Osrednji dvoboj 7. Kroga v 3. SNL vzhod bo zagotovo odigran v Veržeju, kjer v goste prihajajo nogometaši Turnišča. Gre za dvoboj druge in pete ekipe iz prvenstvene lestvice. Veržej je pretekli vikend pričakovano vknjižil tri točke v Kuzmi, medtem ko je Turnišče doma slavilo proti Radgoni.  Sicer glede na trenutno formo obeh ekip vloga favoritov pripada gostiteljem, ki bodo zagotovo naredili vse, da pridejo še do pete prvenstvene zmage s katero bi ohranili drugo mesto na prvenstveni lestvici.

V drugem sobotnem obračunu bo vodilni Ljutomer gostoval pri predzadnji Radgoni. Ljutomerčani so pretekli vikend doma slavili proti Črenšovcem, medtem ko so Radgončani še tretjič v prvenstvu ostali praznih rok v gosteh pri Turnišču. Glede na trenutno formo obeh ekip bi bilo vse rezen novih treh točk Ljutomerčanov presenečenje, čeprav tudi v domačem taboru upajo, da pred svojimi navijači favoriziranim gostom odščipnejo točko.

V tretjem sobotnem obračunu bodo Črenšovci gostili Odrance. Črenšovci so pretekli vikend še četrtič priznali premoč nasprotnikom, klonili so v Ljutomeru, medtem ko so Odranci doma remizirali proti Gradu. Odranci, ki se nahajajo na tretjem mestu lestvice, bi radi doma vknjižili še četrto prvenstveno zmago, saj bi si ob morebitnem domačem spodrsljaju lahko pridelali že kar velik zaostanek za vodilnim dvojcem.

Četrtouvrščeni Grad bo doma lovil nove točke proti Polani. Nogometaši Grada so pretekli vikend prikazali dobro formo ter iztržili točko na zahtevnem gostovanju pri Odrancih, doma pa igrajo nogometaši Grada še za odtenek boljše. Medtem Polani v letošnji sezoni ne gre in ne gre, pretekli vikend so doma remizirali proti Hotizi, kar jih trenutno uvršča na skromno osmo mesto lestvice. Grad, kot rečeno igra doma zelo zanesljivo in varovanci Bogdana Črnka bodo naredili vse, da pred svojimi gledalci pridejo še do tretje prvenstvene zmage s katero bi ohranili četrto mesto na lestvici.

Zadnjeuvrščena Hotiza bo po točki proti Polani pretekli vikend tokrat gostila ekipo Tromejnika. Hotiza na svojem računu v letošnji sezoni še nima zmaga, in v domačem taboru bodo naredili vse, da doma presenetijo šestouvrščeni Tromejnik, kateremu v gosteh ravno ne gre vse po načrtih, čeprav je na zadnjem gostovanju vknjižil tri točke proti Radgoni. V Hotizi se obeta zanimiva nogometna predstava, kjer lahko domačini ob podobni predstavi, kot pretekli vikend pridejo tudi do prve letošnje zmage.

Razpored 7. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 29.08.2018

15:30; Gornja Radgona; Radgona : Avto Rajh Ljutomer

15:30; Veržej; Veržej : Turnišče

15:30; Črenšovci; Črenšovci : Odranci

Nedelja; 30.08.2019

15:30; Hotiza; Hotiza : Tromejnik – Kuzma

15:30; Grad; Grad : Polana

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL vzhod: Vodilna trojica do nove zmage, Polana in Veržej remizirala

Vodilni Odranci so doma proti Tromejniku pričakovano vknjižili še štirinajsto prvenstveno …