15. Feb 2015 07:18

Mene sam zamina kako to da to toliko uspe v tako močni ligi. Men se zmeri po parih tekmah use zalomi in podobno.
Zdej igram v zadnji angleški ligi pa bom probu čim dle pridt.
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#15

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 15. Feb 2015 13:15

Ne vem. Vedno preden začnem s saveom imam določeno vizijo. To je igrati z mladimi igralci, ki jih skušam pripeljati v klub nato pa ko prevzamem klub pogledam kakšne igralce imam na voljo in naredim taktiko, ki jim bo/bi lahko ugajala nato pa imam navado v prvih pripravah z ekipo sam organizirati pripravljalne tekme in če si dobro spremljal zgodbo si lahko videl, da sem tudi jaz na začetku imel težave - remiziral proti nemškemu tretjeligašu, proti Mainzu izgubil, tudi v Serie A sem imel določene težave a je sčasoma šlo na bolje kar je povsem pričakovano kajti, če ti taktiko prilagodiš igralcem in ne igralce taktiki ter nato med samimi tekmami spremljaš kako gre ekipi ni vrag, da ti nebo uspelo.
Priznam pa, da sem mislil, da bo ta vzpon na vrh Italije trajal dlje ne pa, da sem drugo sezono januarja praktično že prvak. Je pa res, da je to narediti recimo z Interjem, ki ima denar kot pa recimo ne vem z Werderjem v Nemčiji, ki nima veliko denarja.

Golman
Prispevkov: 2383
Pridružen: 17. Dec 2011 14:23

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#16

Odgovor Napisal/-a Golman » 16. Feb 2015 01:03

Igranje FMja ni več le klikanje continue in kupovanje najboljših igralcev... Je bistveno več, od ureditve treningov (predvsem zelo pomembno pri klubih ki niso TOP), trenerjev, asistentov, ni da ni... Spremljanje razvoj igralcev, vse... In to je pomembno ko začneš s katerim klubom, čeprav vem, da je težko izbrati s katerim :)
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Uporabniški avatar
Dobljan
Prispevkov: 214
Pridružen: 13. Jul 2013 19:30
Klub: Arsenal FC

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#17

Odgovor Napisal/-a Dobljan » 16. Feb 2015 05:25

Vrjamem Golman. Učasih ko pogleda nekoga ki piše zgodbe dela na dalši rok ne pa jaz vse na hitro in podobno. Bom vzel tvoj nasvet in nadaljeval potrpežljivo.
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.

Golman
Prispevkov: 2383
Pridružen: 17. Dec 2011 14:23

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#18

Odgovor Napisal/-a Golman » 16. Feb 2015 12:01

Zakaj ne zacnes z zgodbo? Tako te bomo lahko spremljali in ti pomagali z nasveti. Noben, ki igra FM nima same zmage, pri vsakemu pride tudi kriza in neuspeh. Za vzor si vzami to zgodbo in si doloc cilje...
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

aLeen27
Prispevkov: 655
Pridružen: 21. Dec 2011 23:10

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#19

Odgovor Napisal/-a aLeen27 » 16. Feb 2015 16:05

Slika

PRESTOPNI ROK - JANUAR 2016

Pogodba prekinjena tudi s Stefanom Dalla Rivo.
Zgodilo se je nekaj česar ni upal napovedati nihče. Douglas Costa, ostaja v Interju - predstavniki PSG-ja so se namreč oglasili s ponudbo a prepozno, da bi uspel pripeljati menjavo za Douglasa.
Domen Črnigoj odhaja na posojo v Red Bull Salzburg do konca sezone.
DOUGLAS COSTA REPORT: Douglas Costa, je srečen, ker ostaja v Interju sporoča pomočnik trenerja Tonny Bruins Slot, ki verjame tudi v to, da bo Costa ostal tudi po poletnem prestopnem roku!
Luka Jović, se po vsega enem mesecu vrača nazaj k Crveni zvezdi. Tokrat le na posojo do konca sezone ..
Še ena novost, ki se tiče sicer naslednjih prestopnih rokov in denarja - od naslednjih prodaj igralcev se bo namenilo 35% prejetega denarja v nakupe novih igralcev.

Slika

PODALJŠEVANJE POGODB:

Ni bil le Douglas Costa tarča velikanov tudi Mateo Kovačić je bil, ki pa je podpisal novo pogodbo, ki sedaj velja do junija 2020 in tako ostaja član Interja! V kratkem bomo skušali podpisati novo pogodbo tudi s Douglasom Costo.
Sklenjena je nova pogodba z najboljšim igralcem Interja v tem trenutku. O Douglasu Costi ni potrebno zgubljati besed. Igralec na desnem krilu namreč zadeva in podaja, velja za enega najboljših igralcev Serie A kjer bo ostal še najmanj štiri leta. Tako kot Kovačić je tudi COsta sklenil novo pogodbo do leta 2020!
Mauro Icardi, katerega sta želela Manchester City in Arsenal, je podpisal novo pogodbo do leta 2020.
Jose Luis Gaya, je bil naslednji, ki ga je želel Paris Saint-Germain zato sem ga "zavaroval" z novo pogodbo do leta 2020 z odkuplno odkupno ceno 60.000.000€!

Slika

SERIE A - DOŽIVELI PRVI PORAZ

Odigral sem naslednjih deset tekem, do 30. kroga kjer so se pojavile določene težave v obliki poškodbe Maura Icardija, ki se je nato vrnil za tri kroge potem pa se spet poškodoval. V dveh zaporednih tekmah (Latina, Sassoulo) smo imeli določeno malo krizo z doseganjem tekem in namesto šest tekem izržili le 4. Prvič v sezoni pa smo oddali vse tri točke - Napoliju v gosteh. Zadetek smo prejeli po napaki ožje obrambe, ki je Bonyu pustila, da strelja oziroma ga ni pravilno ovirala, Handanović, ki je bil igralec tekme pa ni mogel ubraniti strela. Sicer je isti krog izgubil tudi Juventus, tako da jim ni uspelo zmanjšati zaostanka za nami. Težka je bila tudi tekma proti Romi, ki je z zadetkom Pratta povedla v 20. minuti a sta že v prvem polčasu Podolski in Depay preobrnila rezultat, v nadaljevanju pa je Dodo, ki nas bo poleti okrepil zabil avtogol za naše vodstvo s 3-1.

Slika
Slika
Slika

LIGA PRVAKOV:

Kdo bi si mislil a naš junak je bil Rodrigo Palacio, ki je po poškodbi Icardija bil prvič po dveh mesecih in pol v prvi ekipi Interja. Prva tekma v gosteh se je končala 2-1 za nas na drugi pa je bilo še nekoliko bolj razburljivo. Namreč po vodstvu z 3-0 v prvem polčasu (Palacio zabil dva), se je Leverkusen dvignil a ne toliko, da bi ogrozil naš obstoj v CL in zabil "le" dva zadetka. Tekmec v četrtfinalu še ni znan.

Slika
Slika

ITALIJANSKI POKAL:

Sreča spremlja hrabre pravijo. In mi smo jo v drugem polfinalnem obračuno proti Romi imeli veliko. A nekako je moralo biti tako, glede na to, da smo na prvem srečanju imeli veliko nesreče v obliki poškodb, ko so se v 33. minuti najprej poškodovali Tielemans, v 49. Stojanović in v 69. Lacazette kar je (razumljivo) povsem zrušilo naš načrt igre in menjav. Na drugi tekmi pa nekaj kar ne vidimo običajno. Dve enajstmetrovki za nas in napredovanje v finale kljub rdečem kartonu Juana Jesusa. Finale bo odigrano proti Napoliju. Prizorišče: tradicionalni stadio Olimpico.

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Rockahh
Prispevkov: 275
Pridružen: 03. Mar 2012 12:08
Klub: Manchester United

Re: [FM2015] Back to the top - aleen27 [zgo/kom]

#20

Odgovor Napisal/-a Rockahh » 16. Feb 2015 16:31

Svaka čast, samo tako dalje. Lahko daš screen taktike in team instructions pls?

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti