O okrepitvah v Športnem parku Beltinci smo v preteklih tednih že poročali, ob včerajšnjem zaključku prestopnega roka pa so v Beltincih potegnili črto pod zimskih kadrovanjem, javnosti predstavili okrepitve ter se poslovili od odhajajočih.

Največ novih obrazov bodo gledalci v spomladanskem delu lahko videli v obrambnih vrstah. V dresu Beltincev bo od slej igral bivši član Mure in kapetan Odrancev Aleš Kalamar. Položaj centralnega branilca bo okrepil tudi 21-letni nekadnji mladinec Maribora Matej Šoštarič, ki je v Sloveniji zastopal barve Veržeja, Jadrana in Drave. Pred prihodom v Prekmurje je igral za avstrijski FC Kufstein. Največ izkušenj bo v moštvo zagotovo prinesel 28-letni Denis Kramar. Na seznamu bivših delodajalcev tega centralnega branilca lahko najdemo Rudar Velenje, Muro, Getafe, Widzew Lodz, Paralimniou, Perth Glory, Sarajevo, Vikingur, Bad Radkersburg, Weiz in nazadnje avstrijskega drugoligaša Lafnitz. Iz Fužinarja je v Beltinci prišel še 21-letni Nejc Plaznik, ki ima kljub mladosti tudi prvoligaške izkušnje iz Celja, v klub pa se je po pripravah z Muro v Turčiji vrnil tudi Hrvat Lovre Knežević.

Na izhodnih vratih so se znašli Denis Cekovski, ki odhaja v SV Rottenmann, pri severnih sosedih se mu bosta pridružila Robert Lukač in Rok Ropoša, ki bosta okrepila Minihof, v 3. SNL k Ljutomeru pa se selita Patrik Žekš in Žiga Šumah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od F. R.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zahvala vodstva Fužinarja

V prejšnjem tednu sta se vsem požrtvovalnim delavcem, ki skrbijo za sokrajane v teh izredn…