Prestopni rok je bil pester v obeh kranjskih drugoligaših. Že včeraj smo pisali o dejavnostih Triglava, tik pred začetkom tekmovanja pa so še nekaj novincev registrirali tudi pri Zarici, ki se pripravlja na krstno sezono med drugoligaši.


Kranjčani, ki so v primerjavi z minulo sezono ostali zgolj brez Nejca Levstka in Davida Ivanuše, so že pred časom potrdili prestope Nejca Križaja, Matica Sevra, Žige Jurharja in Darka Đukića, je včeraj vodstvo kluba registriralo še peterico novincev. V Športnem parku Zarica bosta v prihodnje igrala tudi Ervin Smajić in Đorđe Kalabić, ki lani igrala za tretjeligaško Ilirijo in Medvode. Domžalčani so še za eno leto posodili vratarja Ajdina Mulalića, ki je kranjsko mrežo branil že v minuli sezoni. Bosansko-hercegovskemu čuvaju mreže pa se bo v Kranju pridružil še en član rumeno-modrih. Domžale so na enoletno posojo poslale tudi Andreija Blejdeo. Devetnajstletni romunski napadalec je spomladi mladinski zasedbi pomagal do dvojne krone, v prihodnji sezoni se bo kalil pri Zarici. Za mladinske selekcije Domžal sta v preteklosti igrala tudi Žiga Petrovič in Gašper Božič, vratar pa je bil v minuli član Radomelj.

Za obdobje enega leta je Bravo posodil obetavnega Davida Freliha, ki je v preteklosti treniral tudi s Celjem, kjer že igra mlajši brat Žiga, medtem ko se je starejši Boštjan poleti iz Krškega preselil k češkemu Brnu. Novinca v zasedbi trenerja Janeza Zupančiča pa sta še Andrej Jurinič in Nik Palek. “Konkurenca v moštvu je prisotna, dokazovanje bo potrebno iz treninga v trening, iz tekme v tekmo,” dva dni pred začetkom 2. SNL pravi Zupančič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

S pripravami začeli tudi v Lendavi

Poletnega premora je konec tudi v Lendavi, saj je tamkajšnji drugoligaš začel s pripravami…