Koper drvi proti drugi ligi. Na mestnem stadionu v Izoli, kjer se je zbralo blizu 1000 gledalcev, je v klasičnem obalnem derbiju ugnal istoimenskega domačina. Ta se je sicer držal bolje kot na zadnjih tekmah, a to vseeno ni bilo dovolj za kakšno točko. Z edinim golom na tekmi je Glavaš poskrbel da so vse tri odšle v Koper in tako imajo kozli zdaj že 7 točk prednosti pred drugouvrščenim.


Na roko jim je namreč šel remi v Vipavi, kjer sta se pred ne tako številno publiko glavna zasledovalca razšla z atraktivnim izidom 2:2. Vipavci so sicer zabili več golov, a je Peršič zatresel lastno mrežo, tako da so prek Tutuša na koncu izvlekli zgolj remi. Verjetno z njim niso prav zelo zadovoljni ne eni ne drugi, a so oboji potrdili odlično formo. Vipavci so dosegli drugi remi v zadnjih 12 tekmah, vse ostale so zmagali. Lahko preživijo tudi gostovanje v Kopru, ki jih čaka naslednji teden?

Primorje nadaljuje svoj niz domačih zmag, saj je odpravilo še Jadran, medtem ko je Plama končno prišla do nove točke. V Krvavem potoku je zanjo z golom v izdihljajih tekme poskrbel »joker« Žižmond.

Rezultati 20. kroga 3. SNL zahod:

Plama Podgrad : Adria 1:1 (0:0)

Žižmond 92`; Klepec 78

Elta Izola : FC Koper 0:1 (0:1)

1000; Glavaš 28`

Primorje : Jadran HK 3:1 (0:1)

120; Kodermac 60`, Džuzdanović 77`, Jiang 87`-11m; Dujmovič 22`

Fama Vipava : TKK Tolmin 2:2 (1:0)

150; Leban 30`, Tutuš 88`; Perše 61`, Peršić 85`-ag

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljančani s pol ducata zadetkov odpravili Grosupeljčane

Nekaj slovenskih prvoligašev je z današnjim dnem začelo s pripravljalnimi tekmami na nadal…