Po tem, ko so februarja ptujsko Dravo prevzeli italijanski vlagatelji, je že prišlo do velike spremembe. Klub zapušča dosedanji predsednik Nastja Čeh.


Zapis vodstva navajamo v celoti:

Pozdravljeni člani, navdušenci in simpatizerji Nogometnega kluba Drava Ptuj.

S februarjem 2020, po daljšem turbolentnem obdobju v klubu in nerešenih razmerjih, je nova ekipa ljudi z željo po izboljšanju in ureditvi razmer v klubu prevzela veliko obveznost in odgovornost, ki je že pokazala prve uspehe. NK Drava Ptuj je od NZS prejela obvestilo o podaljšanju licence za nastopanju v naslednji sezoni.

Zadeve v klubu se urejajo in zagnana nova ekipa ima smele načrte s klubom v naslednjem mandatnem obdobju. V tem duhu se dosedanji ekipi z Nastjo Čehom kot dolgoletnim predsednikom zahvaljujemo za opravljeno delo, ki ga nadaljujemo z novimi močmi in obrazi. Iskreno mu želimo novih uspehov onkraj Ptuja. V naprej bomo nadaljevali uveljavljanje NK Drava Ptuj v slovenskem in evropskem prostoru, pri tem pa obljubljamo trdo delo ter korektno in transparentno poslovanje kluba. S takšnim naporom ne morejo izostati tudi rezultati. FORZA DRAVA!

Salvatore Passante, predsednik NK Drava Ptuj”

Napredna statistika vratarjev: Rozman favorit za vratarja leta, izstopata dva talenta

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bo Dravo okrepil nekdanji član Fiorentine?

Nogometaši Drave so že pričeli s pripravami na novo sezono. Na prvem pripravljalnem srečan…