Zanimivosti

Odgovori
Uporabniški avatar
stadionfreak
Prispevkov: 72
Pridružen: 17. Jun 2022 21:11

Re: Zanimivosti

#541

Odgovor Napisal/-a stadionfreak » 10. Jun 2024 17:31

Grosuplje

Podpis pogodbe za gradnjo in ureditev Nogometnega parka Brinje

Občina Grosuplje pričenja z gradnjo in ureditvijo Nogometnega parka Brinje. Z izbranim izvajalcem Lesnino MG opremo, podjetjem za inženiring d.d., smo danes podpisali pogodbo.

Pogodbo sta podpisala župan Občine Grosuplje dr. Peter Verlič in predsednik upravnega odbora podjetja Lesnina MG oprema d.d. Boštjan Mencinger. Slovesnemu dogodku so prisostvovali tudi podžupan Janez Pintar, direktorica uprave Zdenka Grozde in predsednik Nogometnega kluba Brinje Grosuplje Andraž Zrnec.

Gradnja in ureditev Nogometnega parka Brinje vključuje izgradnjo novega igrišča z naravno travo in novega igrišča z umetno travo, zamenjavo umetne trave na obstoječem pomožnem igrišču, ureditev odvodnjavanja, postavitev razsvetljave ter ureditev parkirišča. Med drugim pa bo potrebno premakniti tudi tribuno s 492 sedišči in sodniški ter medijski stolp.

Pogodbena vrednost del znaša 2.976.616,09 brez DDV oz. 3.631.471,63 z DDV.

V Grosupljem, ob Grosupeljščici, se danes že razprostirati dve veliki nogometni igrišči, eden z naravno travo in eden z umetno travo. Ob prvem bomo sedaj uredili še eno veliko nogometno igrišče z naravno travo, dimenzij 106,80 m x 68,80 m, drugo, z umetno travo, pa je mišljeno kot pomožno in bo manjše, v velikosti 40 m x 25 m.

Grosuplje tako dobiva še več športnih površin, tokrat jih bodo posebej veseli nogometaši in nogometašice, ljubitelji nogometa. Dobili bomo Nogometni park Brinje.


Slika

Slika

https://www.grosuplje.si/objava/940255

:gor:

p.s. v naslednjih letih pa naj na mestu montažne tribune, zgradijo pokrito tribuno. Nekaj takega, kot v Kidričevem bi bilo že OK :deda:

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov