Debata
Debata
Tukaj lahko postavite vprašanja med člani, ki igramo SNML ligo.
Liga se po pravilih že lahko prične, saj je 6 članov lige. Vendar predlagam, da še počakamo prijave 2-3 dni. Tako bo nas več, bo bolj zanimivo.
Kasneje se lahko priključi še več igralcev in SNML se bo lahko razdelila tudi na 2 ligi.
Liga se po pravilih že lahko prične, saj je 6 članov lige. Vendar predlagam, da še počakamo prijave 2-3 dni. Tako bo nas več, bo bolj zanimivo.
Kasneje se lahko priključi še več igralcev in SNML se bo lahko razdelila tudi na 2 ligi.
Re: Debata
a mi lahko kdo pove zakaj sem dobil eno čudno ekipo z čudnim imenom, čeprav sem vpisal ime ekipe fc domžale, in kako naj to zdaj popravim
Zaenkrat še nisi dodan v našo ligo. Verjetno si se vpisal v kakšno uradno ligo Xpert Eleven. Tako da ti tukaj ne moremo pomagati.
bom naredil potem novo ekipo da bo vse tako kot želim. mi daš potem ID lige da jo bom našel
- janbuc
- Klub: FC Barcelona
- Kraj: Šmartno pri Litiji
- Kontakt:
ja prijavit se moraš, da si lahko potem v ligi
http://www.snportal.si/forum/viewtopic.php?f=85&t=754
http://www.snportal.si/forum/viewtopic.php?f=85&t=754
Vpiši se v temo, ki ti jo je napisal janbuc in potem boš dobil dostop do lige.barca_boy napisal/-a:bom naredil potem novo ekipo da bo vse tako kot želim. mi daš potem ID lige da jo bom našel
- janbuc
- Kontakt:
Obstaja slovenski jezik v xpertelevenu, ker sem gledal pa ga ni le srbski je.
- janbuc
- Kontakt:
Dobil sem še enga, ki želi igrati... samo pravi, da čaka na potrditev svojega accaunt profila na forumu.
No super.
barca_boy, tebe bi pa prosil če prosiš za dostop do lige preko tiste povezave, ki sem ti jo posredoval.
Potem lahko začnemo z ligo že v petek.
LP
barca_boy, tebe bi pa prosil če prosiš za dostop do lige preko tiste povezave, ki sem ti jo posredoval.
Potem lahko začnemo z ligo že v petek.
LP
sem že poskušal ampak ne morem vstopiti v ligo ker sem ponesreči na začetku ekipo dal v eno drugo ligo. kako naj zdaj iztopim iz te lige?
Bi bilo mozno, da lahko to ekipo (1. FC Brebrovnik) izbrisem (ker brisem facebook racun s katerim je ekipa povezana) in se prijavim z novo ekipo?
Seveda. Potem se samo ponovno prijavi v ligo
Najlepsa hvala, pa oprostite za dodatne tezave
Ni problema... Ti samo uredi, tisti klik nič ne stane
Storjeno, cakam na potrditev
Ste že oddali stave?
Seveda. Sicer z naslednjim tednom se pot zniža na 50.000 econov. Bo malo manj boleče za naše proračune
Torej, konec sezone?
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost