Na zahodu smo včeraj spremljali kar 5 obračunov, tudi tukaj pa ni manjkalo zadetkov saj smo skupno videli kar 18 zadetkov, največ, in sicer po 6 na vsaki tekmi pa v Grosupljem in Žireh.


Adria je z zadetkom v sodnikovem podaljšku prišla do pomembnih treh točk, proti ekipi Svoboda Ljubljana. V 93.minuti je minimalno zmago z 1:0, domači ekipi priigral Matej Žižmond, ki je dosegel še svoj četrti zadetek v tej sezoni. Adria je z zmago skočila na 10.mesto, Svoboda pa je padla na 6.

Tolmin in Sava Kranj sta se razšla brez zmagovalca, oboji so mrežo nasprotnika zatresli po enkrat. Že v 3.minuti so v vodstvo šli domačini, ko je zadel Kumer. Gostje so izid poravnali v drugem polčasu, ko je v 66.minuti zadel Čamdžić in tako postavil tudi končni izid srečanja.

Brinje so s 5:1 ugnale Šobec Lesce, blestela pa sta Tomšič in Lesar, ki sta zadela po dvakrat. Zadetek za Brinje je prispeval še Mesec, častni zadetek za Šobec pa je še v prvem polčasu zabil Gaberšček. Šobec tako še naprej ostaja pri dnu lestvice.

Tinex Šenčur je bil boljši od zadnjeuvrščenega Zagorja. Zmago s 3:0 so z zadetki priigrali Fende, Stanko, strel iz bele pike pa je uspešno realiziral še Kokalj.

Izola po preobratu s petardo napolnila mrežo Žiri, ki z novim porazom še naprej ostajajo pri dnu lestvice. Žiri so dobile prvi polčas z 1:0, a so jim Izolani nato v drugem polčasu do vrha napolnili mrežo in tako slavili visoko zmago.

AdriaSvoboda Ljubljana 1:0 (0:0)

Žižmond (93′)

TolminSava Kranj 1:1 (1:0)

Kumer (3′); Čamdžić (66′)

Brinje GrosupljeŠobec Lesce 5:1 (2:1)

Tomšič (24′, 28′), Lesar (77′, 92′), Mesec (86′); Gaberšček (35′)

Tinex ŠenčurZagorje 3:0 (1:0)

Fende (13′), Stanko (53′), Kokalj 11-m (56′)

ŽiriElta Izola 1:5 (1:0)

Koblar (36′); Štromajer 11-m (48′), Požrl (52′), Opara (63′), Kalizan (89′), Rodica (91′)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Na zahodu končali redni del sezone

Drugi majski konec tedna je postregel s sedmimi tekmami v tretji ligi zahod. To so bile te…