Zanimivi posti

Odgovori

Ali je igra za vaš zanimiva?

Glasovanje se je zaključilo dne 09. Feb 2012 10:39

Da
2
100%
Ne
0
Brez glasov
Nimam mnenja
0
Brez glasov
 
Skupaj glasov: 2

Golman
Prispevkov: 2383
Pridružen: 17. Dec 2011 14:23

Zanimivi posti

#1

Odgovor Napisal/-a Golman » 10. Jan 2012 10:38

Tukaj se bodo lepili zanimivi posti, ki bodo bili napisani na našem forumu in ki bodo konkurirali za nagrado.

Primer enega zelo dobrega posta, ki ga je napisal uporabnik Aljaska:
Tuki se strinjam glede Delia Rossija. Dokler bo Zamparini, se Rossi ne bo več vrnil v Palermo, lani je bilo preveč prcanja v glavo. Če bi imel malo več miru pri delu, bi bili tudi rezultati veliko boljši. Kaj bi bil Rossi zadovoljen, če bi lansko leto imel na voljo samo Silvestreja in Bertola...
Druga napaka je, da se je znebil Nocerina Kolikor vem je ip hotel ostati, pa pol Zamparini ni podaljšal in ga dal na trg, ac milan pa našel zlato jabolko.
Tole menjavanje trenerjev je res burleska, pa tudi za ekipo ni fajn. Cosmi je bil katastrofa, očitno takrat ni našel kaj drugega, saj se ga itak dobri trenerji izogibajo... Mangia pa mlad in zelen, začel dobro, pol pa začel s čudnimi rošadami. Bomo videli, kaj bo z Muttijem....
Zamparini je zaradi slabe statistike prejetih golov zamenjal skoraj celo obrambo, ostal je samo Balzaretti. Bovo in Cassani sta bila dobra, sploh Cassani je kar malo nihal, Munoz je bil katastrofa... Jaz bi se raje znebila Munoza. Okrepitve: Silvestre - odličen nakup, Cetto pa se še lovi, se mora še adaptirati. Pisano je tudi ok, veliko boljši kot Darmian.
Vezna vrsta: tukaj je velik manjko. Okrepitve: Alvarez ex Bari groza (lavfa in pada...), Baretto in Bertolo sta ok. nimata pa tiste kvalitete kot Pastore in Alvarez. Bačo je padel v formi. Cela ekipa sloni na Iličiču in njegovem razpoloženju. Acquah je mlad in furjast.
Napad: odličen, velik minus so poškodbe.

Lanska ekipa mi je bila zelo simpatična, igrali so tudi lep nogomet. Če Zamparini ne bi gledal na to, koliko bo zaslužil in bi ekipo gradil počasi, bi bili letos zelo močni, tako pa bodo letos nekje na sredini, okrog 12. mesta, daleč od lige prvakov in lige Evrope.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost