Kot so pred nekaj trenutki sporočili iz primorskega drugoligaša NK Brd, so se razšli z dosedanjim trenerjem članske ekipe Dominikom Beršnjakom.

Brda so sicer v obeh spomladanskih krogih remizirala, najprej so uvodoma doma odščipnili točko lendavski Nafti 1903, v soboto pa so po zaostanku prišli do točke v Novem mestu pri Krki. Kljub dvema pozitivnima rezultatoma so se Brici po zadnjem krogu v 2. slovenski nogometni ligi znašle na dnu lestvice in imajo točko zaostanka za predzadnjimi Brežicami.

Uradna objava kluba: “Sporočamo vam, da je trener Dominik Beršnjak z NK Brda dne 17. 3. 2019 prekinil pogodbo o sodelovanju. Ponosni smo, da ne samo igralci, ampak da tudi naši trenerji napredujejo v močnejše in bogatejše klube. Dominiku se zahvaljujemo za korektno opravljeno delo in mu želimo uspešno nadaljevanje trenerske kariere v tujini. Nogometni klub Brda Dobrovo intenzivno išče novega trenerja članske ekipe, ki bo sposoben nadaljevati delo Beršnjaka in našo člansko ekipo popeljati do novih zmag in obstanka v 2. Slovenski nogometni ligi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Lendavčani pričenjajo že ta teden

Tudi za nogometaše lendavske Nafte se počitnice počasi približujejo h koncu. Prvi zbor igr…