Odločilna tekma vzhodne skupine 3. SNL je postregla s pravo nogometno poslastico. V Slovenski Bistrici so nogometaši Rogaške po začetnem zaostanku uprizorili preobrat in se veselili uvrstitve v drugoligaško tekmovanje. Srečanje je spremljalo okoli tisoč gledalcev, ki so poskrbeli za izvrstno kuliso. Trener novopečenih drugoligašev, Franc Fridl je dan po velikem uspehu za Ekipo SN delil svoje misli.


“Uresničilo se je, kar sem poudarjal že pred tekmo. Odločilna tekma je bila najboljša možna reklama za tretjeligaško prvenstvo, kulisa je bila zares odlična, bil je nogometni praznik,” je ocenil strateg Rogaške.

“V prvem delu prvega polčasa smo bili boljši, a smo se potem znašli v zaostanku, po doseženem golu so domačini prevladovali,” je realno ocenil prvi del srečanja trener Rogaške Fridl in nadaljeval: “Kljub temu smo izenačili in hitro tudi povedli. Do konca so Bistričani napadali, mi smo dosegli se branili ter dosegli namen.

Oseminštiridesetletni nekdanji nogometaš, ki je v slovenski prvi ligi odigral 248 prvenstvenih tekem, je razmišljal tudi o svoji prihodnosti na klopi Rogaške: “Interes za nadaljevanje sodelovanja je obojestranski, ampak določene zadeve bo vendarle treba doreči. Ambicije so precejšnje, cilj je postati stabilen drugoligaš in verjamem, da je to z nekaj okrepitvami vsekakor mogoče.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Prosenc
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Hude pritožbe na račun novega drugoligaša

Po poročanju Ekipe so se na srečanju, ki je odločalo za preboj v drugoligaško tekmovanje, …