3. SNL – Center 2018/19
Re: 3. SNL – Center 2014/15
pol s pa verejtno vidmo piksi 

Pozdravljeni!
Sem nov na forumu, ampak sem se moral prijaviti ko sem bral komentarje od tekme zarica-rudar, ki sem jo tudi sam gledal. Rudar je imel na tekmi eno samo lepo priložnost v prvem polčasu, vse ostalo je bilo katastrofa od nogometa. Niso si zmožni podati dveh podaj, vse kar delajo je nabijanje žoge na drugo polovico, pa še to niso podaje ampak "udri na polno" pa kamor leti leti. Edini, ki se je izkazal je fant, ki igra na desnem boku spredaj. Ostali so popolnoma razočarali. Najšibkejši člen ekipe pa vsekakor obramba, tam se začne igra in če vsi v obrambi nabijajo dolge žoge igre ne more biti (ne vem sicer kje je bil obrambni igralec, ki ste ga tukaj tako hvalili, ampak na tej tekmi ga sigurno ni bilo). No seveda tudi Zarica ni blestela, ampak pri njih smo že navajeni, da igrajo ravno toliko kot morajo. No pa kdor je gledal tekmo in je zmožen objektivno komentirati bo sigurno napisal, da bi moralo biti po prvih 20 minutah 3:0 za zarico in tekme bi bilo konec.
Lep pozdrav.
Sem nov na forumu, ampak sem se moral prijaviti ko sem bral komentarje od tekme zarica-rudar, ki sem jo tudi sam gledal. Rudar je imel na tekmi eno samo lepo priložnost v prvem polčasu, vse ostalo je bilo katastrofa od nogometa. Niso si zmožni podati dveh podaj, vse kar delajo je nabijanje žoge na drugo polovico, pa še to niso podaje ampak "udri na polno" pa kamor leti leti. Edini, ki se je izkazal je fant, ki igra na desnem boku spredaj. Ostali so popolnoma razočarali. Najšibkejši člen ekipe pa vsekakor obramba, tam se začne igra in če vsi v obrambi nabijajo dolge žoge igre ne more biti (ne vem sicer kje je bil obrambni igralec, ki ste ga tukaj tako hvalili, ampak na tej tekmi ga sigurno ni bilo). No seveda tudi Zarica ni blestela, ampak pri njih smo že navajeni, da igrajo ravno toliko kot morajo. No pa kdor je gledal tekmo in je zmožen objektivno komentirati bo sigurno napisal, da bi moralo biti po prvih 20 minutah 3:0 za zarico in tekme bi bilo konec.
Lep pozdrav.
-
Zidane, se pa vidi, da ti nisi glih pr nogometu. Ravno obramba Rudarja je najbol močn deu ekipe. In po večini besedah navijačev Rudarja, so pritrdili da je ta obrambni igralec ki ti praviš da ga ni bilo na tekmi odigral najbolje na tekmi, misilimo na Mrvoljaka ne. Poleg tega, ste pa vi zadnje pou ure samo nabijali žogo, govorim kar sem slišal. Če se je pa teb Berger najbolj izkazal na tekmi, potem vidim da res nimaš pojma kaj govoriš. Ne mislim več odgovarjat na tvoj res smešen komentar. Lp
Zidane si ti prepričan da si gledal to tekmo? n vem če si vidu tko drugač zarica je igrala samo v obrambi in nabijanje douge žoge na Šujico če ste bili tako dobri zakaj je trener komentiral igro vseh 90 minut videl sem pa tudi da nekateri igralci svojega trenerja ne spoštujejo in mu celo odgovarjajo. s tem se ne strinjam da bi bilo po 3:0 konec tekme. tekma se igra 90 minut in možno je vse tudi preobrat vendar ne s nepopolno postavo in z močvirjem. obramba res ni bila na nivoju kot bi bila s prvo postavo vendar da nisi videl Mrvoljaka kako je tekmo odigral si pa sigurno spremljal drugo ekipo s to izjavo si resno udaril mimo. vsaka ekipa lahko sestavi podaje v obrambi rudar se je povlekel nazaj zato je bilo več podaj v zadnji vrsti ko je žoga prišla na sredino je bilo konec napada ali pa le douga podaja na Šijoco na tekmi gledaš obe strani obe ekipi in ne samo v tvojem primeru zarico. najbolje da rečeš da ruarja na igrišču ni bilo lp
Mat kurba zasavci kaj vam paje , da ste tolk napaljeni? Ker naprej se piše samo o tem Rudarju in Zagorju, da sm misku, da v tej ligi samo ta dva kluba igrata, pa še Zarica zraven. V letošnji sezoni se je edini trener v Sloveniji zamenjal edino v Trbovljah, pa kar naprej imate ene turbulence in prepire z igralci( mali Ivek, Karamarković, Brečko ....) pa verjetno še kdo... Človek pod imenom Zidane je bil na tekmi v Kranju in ne pozna poimensko vaše igralce, a je podal svoje mnenje o igri in o igralcih, katere je videl na igrišču.Ne vem kaj je tu napačnega, vi pa takoj v zrak, kako, da ni prepoznal stebra obrambe, ki igra izvrstno in da je predobro ocenil vašega desnega napadalca, ki ga očitno vi ne marate. Vsak si lahko ustvari svoje mneje in ga ravno tako lahko napiše in objavi tako kot vi, pa če vam je prav ali ne.
Če pa ima nekdo drugačno mnenje kot ga imaste vi, pa še ne pomeni, da se ne spozna na fuzbal oz. da se spoznate samo vi in pika.
Če pa ima nekdo drugačno mnenje kot ga imaste vi, pa še ne pomeni, da se ne spozna na fuzbal oz. da se spoznate samo vi in pika.

@vodafone1234...kako mi lahko sploh odgovarjaš na moj komentar, če sploh nisi gledal tekme. Ja lahko, da je ta Berger izjemno slab nogometaš (čeprav se je meni zdel kar v redu), ampak pač to tekmo je odigral zelo dobro glede na ostale igralce rudarja. Drugi polčas je bil on edini, ki se je trudil, prebijal, lovil dolge žoge obrambnih igralcev,...daleč najboljši od igralcev rudarja. Glede obrambnega igralca (Mrvoljak) ga pa ne poznam, vendar mene zadnja linija pri rudarju žal ni prepričala, ker edino kar sta štoperja počela celo tekmo je bilo bum dolga. Kako se je lahko ta igralec najbolj izkazal na tekmi, če so dobili dva gola?? Ne razumem te. Če je za vas robusten, visok, močan obrambni igralec avtomatično odličen obrambni igralec potem naj bo pač odličen, mene pa zanima tudi igra z žogo, podaje,...Da ne govorim o igralcu s številko 15, človek se je celo tekmo dvakrat žoge dotaknil in od tega je eno nabil v avt, eno pa na drugo polovico. Sicer pa o moči obrambe lahko pogledamo gol razliko in vidimo kaj in kako. Z veseljem preberem komentar, če mi ga napiše oseba, ki je gledala tekmo, da se razvije debata (kot zasavc), od tebe pa pač ne morem sprejeti komentarja.
@zasavc...kot sem napisal Zarica igra toliko kot je potrebno, vsaj za moje pojme. Prve pol ure so dobesedno stisnili rudar na svojo polovico, drugi polčas so pa res precej padli, vendar so za moje pojme z lahkoto nadzorovali potek tekme. Rudar ni imel nobene konkretne priložnosti za gol. Kar se trenerja tiče je pa menda gospod Zupančič znan po živčnem spremljanju igre, tako da jaz temu ne bi posvečal preveč pozornosti, ker je menda vsako tekmo tako. No če rudar ni mogel nadoknaditi 1:0 in če je Zarica igrala tako slabo, kako bi potem rudar lahko nadoknadil 3:0? Se pa potem kljub vsemu strinjaš, da bi mogla Zarica polčas voditi 3:0 ali 3:1? V glavnem mene je Rudar razočaral, ker sem glede na napisano na tem forumu, pričakoval veliko boljšo ekipo, ki bi bila zmožna igrati nogomet.
Pa da se razumemo, pišem samo moje mnenje in zato brez zamere
. Lp
@zasavc...kot sem napisal Zarica igra toliko kot je potrebno, vsaj za moje pojme. Prve pol ure so dobesedno stisnili rudar na svojo polovico, drugi polčas so pa res precej padli, vendar so za moje pojme z lahkoto nadzorovali potek tekme. Rudar ni imel nobene konkretne priložnosti za gol. Kar se trenerja tiče je pa menda gospod Zupančič znan po živčnem spremljanju igre, tako da jaz temu ne bi posvečal preveč pozornosti, ker je menda vsako tekmo tako. No če rudar ni mogel nadoknaditi 1:0 in če je Zarica igrala tako slabo, kako bi potem rudar lahko nadoknadil 3:0? Se pa potem kljub vsemu strinjaš, da bi mogla Zarica polčas voditi 3:0 ali 3:1? V glavnem mene je Rudar razočaral, ker sem glede na napisano na tem forumu, pričakoval veliko boljšo ekipo, ki bi bila zmožna igrati nogomet.
Pa da se razumemo, pišem samo moje mnenje in zato brez zamere

Fantje (in dekleta, če je kakšno vmes
) vi kar debatirajte, dokler ni žaljenja, je vse kul, tudi če koga označi, da nima pojma o fuzbalu (kar je itak relativen pojem). Fajn, da se je vsaj ta tema o 3. SNL center fajn razpisala, čeprav sem morda to bolj pričakoval za vzhodno skupino, ampak se očitno našim Prekmurcem ne da kaj prida razpisat...

se popolnoma strinjam s pietrom
dokler je na nivoju "nimaš pojma o fuzbalu" se mi zdi vse kul
in je prov fajn da se debatira škoda samo da ni še predstavnikov drugih klubov 

Rudar je imel pri rezultati 0:0 izjemno priložnodt za zadetek vednar Berger ni streljal na gol v drugem polčasu priložnost za Račiča ni bilo veliko nekaj pa. Res je da je bila zarica na tej tekmi pač premočna tekmo so dobili in to j to fantje pa z dvignjeno glavo iz kranja ter danes proti radomljami osvojiti potrebne 3 točke lp
Glej, da boš po tekmi detaljno opisal dogodke iz terena. Navijam za Radomlje B, ki so zelo mlada ekipa in upam, da si priigrajo vsaj točko na vročem gostovanju.zasavc napisal/-a:Rudar je imel pri rezultati 0:0 izjemno priložnodt za zadetek vednar Berger ni streljal na gol v drugem polčasu priložnost za Račiča ni bilo veliko nekaj pa. Res je da je bila zarica na tej tekmi pač premočna tekmo so dobili in to j to fantje pa z dvignjeno glavo iz kranja ter danes proti radomljami osvojiti potrebne 3 točke lp

U enem tednu,tri tekme17 golov,res smo slab ,lep pozdrav
-
Včeraj sem si po dolgem casu ogledal tekmo rudarja in lahko recem da nisem videl kvalitete.gostje so bili boljsi celi del tekme in lahko bi tudi zmagali po prikazanem.pri rudarju so me pa pozitivno presenetili golman,obrambni igralec z stevilko 4 in vezni igralec z stevilko 14.on mi je bili najboljsi v ekipi rudarja.napad pa zelo slab,brez idej in hitrosti.lp
-
Vidim da vsi vidite samo zarico in zagorje za prvo mesto.ne pozabite ilirije imajo zelo kvalitetno mlado mostvo.mislim da bodo zelo nevarni.na tekmo v trbovlje sem pa sel tudi zato,da bi lahko videl kako resnicno igra neki igralec ampak zal ni dobil priloznosti kakor sem obvescen da se mu to dogaja od kar je v clanski selekciji.baje da je zelo hiter,eksploziven in da je prodoren.nazalost nisem se mogel o tem pripricati.zagorje pa izgleda da ima atomski napad.in to igralce iz rudarja,ki niso mogli igrati v tem klubu.zalostno toda resnicno.
Po videnem v Trbovljah ima tudi Kalcer Radomlje B zelo dobro in kvalitetno ekipo. Vsi njihovi igralci so mi delovali še zelo mladi, vendar pa so prikazali zelo dobro predstavo. Glede na videno bodo po mojem mnenju na koncu razvrščeni kar visoko in trd oreh za marsikatero ekipo.
Pri radomljah bo tezava ko bodi nekateri igralci igrali tudi za prvoligasko mostvo zato bodo bolj v zlati sredini oz od 5 mesta do 8 jih vidim jst
.. oni dejansko sestavljajo ekipo perspektivnih 95 , 96 letnikov ki se bodo kalili v 3 (plan je 2 liga) in jih bodo pocasi vpeljevali v prvoligasko ekipo.. prisel si gledat verjetno racica kot si ze prej omenil in res cudno da fant ne dobi priloznosti saj je napadalec mi imamo pa tezave pri doseganju zadetkov.. to mi je tako nerazumljivo da ti ne znam povedat.. to je tko kot bi martincic prejemal gole kot za stavo na svoj racun radic bi pa sedel in ne dobil priloznosti.. mogoce sem samo jaz neveden.. nevem..

..bil sem pa na tekmi komenda zagorje... rezlutat je lep vendar pa se je ekipa komende predstavila v boljsi luci kot kaze rezlutat.. pri 0:1 so zadeli eno precko (vprasanje kaj bi bilo ce bi zadeli).. nato so zagorjani v kratkem zadeli se 2x kar je dejansko odlocilo tekmo.. v 45 minuti je komenda dobila penal (je bil bi bil nisem dobro videl) za 3:1.. v nadljevanju 2 polcasa je zagorje takoj povisalo vodstvo.. in do konca zadelo se 2x... v tem drugem polcasu bi lahko dosegli vsaj se 3 gole ce ne vec (brez pretiravanja).. komenda mi je delovala trdno ostro in mislim da v kolikor bi igrala bolj disciplinirano zaprto bi bila za marsikoga trd oreh.. strelci : kranjc 3x , peric 2x , karamarkovic 1x za zagorje in temnopolti igralec za komendo (ne poznam imena) 

Ne bo težave, ker nobenega igralca ne bodo priključili k prvi ekipi in bodo odigrali celo sezono v III. ligi, kar je tudi prav. Problem lahko nastane takrat, ko iz prve ekipe dajo igrat igralca na tekmo, ki z njimi sploh ne trenira. Po koncu sezone se bo na novo sestavljalo ekipi, glede na rezultat prve ekipe ( obstanek ali izpad ) in finačnega stanja kluba.zmaj napisal/-a:Pri radomljah bo tezava ko bodi nekateri igralci igrali tudi za prvoligasko mostvo zato bodo bolj v zlati sredini oz od 5 mesta do 8 jih vidim jst.. oni dejansko sestavljajo ekipo perspektivnih 95 , 96 letnikov ki se bodo kalili v 3 (plan je 2 liga) in jih bodo pocasi vpeljevali v prvoligasko ekipo.. prisel si gledat verjetno racica kot si ze prej omenil in res cudno da fant ne dobi priloznosti saj je napadalec mi imamo pa tezave pri doseganju zadetkov.. to mi je tako nerazumljivo da ti ne znam povedat.. to je tko kot bi martincic prejemal gole kot za stavo na svoj racun radic bi pa sedel in ne dobil priloznosti.. mogoce sem samo jaz neveden.. nevem..
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Zmaj, kako je branil Cimi? Glede na število prejetih golov očitno ne najbolje?
A so kaj zrihtali pogoje za gledalce? Je tribuna hipodroma odprta?
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
aha se pravi je ravno obratno tej ekipi dodajajo igralce iz prve ekipe (ki seveda ne trenirajo z njimi).. zanimivoDr.axler napisal/-a:Ne bo težave, ker nobenega igralca ne bodo priključili k prvi ekipi in bodo odigrali celo sezono v III. ligi, kar je tudi prav. Problem lahko nastane takrat, ko iz prve ekipe dajo igrat igralca na tekmo, ki z njimi sploh ne trenira. Po koncu sezone se bo na novo sestavljalo ekipi, glede na rezultat prve ekipe ( obstanek ali izpad ) in finačnega stanja kluba.zmaj napisal/-a:Pri radomljah bo tezava ko bodi nekateri igralci igrali tudi za prvoligasko mostvo zato bodo bolj v zlati sredini oz od 5 mesta do 8 jih vidim jst.. oni dejansko sestavljajo ekipo perspektivnih 95 , 96 letnikov ki se bodo kalili v 3 (plan je 2 liga) in jih bodo pocasi vpeljevali v prvoligasko ekipo.. prisel si gledat verjetno racica kot si ze prej omenil in res cudno da fant ne dobi priloznosti saj je napadalec mi imamo pa tezave pri doseganju zadetkov.. to mi je tako nerazumljivo da ti ne znam povedat.. to je tko kot bi martincic prejemal gole kot za stavo na svoj racun radic bi pa sedel in ne dobil priloznosti.. mogoce sem samo jaz neveden.. nevem..

Pa bom rekel ,da ni direktni krivec za noben gol.. celo obranil je nekaj "smrtnih".. mislim da si je pri enem posredovanju v prvem polcasu celo nekaj poskodoval roko, ce se to vzamem v racun je branil solidno... tribuna hipodoroma je bila odprta ampak se mi je zdelo smesno iz tam gledati tekmo tako da sem odsel kar za ograjo ob igrisce.. (zanimivo vstopnine NI )Viator&Vektor napisal/-a:Zmaj, kako je branil Cimi? Glede na število prejetih golov očitno ne najbolje?
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta